سیدمحمد دهنوی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا از گلستان، اظهار کرد: پایانه گمرک اینچهبرون در ابتدای دولت سیزدهم تعطیل بود اما با تدبیر دولت و تلاش مدیران استانی در حال حاضر روزانه ۱۶۰ ترانزیت از مرز اینچهبرون تردد میکنند.
وی ادامه داد: برای عبور از ترکمنباشی به اینچهبرون قرار شد به درخواست کشور ترکمنستان جاده باکانآباد توسط یک شرکت ایرانی تا دو ماه آینده عملیات اجرای جادهسازی انجام شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی گلستان با بیان اینکه قرار است تا پایان دولت سیزدهم ۱۹۵و احد راکد استان فعال شود، افزود: تاکنون ۱۳۷ واحد راکد احیا شده و به چرخه تولید بازگشته است.
وی از بازگشت ۱۹۰ میلیارد تومان منابع بانکی که در قالب تسهیلات دریافت شده بود، خبر داد و گفت: کسانی که در گذشته از رانت استفاده کرده و منابع بانکی استان را گرفته بودند با کمک دستگاه قضا به چرخه اقتصاد کشور بازگردانیدیم.
دهنوی ضمن ابراز خرسندی از گسترش میزان صادرات گلستان، گفت: پیشبینی صادرات کالاهای غیرنفتی از گلستان برای سالجاری ۳۰۰ میلیون دلار بوده که تا پایان ماه دی سالجاری ۲۷۰ میلیون دلار آن محقق شده است و امیدواریم تا پایان سال کل رقم پیشبینی صادرات استان محقق شود.
وی تاکید کرد: کالاهایی که از استان صادر شده ارزش افزوده بیشتری نسبت به محصولات صادراتی در گذشته داشته است و تلاش ما بر جلوگیری از خامفروشی بوده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی گلستان یادآور شد: اغلب کالاهایی که در این مدت از مرز اینچه برون به گلستان وارد شده، هم مواد اولیه مورد نیاز صنایع استان بوده است که برای تداوم چرخه تولید به آن نیاز داشتهایم.
وی ضمن اظهار خرسندی از توسعه روابط تجاری بین ایران و ترکمنستان، گفت: با گسترش روابط بین دو کشور میزان صادرات در سالهای آینده بیش از شرایط فعلی خواهد شد.
نظر شما