مدیریت «فرانچایز» موجب توسعه کسب و کارها به معنای واقعی است

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مدیریت «فرانچایز» یکپارچه هوشمند پایدار، موجب توسعه کسب و کارها به معنای واقعی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمود کریمی بیرانوند امروز چهارشنبه_بیست‌وهفتم دی_ طی بازدید از شرکت رستوران‌های زنجیره‌ای زندگی خوشمزه ایرانیان (برند جان اسنک) اظهار کرد: مجموعه جان اسنک تمام ویژگی‌های مثبت یک کسب و کار همچون هم افزایی، دانش و دلگرمی را دارا می‌باشد، سرویس فرانچایز یک سرویس قابل ملاحظه برای توسعه کسب و کار است و از سال گذشته برای توسعه این سرویس جلسات متعددی برگزار شده است.

در این جلسه که با حضور مهدی طغیانی نماینده مردم شریف اصفهان در مجلس شورای اسلامی، میثم مداحی مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، محمد باقری معاون هماهنگی امور اقتصادی و دبیر هماهنگی ستاد استان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان و معاونان و مدیران اداره کل کار استان برگزار گردید افزود: برای توسعه فرانچایز تلاش بسیاری صورت گرفته و یکی از ویژگی‌های مثبت آن ایجاد شغل‌های اثرگذار و پایدار است، حامی این سرویس خواهیم بود، در صورتی که انحصار ایجاد نشود و امیدوارم در آینده شاهد چنین مسئله‌ای باشیم.

وی افزود: در این مدت اتفاقات خوبی در حوزه فرانچایز رقم خورده و نرخ بیکاری نیز کاهش قابل توجهی پیدا کرده است. امیدوارم آمار کاهش بیکاری در تمامی استان‌های ما تک رقمی شود.

مهدی طغیانی، نماینده مجلس نیز در ادامه تصریح کرد: در تمامی دنیا بر اساس تجربه، کسب و کار راه اندازی می‌شود و اینکه سرریز این دانش‌ها (نمونه فعالیت مؤثر جان اسنک) به کسب وکارهای دیگر انتقال پیدا کند از اهمیت بالایی برخوردار است.

همچنین مهدی مقوا ساز، مدیر عامل مجموعه جان اسنک بیان کرد: اصل یک فرانچایز پشتیبانی شعبه‌ها است و برای مدیریت آن سه کارخانه در اصفهان ایجاد شد. در واقع شرکت رستوران‌های زنجیره‌ای زندگی خوشمزه ایرانیان (جان اسنک) با مرکزیت مجتمع اداری مرکزی در خیابان آیت اله خراسانی اصفهان، با سه کارخانه تهیه و تولید مواد اولیه و دستگاه صنعتی اختصاصی اسنک، شرکت جان نان (سهامی خاص)، گلخانه تولید محصولات و صیفی جات و همچنین سایر محصولات غذایی، با بیش از ۵۴ شعبه ارائه دهنده محصولات به صورت فعال در ۱۳ استان از جمله استان‌های اصفهان، تهران، فارس، چهارمحال و بختیاری، مازندران و خوزستان و سایر شهرستان‌ها، بالغ بر ۸۳۳ نفر نیروی کار مستقیم و حدود ۲۰۰۰ نفر غیر مستقیم مفتخر است که به هم میهنان عزیزمان در زمینه صنایع غذای سالم، لذیذ و خوشمزه به صورت کاملاً یکپارچه ارائه خدمت می‌نماید. تمامی مواد با کیفیت و وزن مشخص به تمامی شعبه‌ها در سراسر کشور ارسال می‌شود و این موضوع تفاوت بسیاری با تابلو فروشی دارد. همچنین ۱۲ شعبه نیز در حال حاضر در حال آماده سازی برای افتتاح هستند.

وی ادامه داد: تنها فست‌فودی که در ایران سیب سلامت دارد مجموعه جان اسنک است و این امر مهم برای مردم از اهمیت بالایی برخودار است. خوشبختانه با تلاش زیاد از سازمان غذا و دارو مجوز دریافت کردیم، تا مردم عزیزمان با کمترین قیمت و بالاترین کیفیت یک وعده غذایی سالم و لذیذ استفاده کنند.

مقواساز عنوان کرد: همچنین جان اسنک در کل دانشگاه‌های کشور شعبه‌های فعال ایجاد خواهد کرد و در حال حاضر نیز دو شعبه فعال در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) و نجف آباد دایر است، امیدوارم شعبه‌های فعال به خارج از کشور راه پیدا کند تا با برندهای اقتصادی معتبر رقابت کنیم.

