به گزارش خبرنگار ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقهای مرکزی، مهندس عزت اله آمری در نشست با مدیران ثبت اسناد و املاک استان اظهار کرد: رودخانههای این استان باهدف جلوگیری از دست درازی و تصرف به این منابع آبی سنددار میشود.
وی با اشاره به اینکه طول رودخانههای اصلی استان ۹ هزار کیلومتر است افزود: در اولویت اول برای حدود دو هزار و ۷۰۰ کیلومتر از این رودخانهها مطالعات حریم و بستر انجام و نقشههای مربوط به آنها تهیه شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای مرکزی ادامه داد: اولویت صدور سند برای رودخانههای داخل شهرها و روستاها و مناطق با تراکم جمعیت بالا است.
وی تصریح کرد: شرکت آب منطقهای مرکزی علاوه بر اقدام برای تثبیت مالکیت دولت در خصوص رودخانهها، مطالعه مربوط به بستر دریاچههای سدهای بزرگ این استان همچون سد کمال صالح، الغدیر ساوه و پانزده خرداد را انجام و مستندات را برای صدور سند به اداره کل ثبت اسناد و املاک ارسال کرده است.
آمری با بیان اینکه با دریافت سند مالکیت، تکلیف دستگاههای دولتی و مردم در اینباره مشخص و شفاف میشود، افزود: با انجام اقدامات لایروبی و کارهای حفاظتی، جان و مال مردم در سوانح طبیعی همچون سیل در معرض تهدید قرار نخواهد گرفت.
وی گفت: با اخذ سند مالکیت برای اراضی بستر رودخانهها و تثبیت مالکیت دولت به تولیت وزارت نیرو، هر گونه سوءاستفاده احتمالی برای تصرفات بستر و حریم منتفی خواهد شد و آب منطقهای در نقش حاکمیتی خود با هر گونه تخلف و تصرف مطابق با قانون برخورد لازم را به عمل خواهد آورد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای مرکزی خاطر نشان کرد: شناسنامه دار شدن بستر رودخانهها با هدف جلوگیری از تصرفات غیرمجاز و تعرض در بستر رودخانهها با همکاری سازمان ثبت اسناد و املاک انجام میشود.
وی ادامه داد: امروز در نشست مشترک شورای مدیران واحدهای ثبتی و شرکت آب منطقهای مرکزی که در اداره کل ثبت اسناد و املاک استان برگزار شد، از هفت فقره سند رسمی بستر رودخانههای استان برای حدود ۳۰ هکتار از این رودخانهها هم رونمایی شد.
نظر شما