حمید رمضانی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در خراسان شمالی اظهار کرد: ۲۷۰۰ تُن گوشت قرمز در استان طی ۱۰ ماه نخست سال جاری تولید و طی این مدت ۷۳ هزار رأس دام سبک، سنگین و شترمرغ در هشت کشتارگاه استان کشتار شد و گوشت تولیدشده روانه بازار مصرف شد.
وی از کشتار ۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه مرغ در سه کشتارگاه صنعتی خبر داد و افزود: ۲۶ هزار و ۵۰۰ تُن گوشت سفید نیز تولید شد.
مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: تولید گوشت سفید در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۷ درصد افزایش یافت.
رمضانی اضافه کرد: خراسان شمالی با ۲.۵ میلیون رأس دام سبک و سنگین یکی از قطبهای دامپروری کشور محسوب میشود.
نظر شما