مدیر عامل مجموعه جان اسنک در تشریح کسب مجوزهای لازم یادآور شد: تمامی موادی که در اسنک‌ها استفاده می‌شود تازه و به روز هستند و گلخانه‌هایی نیز برای استفاده از صیفی جات تازه ایجاد شده است و این موارد نشان دهنده کیفیت این مجموعه خواهد بود.

وی افزود: اولین مجموعه فست فود هستیم که مجوز غذایی حلال دریافت کرده‌ایم چرا که از مواد با کیفیت استفاده می‌کنیم، ماهیانه حدود ۱۲ تن گوشت گرم و ۲۰ تن شینسل گرم مرغ استفاده می‌کنیم و در سیستم CRM تمامی شکایات مشتریان مورد بررسی قرار می‌گیرد تا رضایت آن‌ها جلب شود و به همین دلیل نزدیک به ۴ میلیون CRM ثابت داریم.

مقواساز اضافه کرد: به زودی پروژه جان پلو ایجاد خواهد شد و غذاهای اصیل ایرانی را با کمترین مبلغ و بهترین کیفیت در اختیار مردم قرار خواهیم داد و به زودی از آن رونمایی خواهد شد.
وی بیان کرد: در برند جان اسنک پلاس که چهار شعبه آن در اصفهان وجود دارد، محصولات دیگری همچون پیتزا، برگر و کنتاکی ارائه می‌شود.

در ادامه سعید مقواساز، رئیس هیئت مدیره مجموعه جان اسنک اظهار کرد: جان اسنک یک فست‌فود نیست و در واقع در صنعت تولید و توزیع مواد اولیه فعالیت دارد که تنوع غدایی در آن دیده می‌شود، ضمن اینکه تمامی مدیران ما تلاش خود را برای موفقیت این مجموعه به کار گرفته‌اند و تمامی افرادی که در این مجموعه مشغول می‌شوند از تمامی مقادیر پاداشی و رفاهی بهره‌مند هستند، این مسئله برای تمامی کارکنان اهمیت دارد چراکه از زحمات آن‌ها تقدیر می‌شود.

وی افزود: هزینه‌های فرانچایز برخلاف ظاهر زیبا بسیار سنگین است و تلاش برای رشد فرانچایز شبانه‌روزی است و عملکرد شعبه‌ها براساس هوش مصنوعی سنجیده می‌شود.

مقواساز تصریح کرد: کارخانه نان جان اسنک یک مجموعه جداگانه است که روزانه ۳ تن آرد را به صورت نان حجیم و نام اسنک و خمیر پیتزا و برگر تولید می‌کند و این آمادگی را داریم در سطح وسیع‌تر فعالیت خود را گسترش دهیم.

وی ادامه داد: مدل قیمت گذاری جان اسنک رقابتی است. همیشه اکونومی بودن محصول اسنک را مدنظر قرار می‌دهیم و شرکت به صورت حمایتی از شعبه‌های خود استفاده می‌کند. تمام رفتارهای مالی این مجموعه شفاف است و تمامی خرید مشتریان ارزش افزوده دارد هرچند که تلاش ما این است که قیمت را در بحث اکونومی حفظ کنیم.

وی گفت: فعالیت ما در بحث ورزشی ادامه‌دار خواهد بود و هدف ما در عرصه ورزشی قهرمانی است و علاوه بر ایجاد آکادمی والیبال و تکواندو در سایر عرصه‌ها نیز فعالیت پررنگی خواهیم داشت.
مسعود زارعان، معاونت تحقیقات، نوآوری و توسعه کسب و کار شرکت نیز، توسعه تعداد یکهزار شعبه تا سال ۲۰۳۰ در کل کشور را خبر داد و اینکه این موضوع موجب اشتغال بیش از ۲۵ هزار نفر به طور مستقیم خواهد بود.

زارعان افزود این امکان به صورت کامل برای ما فراهم است تا مدل مدیریت فرانچایز یکپارچه هوشمند را در سایر صنایع نیز بکارگیری کنیم و موجب ایجاد اشتغال پایدار در سراسر کشور شویم.

