به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، شهر ملبورن اعلام کرد که پروژه انرژیهای تجدیدپذیر مقرونبهصرفه آن به مرحله کلیدی دیگری رسیده است و در آخرین مرحله آزمایشی پروژه انرژی تجدیدپذیر، ملبورن سه سیستم ذخیره انرژی باتری با ظرفیت ترکیبی ۴۵۰ کیلووات ساعت نصب خواهد کرد تا در صورت نیاز، انرژی را به شبکه بازگردانند.
انتشار انرژیهای تجدیدپذیر به شبکه
باتریهای جدید در طول روز و زمانی که نسبت بیشتری از انرژی تجدیدپذیر در شبکه وجود دارد، شارژ میشوند. سپس انرژی ذخیرهشده در زمانی که بیشتر مورد نیاز است به شبکه بازگردانده میشود و به حمایت از انتقال به انرژی تجدیدپذیر کمک میکند.
فاز آزمایشی پروژه فرصتی برای سنجش مدل پروژه انرژی تجدیدپذیر ملبورن برای بهدست آوردن بینشی برای اطلاعرسانی در مورد گسترش شبکه باتری و عرضه خردهفروشی در آینده است. بیش از ۸۵ درصد از اهالی مورد بررسی ملبورن از نصب این باتریهای محلی در منطقه خود حمایت کردند و اکثر ساکنان و مشاغل نیز موافق هستند که اقدامات فوری در مورد تغییرات آبوهوایی مورد نیاز است.
پروژه انرژی تجدیدپذیر ملبورن با ایجاد فرصتهای جدید برای تحقیق، توسعه، صنعت و آموزش، اقتصاد شهر را تقویت، گذار شهر به انرژیهای تجدیدپذیر صددرصدی تا سال ۲۰۳۰ را تسریع و به شورا کمک خواهد کرد تا سال ۲۰۴۰ به انتشار خالص صفر برسد.
شهر در حال همکاری نزدیک با دانشگاه ملبورن و شوراهای درونشهری است تا اطمینان حاصل شود این مدل میتواند در سراسر ملبورن بزرگ و فراتر از آن اجرا شود.
اقدامات اقلیمی شهری
پروژه انرژی تجدیدپذیر ملبورن یکی از طرحهایی است که تلاشهای شهر را برای مقابله با تغییرات آبوهوایی و کاهش انتشار گازهای گلخانهای هدایت میکند و هدف آن ایجاد دسترسی به انرژیهای تجدیدپذیر پاکتر، قابلاعتمادتر و مقرونبهصرفهتر برای ساکنان ملبورن است. موفقیت پروژههای نوآورانه همچون پروژه انرژی تجدیدپذیر ملبورن مستلزم مشارکتهای عمومی و خصوصی است.
این پروژه در کنار سرمایهگذاری جدید و ایجاد شغل، در راستای منفعت ساکنانی عمل خواهد کرد که در ساختمانهای آپارتمانی زندگی یا کار میکنند و نمیتوانند پنلهای خورشیدی شخصی برای خانه خود نصب کنند و با دسترسی ساکنان و کسبوکارها به انرژیهای تجدیدپذیر مقرونبهصرفه همراه است.
شهر از اطلاعرسانیهای بعدی در زمینه آزمایش مراحل آتی پروژه خبر داد که از حرکت ملبورن بهسمت تأمین کل انرژی شهر از منابع صددرصد تجدیدپذیر تا سال ۲۰۳۰ حمایت میکند.
نظر شما