به گزارش خبرگزاری ایمنا، فرزاد دادخواه در «جام رسانهای امید» ضمن گرامیداشت ایامالله دهه فجر اظهار کرد: از شروع انقلاب اسلامی تاکنون، شاهد ساری و جاری بودن ثمرات آن هستیم که در این راستا تغییرات اساسی در کشور و میان مردم ایجاد شده که یکی از مصادیق این تغییرات، حوزه راه است چرا که در این مسیر سالانه در جهت رشد و شکوفایی ایران گام برداشته شده است.
وی با بیان اینکه استان اصفهان واقع در مرکز کشور و بهعنوان در چهارراه ترانزیت حمل و نقل جادهای و همجوار با ۹ استان دارای جایگاهی ویژه و ملی است، افزود: روزانه یک میلیون و ۲ ٠٠ خودرو در راههای استان تردد دارند، همچنین از جهت حمل بار نیز بهعنوان رتبه یک کشور با ۵۵ میلیون تن حمل بار در سال و جابهجایی بیش از ۹ میلیون نفر برون و درون استانی جایگاهی ویژه دارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اصفهان خاطرنشان کرد: نقش ملی استان از نظر حمل و نقل جادهای از این جهت است که عمده مسیرهای دیگر استانها از استان اصفهان انجام میشود و این امر نشان از لزوم توجه ویژه به راههای استان اصفهان است.
وی در خصوص اقدامات انجام شده در اداره کل راهداری استان گفت: نگهداری ۱۲ هزار کیلومتر راه (که ۵۷۰۰ راه روستایی است)، ارتقای ایمنی راهها و ارتقای و کیفی رویه راهها جزو اولویتهای حوزه راهداری است، در این راستا در یک سال گذشته ۹۰ کیلومتر راه روستایی احداث شده و در برنامه سال آینده نیز ۱۱۰ کیلومتر باقی مانده در دستورکار است.
دادخواه با یادآوری اینکه این اداره کل موفق به کسب رتبه برتر در میان ۶۵ دستگاه استان در جشنواره شهید رجایی سال ۱۴۰۱ شد، اظهار کرد: بیشتر پروژههای حوزه راهداری و حمل و نقل جادهای بدون کلنگزنی و افتتاحیه به بهرهبرداری میرسد و نکته قابل توجه در این میان آن است که شغل ما با جان و مال مردم در ارتباط است بنابراین رعایت موارد ایمنی جزو اولویتهای ما است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اصفهان با اشاره به اهمیت حوزه حمل و نقل در استان عنوان کرد: بر اساس آمار تحلیلی در استان اصفهان ۱۰۹ نقطه پرتصادف شناسایی و طبق شاخصهای کشوری ۶۷ مورد بهعنوان نقاط مصوب کشوری در ردیفهای اولویت یک قرار گرفت و با بهرهگیری از امکانات ۵۱ نقطه رفع کامل شد، همچنین ۲۵ نقطه پرتصادف دیگر نیز شناسایی شد که ۱٠ مورد تا پایان سال رفع میشود.
وی گفت: در استان اصفهان هزار معدن فعال و کارخانجات فراوانی از جمله فولاد مبارکه و ذوبآهن وجود دارد که در این مورد باعث ایجاد خسارت در راهها میشود که برنامههای خوبی برای این امر در حال انجام است.
دادخواه بیان کرد: در سال ۱۴۰۰، هزار ۲ ٠٠ کیلومتر خرابی رویهها و راههای اصلی و هزار و ۲۰۰ کیلومتر راههای فرعی را داشتیم که بالغ بر ۵۰۰ کیلومتر آن تا سال گذشته رفع شد و در سال جاری نیز ۶۱۰ کیلومتر روکش راهها در سطح استان انجام شده و برای ۴۰۰ کیلومتر نیز قرارداد منعقد شده است.
وی خاطرنشان کرد: در راستای ارتقای ایمنی راهها، اقدامات فراوانی از جمله خطکشی و روشنایی راهها انجام شده و بیش از ۴۰۰ پروژه در سطح استان بهصورت گسترده در حال انجام است که در دورترین و نزدیکترین نقاط انجام میشود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اصفهان با اشاره به توجه به رفاه مسافران اظهار کرد: تا کنون ۵۹ مجتمع خدمات رفاهی به بهرهبرداری رسیده، ۳۱ مجتمع در حال ساخت و با مجوز ۵۱ مورد نیز موافقت شده است که در این امر نیز در رتبه اول کشور قرار داریم.
وی با بیان اینکه یکی از نکات قابل توجه استفاده از روشهای هوشمند است، همچنین برای روکشهای آسفالت از شرکتهای دانش بنیان استفادهای ویژه شده است، عنوان کرد: آنچه که در اجرای پروژه به روند سرعت میبخشید، همکاری، مشارکت و تعامل بود و در این باره پروژههای خیرساز فراوانی داریم، همچنین تعامل خوبی میان شهرداریها، شوراهای اسلامی و دهیاریها شکل گرفته است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اصفهان با اشاره به پروژههای در دستورکار در دهه فجر خاطرنشان کرد: در ایام دهه فجر ۷۷ پروژه با ۸۱۰ میلیارد تومان در نقاط مخالف استان به بهرهبرداری خواهد رسید.
دادخواه با اشاره به هزینههای سنگین در حوزه راهداری تصریح کرد: روکش یک کیلومتر راه ۳.۵ میلیارد تومان و ساخت یک کیلومتر راه ۱۰ میلیارد تومان هزینه دارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اصفهان مطرح کرد: روکش آسفالت راهها حدود ۱۱۱۰ کیلومتر، ۱۳ هزار کیلومتر عملیات خطکشی، نصب ۱۰ هزار تابلو، ۵۷ کیلومتر روشنایی طولی از جمله اقدامات انجام شده طی ۲ سال اخیر است.
نظر شما