به گزارش خبرنگار ایمنا از مرکزی، فرزاد مخلصالائمه صبح امروز _شنبه سیام دی_ در نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان مرکزی اظهار کرد: هدف مهم مولدسازی سهیم شدن و انتفاع مردم از این داراییها و تحقق اقتصاد مردمی است.
وی افزود: مولدسازی باید در استان مرکزی با جدیت دنبال و با شتاب بیشتری انجام شود.
استاندار مرکزی با بیان اینکه منابع مستقیم در اجرای طرحها کفایت نمیکند، تصریح کرد: باید از ظرفیت مولدسازی بهرهگیری لازم صورت گیرد و مشکلات پیشروی آن بررسی شود.
مخلصالائمه افزود: در گذشته اعلام شده بود، در حوزه نظارت فنی استان مرکزی ۳۴ هزار میلیارد ریال در سال قبل بودجه عمرانی وارد استان مرکزی شده است، اما بر اساس دادههای دقیقتر، ۴۳ هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال بودجه عمرانی، تملک دارایی و سرمایهای به استان اختصاص یافته و هزینه شده است.
وی با بیان اینکه از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰ و شش سال قبل از این سالها، ۳۱ هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال بودجه وارد استان مرکزی شده که بیانگر این است که در یک سال ۴۰ درصد بیش از شش سال اعتبار به استان اختصاص یافته است.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: سرعت در اجرای طرحهای عمرانی در دولت سیزدهم به دلیل تزریق مالی قابل توجه است؛ چراکه بسیاری از پروژههای تاریخی افتتاح شدهاند.
مخلصالائمه با بیان اینکه بسیاری از پروژههای تاریخی و مربوط به سنوات گذشته از بین رفته و پیش از افتتاح فرسوده شدهاند گفت: در اجرای طرح توسعه بیمارستان ولیعصر (عج) اراک، ۸۰۰ میلیارد ریال بابت فرسودگی ناشی از مدت اجرای طرح، مجدد اختصاص یافته و هزینه شده است.
وی با بیان اینکه شیوه اجرای بند «ب» تبصره ۱۱ باید در شورای نظارتی استان مرکزی بررسی شود، تصریح کرد: در طرحهای عمرانی استان مرکزی باید ایمنسازی مورد توجه قرار گیرد و نباید هیچ طرحی بدون رعایت قوانین ایمنی اجرا شود.
منابعی که برای سهم شهرداریها و دهیاریها در نظر گرفته شده، پایدار است
علیاکبر کریمی، نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار کرد: منابعی که برای سهم شهرداریها و دهیاریها در نظر گرفته شده، پایدار است.
وی افزود: هرگونه دخل و تصرف در این منابع مشکلات بسیاری را ایجاد میکند، بنابراین حفظ آنها الزامی است.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عوارض ارزش افزوده بهطور ذاتی منابع پایدار درآمدهای پایدار شهرداریها و دهیاریها است، افزود: هرگونه ناخنک زدن به منابع درآمدها در بلندمدت، ساختار اداره شهرها و دهیاریهای روستاها را با مشکل مواجه میکند.
کریمی تصریح کرد: مصارفی که در بند «ب» تبصره ۱۱ آمده در بلندمدت مشکلآفرین است.
وی با بیان اینکه بسیاری از مشکلات ایجاد شده برای دستگاههای اجرایی به دلیل تنوع و گستردگی پیشبینی شده این مصارف است خاطرنشان کرد: فلسفه وجودی این بند توسط مدافعان آن بوده است که نگاه ویژه به مناطق سکونتگاههای غیررسمی شود.
پرداخت ۹۸ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات مصوب سفر ریاستجمهوری به استان مرکزی
نوربخش عسگری، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی نیز اظهار کرد: ۱۷۲ هزار و ۸۱۰ میلیارد ریال تسهیلات مصوب در این سفر برای استان مرکزی اختصاص یافته که از این میزان تاکنون ۹۸ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال پرداخت شده است.
وی افزود: سفر رئیسجمهور به استان مرکزی در سال گذشته، ۲۲۸ مصوبه داشت که از این تعداد ۲۱۳ مصوبه بودجهای و ۱۵ مصوبه غیربودجهای است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی میزان اعتبارات مصوب سفر رئیس جمهور به استان مرکزی ۱۱۴ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال برشمرد و افزود: ۵۱ هزار و ۱۳۰ میلیارد ریال این اعتبار معادل ۴۵ درصد برای سال ۱۴۰۱، ۴۲ هزار و ۹۴۰ میلیارد ریال معادل ۳۷ درصد برای سال جاری است.
عسگری با بیان اینکه از این میزان اعتبار ۲۵ هزار و ۳۰ میلیارد ریال معادل ۱۸ درصد برای سال ۱۴۰۳ است تصریح کرد: از ۵۱ هزار و ۱۳۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب در سال گذشته تاکنون، حدود ۳۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال به این استان اختصاص یافته است.
نظر شما