سید محمد امین امامی معاون امور شعب شرکت نیز بیان کرد: رشد و توسعه فعالیت یک شرکت اتفاقی نیست. برنامه ریزی راهبردی جهت مدیریت شعب فعال که به صورت یکپارچه و سیستمی و برخط رخ می‌دهد، امکان بررسی تمامی فعالیت شعب را میسر می‌کند تا مردم عزیزمان از محصولات این مجموعه با اطمینان خاطر استفاده نمایند.

شهاب شریعتی معاون بازاریابی و فروش محصولات نیز بیان کرد: هم و غم ما قیمت مناسب محصولات در ذیل کیفیت آن است و بهترین هدیه ما به مردم ارائه زنجیره تأمین یکپارچه محصولات جهت رسیدن به کمترین بهای تمام شده محصولات و ارائه آن به مردم و خانواده‌های عزیزشان است.

علی اصغر نجاری معاون توسعه مدیریت منابع انسانی نیز بیان کرد، مجموعه پرسنل شرکت تحت آموزش‌های عمومی و تخصصی قرار می‌گیرند تا کیفیت تولید محصولات، توزیع یکپارچه و آماده سازی نهایی در شعب، به نحو مطلوبی رخ دهد و مشتریان گرامی، کیفیت محصول یکسانی را در تمامی شعب تجربه کنند.

در پایان نیز محمد رکنی، معاون فناوری اطلاعات جان اسنک اظهار کرد: بهترین داروی درمانی برای بیکاری کشور مدل کسب و کار فرانچایز جان اسنک است، تلاش ما ایجاد زیرساخت‌ها بر اساس فرانچایز اصولی است چرا که بیشتر مجموعه‌ها به دلیل تجربه‌های ناموفق خیلی سریع از بازار کنار رفتند و با استفاده از این تجربه‌ها موفق شدیم نزدیک به ۸ میلیون فیش صادر کنیم، ۵۴ شعبه فعال داریم و ۴ میلیون مشتری از خدمات ما بهره‌مند شوند.

وی افزود: همچنین سایر شعبه‌های جان اسنک نیز در ماه‌های آینده افتتاح خواهند شد، بنابراین در مجموعه جان اسنک بر اساس اطلاعات و فناوری مسیر خود را جلو می‌بریم.

وی افزود: در پلتفرم جان، بخشی از فعالیت‌های ما قابل مشاهده است و در کشورهای مختلف زیرساخت‌های ما میزبانی می‌شود که مرکز تمامی آن‌ها ایران است. برخی سامانه‌های زیرساختی ایجاد شده که میان شعبه‌های مختلف مشترک است.

رکنی تصریح کرد: همچنین از سامانه فروش استفاده می‌کنیم که شامل ابزارهای مدیریتی می‌شود و تمامی این موارد سبب شده مجموعه جان اسنک به صورت تمام عیار به مشتریان خود خدمات ارائه دهد.

وی با اشاره به سایر خدمات جان اسنک اضافه کرد: همچنین مشتریان هرگاه خریدی داشته باشند تا ۱۰ درصد مبلغ به آن‌ها برگشت داده می‌شود تا از سایر خدمات همچون پرداخت خلافی ماشین یا سرمایه گذاری استفاده کنند. نمودار تمامی فروش و مشتریان به صورت تفکیکی وجود دارد و در تمامی برنامه‌ریزی‌ها بر اساس آن انجام می‌شود.

معاون فناوری و اطلاعات جان اسنک خاطر نشان کرد: در CRM شکایات مشتریان در زمینه‌های مختلف مورد بررسی قرار می‌گیرد و برای برطرف کردن این مشکلات راهکارهای لازم اندیشیده می‌شود. ضمن اینکه در ۱۳ استان شعبه داریم و این برنامه‌ها برای تمامی شعبه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی افزود: مجموعه اسنک خط چهار شماره‌ای ۱۵۰۷ دارد که از تمامی استان و روستاها خدمات مشتریان انجام می‌شود. ضمن اینکه اخیراً از هوش مصنوعی استفاده می‌کنیم که می‌تواند صنعت غذایی را متحول کند، بر اساس این هوش مصنوعی هرگونه مشکلی در غذا وجود داشته باشد اصلاً به مرحله فروش نمی‌رسد، در کنار این مورد از طریق هوش مصنوعی پایش تماس داریم.

رکنی بیان کرد: قصد داریم در چندماه آینده هوش مصنوعی را برای تشخیص لهجه و تبدیل گفتار به نوشتار برای اولین بار مورد استفاده قرار دهیم.

کد خبر 720871

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.