مهدی شایق در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: جشنواره فنآفرینی شیخبهایی یک جشنواره ملی است که توسط شهرک علمی و تحقیقاتی هر ساله در اصفهان برگزار میشود.
وی افزود: از چند سال قبل یکی از مواردی که مطرح شد، حضور صنایع بهعنوان بخشهای جانبی تحت عنوان جوایز ویژهای است که در جشنواره فنآفرینی شیخ بهایی تعریف میشود.
رئیس اداره ارتباط با صنایع و شرکتهای دانشبنیان شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: شهرداری با حمایت شورای اسلامی شهر نخستین جایزه ویژه مدیریت شهری را در هفدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی تعریف کرد، با این نگاه که شرکتهایی که محصولاتی در حوزههای کاربردی مدیریت شهری دارند و به مرحله عملیاتی رسیده است، آن را عرضه کنند و پس از داوری به تعدادی از آنها جوایزی اهدا شود تا با درگیر شدن این شرکتها و پس از دریافت دغدغههای مدیریت شهری، به آن بخش وارد شوند.
شایق تاکید کرد: شورای اسلامی شهر اصفهان در دوره هفدهم جشنواره ملی فنآفرینی حمایت خوبی معادل ۵۰۰ میلیون تومان از جایزه مدیریت شهری داشت و بهرغم اینکه مقداری دیرهنگام برای اطلاعرسانی آن اقدام کردیم، حدود ۱۴۰ طرح برای این جایزه ارسال شد.
وی اضافه کرد: ضوابطی همچون گردش مالی چندساله و محصول عملیاتی برای این جایزه تعریف شد که در دوره نخست جایزه مدیریت شهری و پس از داوری اولیه ۱۷ شرکت پذیرفته شدند و به داوری نهایی راه پیدا کردند.
رئیس اداره ارتباط با صنایع و شرکتهای دانشبنیان شهرداری اصفهان تاکید کرد: داوری نهایی یک روز کامل با حضور اعضای شورای اسلامی شهر، شهردار اصفهان و مدیران شهری در محل دبیرخانه جشنواره شیخ بهایی برگزار شد و چهار شرکت بهعنوان برگزیده نهایی انتخاب شدند که ردههای اول، دوم و دو شرکت رده سوم را بهدست آوردند.
شرکت برگزیده رده دوم با سازمان مشارکتهای شهرداری اصفهان وارد مذاکره شده است و یکی شرکتهای رده سوم نیز در حال مذاکره با سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی بوده که به قرارداد منجر شده است
شایق با بیان اینکه ۱۷ طرح پذیرفته داوری اولیه عملیاتی بود و حتی رده نخست جایزه تا مرحله انعقاد قرارداد با مدیریت شهری پیش رفت که فرایند آن در حال انجام است، اضافه کرد: شرکت برگزیده رده دوم نیز با سازمان مشارکتهای شهرداری اصفهان وارد مذاکره شده است و یکی شرکتهای رده سوم نیز در حال مذاکره با سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی بوده که به قرارداد منجر شده است.
وی ادامه میدهد: همچنین شرکتهای زیرمجموعه شرکتهای برگزیده نیز با سازمانهایی همچون حملونقل بار شهرداری اصفهان در حال انعقاد قرارداد هستند.
رئیس اداره ارتباط با صنایع و شرکتهای دانشبنیان شهرداری اصفهان با بیان اینکه برای هجدهمین دوره جشنواره فنآفرینی شیخ بهایی نیز تصمیم گرفتیم جایزه مدیریت شهری را تکرار کنیم و دومین دوره آن برگزار شود، افزود: تغییر نگاهی داشتیم تا به تعداد بیشتری از افراد این جایزه را بدهیم و تاکید اعضای شورای اسلامی شهر این بود که طرحهای عملیاتیتر انتخاب شود، به قرارداد برسد و بتوانیم از محصولات آنها استفاده کنیم.
شایق با بیان اینکه اعضای شورا و مدیران شهری اصفهان از نوع داوری دوره نخست جایزه مدیریت شهری رضایت کافی داشتند و قرار شد برای دوره دوم نیز داوری با همین روش انجام شود، افزود: سعی کردیم ارتباط لازم با کلانشهرها داشته باشیم و آنها برای مشارکت در جایزه مدیریت شهری ترغیب کنیم که چند کلانشهر اعلام آمادگی کردند، اما به دلیل زمانبر بودن دریافت مجوز از شورای اسلامی شهر خود، به این دوره نمیرسند اما در دورههای بعدی حضور سایر آنها را خواهیم داشت تا بتوانیم جایزه مدیریت شهری را بهگونهای برگزار کنیم که جشنواره فنآفرینی شیخ بهایی را نیز تحت شعاع قرار دهد.
وی افزود: برای دومین دوره جایزه مدیریت شهری ۶۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است که این مبلغ پس از داوری طرحهای ارسال شده به آثار برگزیده اهدا میشود؛ مهلت ارسال آثار تا پایان بهمن است که امکان تمدید آن وجود دارد.
رئیس اداره ارتباط با صنایع و شرکتهای دانشبنیان شهرداری اصفهان با بیان اینکه طبق گزارش دبیرخانه جایزه مدیریت شهری، استقبال بهتری از این جشنواره نسبت به سال گذشته شده است و امیدواریم بهتر از سال گذشته برگزار شود، اضافه کرد: نگاه اداره ارتباط با صنایع و شرکتهای دانشبنیان شهرداری اصفهان این است که نیازهای حوزه مدیریت شهری را به مجموعههای دانشبنیان و شرکتهای فناور اعلام و آنها برای رفع این نیازها ترغیب کند که یکی از این موارد جایزه مدیریت شهری است.
وی ادامه داد: ممکن است جایزه مدیریت شهری رقم چندان بالایی نباشد، اما اینکه شرکتها به حوزه فعالیتی مدیریت شهری توجه کنند، اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد.
نظر شما