حرکت نظام اسلامی براساس خواست مردم است

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی گفت: در نظام اسلامی، مردم جلو هستند و دستگاه‌های حکمرانی، پشت سر مردم راه می‌افتند؛ مردم زمینه‌ای می‌سازند که حاکمیت به کجا حرکت کند؛ اگر قرار است بی‌حجابی براندازی شود، اگر قرار است مشکلات معیشتی حل شود، باید به خواست مردم باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته که با حضور پرشور زائران و مجاوران در حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به فرارسیدن ششم بهمن ماه سالروز اجرای رفراندوم فرمایشی شاه در سال ۱۳۴۱ و معادل شمسی تاریخ امضای قرارداد کمپ دیوید در سال ۱۹۷۸ اظهار کرد: این دو خاطره از جمله نقاط تاریک تاریخ ایران عزیز و مایه ننگ امت اسلام است و این ضرورت را ثابت می‌کند که برادران و خواهران جوان باید گذشته کشور را بخوانند، جنایت‌های نابکارانه غرب در ۲۰۰ سال اخیر را بشناسند و آگاه باشند که تا به امروز، چه جنایت‌هایی در حق انقلاب اسلامی و این ملت صورت گرفته است.

وی افزود: در ششم بهمن ۱۳۴۱ که قیام امام (ره) آغاز شده بود، رفراندوم ساختگی شاه و مردم شکل گرفت، برای اینکه بدانیم در نظام ستم‌شاهی، فاصله بین شاه و مردم چقدر بوده است، می‌توانید تاریخچه رفراندوم‌های کشور را در اسناد تاریخ مطالعه کنید.

امام جمعه مشهد گفت: این در تاریخ ثبت است که فقط شش میلیون تعرفه تهیه شده بود و یک عده کارمند دولت را با تهدید و یک عهده کشاورز روستایی را با تطمیع اعطای زمین و ملک، پای صندوق‌ها آوردند تا مجری نمایشی رفراندوم باشند.

علم‌الهدی ادامه داد: بعد از این رفراندوم و به فاصله چند ماه بود که انقلاب مردمی ۱۵ خرداد آغاز شد و بیش از پانزده هزار شهید روی دست ملت گذاشت، اما ثابت کرد که خواسته مردم چیست، هویت ملت چه می‌پسندد و رفراندوم ششم بهمن ۱۳۴۱ فقط یک مانور سیاسی نمایشی به نفع شاه بوده است.

کمپ دیوید، مایه ننگ امت اسلام

نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی ضمن واکاوی تاریخ شکل‌گیری معاهده کمپ دیوید و امضای آن در ۱۷ سپتامبر ۱۳۷۸ خاطرنشان کرد: قرارداد ننگین میان مصر و اسرائیل در کمپ دیوید، یک رویداد خفت‌بار و پس از آن بود که صهیونیست‌ها به بلاد اسلامی حمله کردند و با وجود مقاومت و ایستادگی قهرمانانه مجاهدان مصری، دولت این کشور رضایت داد که موجودیت رژیم اشغالگر قدس را به رسمیت بشناسد.

وی افزود: مسئولیت اصلی این معاهده در حقیقت بر عهده آمریکایی‌ها بود، زیرا آن‌ها بودند که توطئه کردند تا طرفین پای‌کار یک تفاهم بیایند. این شیطنت خائنانه ملعون مطرودی به نام کسینجر بود که چند وقت قبل به درک واصل شد.

علم‌الهدی گفت: او بود که برای اولین بار طرح اجبار انور سادات و تطمیع مصر برای پذیرش این معاهده را مطرح کرد تا شرایطی رقم بخورد که مقابله با اسرائیل و بازپس‌گیری سرزمین مقدس به‌کلی از ذهن جوامع اسلامی فراموش شود، زیرا جلودار جهان اسلام در آن زمان، مصر بود و تن دادن این کشور به قرارداد با اسرائیل، همه مسلمانان را سرکوب کرد.

نماینده استان خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: از روزی که انور سادات با امضای این قرارداد ننگین، خود را به ملعون ازلی و ابدی برای جهان اسلام تبدیل کرد، تا به امروز حتی یک سکه از آمریکا به مصر نرسیده و روند زوال فرهنگ، قدرت اسلامی، اقتصاد و توان بازدارنده نظامی به گونه‌ای آغاز شد که هنوز هم ادامه دارد. هنوز به‌تبع همان قرارداد است که مصر به‌عنوان مزدور رژیم صهیونیستی و برده آمریکا عمل می‌کند و حتی از بازگشایی گذرگاه رفح عاجز است.

زینب کبری (س)، الگوی مقاومت آمیخته با مبارزه

وی تأکید کرد: برادران و خواهران جوان من، این ذلت و خفت برای جهان اسلام را در نظر بگیرید. عزیزان من، ما که دم از کربلا و عاشورا می‌زنیم، فقط برای این نیست که مظالم شمر و یزید را بشنویم، اشکی بریزیم و تمام. این‌طور نیست! به این دلیل است که امروز خودمان را با درس‌های کربلا بسازیم. در میان همه حماسه‌های نهضت حسینی هم مقاومت زینب کبری (س) است که درس آشکار برای امروز ماست.

علم‌الهدی با تأکید بر اینکه مقاومت باید آمیخته با مبارزه باشد، گفت: نقطه‌ای که زینب کبری (س) به بشر آموزش داد تا الگو بگیرند و سعادتمند شوند، مربوط به زمانی می‌شود که حضرت ثابت کرد مقاومت باید آمیخته با مبارزه باشد. کجا مقاومت کرد؟ وقتی او را کت و بال بسته بودند، ۸۴ زن و کودک را همچون دانه‌های تسبیح به هم زنجیر کرده بودند و کاروان اسرا به کاخ یک شیطان مسلم به نام یزید ابن معاویه وارد شده بود.

امام جمعه مشهد افزود: این زن تصویر ذبح برادر دیده بود. این مادر سوگ شهادت فرزند دیده بود؛ همین زن کاری کرد که نه‌تن‌ها فرماندهان لشکر یزید آرزوی التماس کردن زنان و حتی کودکان کاروان اسرا به دلشان بماند بلکه در کاخ او فریاد زد «اِستَصغَر قُدرَتکَ یا یَزید» یعنی خوار می‌دانم وجهه و قدرت‌نمایی تو را.

وی بیان کرد: زینب (س)، الگوی مقاومتِ آمیخته با مبارزه است و آن چیزی که امروز در غزه جریان دارد، الگوگیری از همین آموزه است؛ به گونه‌ای که هر روز ده‌ها شهید از میان آوارها بیرون می‌کشند، اما بازهم در سرزمین خود باقی می‌مانند و تانک مرکاوای اسرائیلی را به آتش می‌کشند.

کد خبر 723121

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.