به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی شهرداری سنندج، سهرکوت نجفی امروز _دوشنبه دوم بهمن_ در جلسه شورای ساماندهی امور سالمندان استان کردستان، اظهار کرد: مناسبسازی محیط شهری برای داشتن زندگی آرام و بیدغدغه همراه با رضایتمندی تمام اقشار جامعه از امکانات از جمله مواردی است که به صورت یک استاندارد بینالمللی، در تمام کشورهای دنیا سابقه طولانی دارد.
وی افزود: امروزه اهمیت مناسبسازی فضاهای شهری و اماکن عمومی، ارتقا کیفیت و کارآیی محیط شهری و دسترسی آسان به سیستم حمل و نقل برای اقشار جامعه مشهود است و در این میان بحث مناسبسازی فضای شهری و اماکن عمومی برای حضور و دسترسی تمام افراد به فضاهای فیزیکی ضرورتی انکارناپذیر به شمار میرود.
رئیس سازمان فرهنگی، ورزشی و اجتماعی شهرداری سنندج تصریح کرد: شهرداری سنندج در همین راستا در تولید فضاهای جدید به این مهم به صورت ویژه توجه داشته که برای نمونه عینی میتوان به احداث پارک روجیار که دسترسی آسان برای تمام افراد است، اشاره کرد.
نجفی ادامه داد: پروتکلهای لازم در تولید فضاهای جدید در کمیته مناسبسازی کاملاً مورد توجه قرار گرفته و در اجرا رعایت میشود که یکی از الزامات مشاوره در تأیید طرح نهایی رعایت کامل اصول مناسبسازی است.
وی اضافه کرد: اجرای پروژههای عمران شهری با توجه به اصول مناسبسازی تا حدود زیادی رضایتمندی جامعه معلولان را که ارتباط مستقیمی با موضوع مناسبسازی دارند به دنبال داشته است.
رئیس سازمان فرهنگی، ورزشی و اجتماعی شهرداری سنندج خاطرنشان کرد: شهرداری سنندج در کنار توجه به تکریم بازنشستگان، ایجاد پاتوقهای درون محلهای برای سالمندان در نقاط مختلف سطح شهر را مورد توجه قرار داده که تا کنون نزدیک به ۳۰ پاتوق درون محلهای احیا شده است.
نجفی افزود: ایجاد هشت نقطه و گذر ورزش به نحوی که برای همه طیفها قابل دسترسی باشد از دیگر اقدامات شهرداری سنندج در راستای بهرهمندی عادلانه از خدمات رفاهی و ورزشی است.
وی تصریح کرد: مناسبسازی و حمل و نقل عمومی از سوی شهرداری با جدیت دنبال شده و در همین راستا ۲۰ دستگاه اتوبوس جدید که تعدادی از آنها برای معلولان مناسبسازی شده به ناوگان شهری اضافه خواهد شد.
رئیس سازمان فرهنگی شهرداری سنندج خاطرنشان کرد: در زمینه شهر دوستدار سالمند نیز شهرداری سنندج از تمام توان خود استفاده خواهد کرد البته در گام نخست اهمیت این مهم باید در نظام مدیریت شهری جا بیفتد و در یک پرسه ۲۰ تا ۳۰ سال آینده با طراحی و اجرای برنامههای، کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت زمینه تحقق شهر دوستدار سالمند را فراهم کنیم.
نظر شما