حضور خودروهای شوتی برای جامعه نگران‌کننده است

استاندار مرکزی گفت: حضور خودروهای شوتی را برای جامعه و همچنین دیگر رانندگان، نگران‌کننده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، فرزاد مخلص‌الائمه صبح امروز _چهارشنبه هجدهم بهمن_ در شورای پیشگیری از وقوع جرم و آسیب استان مرکزی اظهار کرد: تحمیل تصادف به رانندگان و تلفات ناشی از آن یکی از پیامدهای حضور رانندگان غیرقانونی خودروهای شوتی در جامعه است.

وی با بیان اینکه استان مرکزی کانون پدیده خودروهای شوتی است، افزود: باید برای رفع این معضل اقدام جدی صورت گیرد، در سال‌های اخیر انتقال کالای قاچاق توسط این خودروها، یکی از چالش‌ها و معضلات جاده‌ای و حوزه مقابله با قاچاق کالا در کشور محسوب می‌شود.

استاندار مرکزی تصریح کرد: خودروهای شوتی علاوه بر آسیب به اقتصاد کشور، جاده‌ها را ناامید می‌کنند، بنابراین لازم است دستگاه‌های مسئول برای مقابله با این مشکل برنامه‌ریزی‌های کاربردی تهیه، تدوین و اجرا کنند.

وی ادامه داد: مقابله با این معضل در استان موجب شده تا مردم و پلیس انرژی صرف کنند، به گونه‌ای که روزانه تعداد قابل توجهی از خودروهای شوتی با سرعت سرسام‌آور و بدون توجه به قوانین مقررات راهنمایی و رانندگی با انتقال کالای قاچاق از مبدأ محورهای جنوب کشور وارد استان مرکزی می‌شوند و موجب ناامنی جاده‌های این استان می‌شوند.

مخلص‌الائمه خاطرنشان کرد: استان مرکزی در ورود و خروج خودرو رتبه سوم کشور را داراست که این رخداد در ایام مناسبتی و تعطیلات نوروز با افزایش چشم‌گیری همراه است.

وی با بیان اینکه اصلاح راه‌ها و شناسایی و رفع نقاط آسیب‌پذیر جاده‌ای یکی از برنامه‌های اصلی استان مرکزی است، گفت: در دو سال گذشته به میزان ۱۲ سال در جاده‌های این استان اصلاحات انجام شده است با وجود اینکه نباید نقش جاده و وسیله نقلیه را در بروز تصادفات نادیده گرفت با این حال عامل انسانی در جلوگیری از تصادفات و پیامدهای تلخ آن از نقش غیرقابل انکاری برخوردار است.

اختصاص ۳۰۰ میلیارد ریال برای حذف نقاط حادثه‌خیز اراک

حجت الله مرادی معاون امور زیربنایی و عمرانی شهرداری اراک هم از شناسایی ۳۰ نقطه حادثه‌خیز در این شهر خبر داد و گفت: برای حذف این نقاط قرارداد ۳۰۰ میلیارد ریالی منعقد شده است.

وی با بیان اینکه طرح اجرایی برای ۲۸ نقطه حادثه خیز تدوین شده است، اظهار کرد: میدان امام خمینی (ره) ورودی شهر اراک، محلی برای اسکان مسافران و از نقاط حادثه‌خیز بود که اصلاح آن در دستور کار شهرداری قرار گرفت.

معاون امور زیربنایی و عمرانی شهرداری اراک افزود: قرارداد اجرای تقاطع در این مکان در سال ۱۴۰۱ امضا و مقرر شد در مدت دو سال اجرا شود.

مرادی تصریح کرد: با تلاش پیمانکار، مسیر زیرگذر هفت ماه زودتر زیر بار ترافیک رفت و ساماندهی ترافیکی شکل گرفت، دو هزار میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل آن نیاز است.

وی با بیان اینکه بیست‌وپنجم اسفند سال‌جاری طرح به طور کامل زیر بار ترافیک می‌رود، اضافه کرد: میدان امام حسین (ع) نیز یکی دیگر از نقاط حادثه‌خیز شهر اراک بود که قرارداد ساخت آن با قرارگاه خاتم الانبیا امضا و مقرر شد آخر ماه خرداد سال‌جاری به اتمام برسد اما سه ماه زودتر به پایان رسید.

مرادی ادامه داد: یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای میدان امام حسین (ع) هزینه شده و ۳۰۰ میلیارد ریال برای خرید و نصب ۸۵ دوربین نظارتی و ۶۰ میلیارد ریال برای تهیه ۱۵ دوربین ترافیکی سال‌جاری در اراک صرف شده است.

کد خبر 726497

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.