به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی خضریان با اشاره به اینکه ملت ایران توانست بر مبنای نگاه آزادیخواهانه حضرت امام خمینی (ره)، در مسیر خروج جمعی از ولایت طاغوت قدم بردارد، اظهار کرد: سخن و ایده سیاسی امام راحل برای آزادیخواهی صرفاً محدود به مرزهای ایران و ملت ایران و مذهب و دین خاصی نبود، بلکه مخاطب پیام امام همه بشریت بوده است.
وی با بیان اینکه اگر بپذیریم آزادی ما همان آزادی اساس است و باید همان حساسیتها را که نسبت به آزادی فردی و آزادی ملی خودمان داشتهایم، نسبت به آزادی فرد یا ملتهای دیگر نیز داشته باشیم، ادامه داد: این عالیترین سطح آزادیخواهی است که ملت ایران آن را از امام خمینی (ره) آموخت و پای آن نیز ایستاده است. امام، آزادیخواهی و استقلال را برای همه ملتها جدای از دین و مذهب مطالبه کرد و همان زمانی که در دفاع از ملت مظلوم فلسطین با رژیم صهیونیستی قطع رابطه کرد، با رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی نیز در حمایت از سیاهپوستان رابطه سیاسی برقرار نکرد و در همان روزهای آغازین پیروزی انقلاب به حمایت از مردم افغانستان در مقابل زیادهخواهی شوروی ایستاد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شهید سلیمانی بر مبنای مکتب امام بود که برای آزادی دیگر ملتها وارد میدان شد و با مجاهدتهای خود در تقویت جبهه مقاومت، توانست خط تاریخی انقلاب اسلامی را به بیرون از مرزهای ایران امتداد دهد و تلاش کرد تا سیطره غربیها را از جوامع اسلامی بزداید.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با اشاره به همزمانی سالروز رحلت علامه مصباح یزدی با شهادت سیدالشهدای مقاومت افزود: علامه مصباح و شهید سلیمانی دو نیروی همجبههای در مسیر مقاومت بودند که از منظر اندیشهورزی و نظامیگری، مسیر مقاومت را در پیش گرفتند و این دو در امتداد یکدیگر است. چرا که مقاومت در میدان نبرد محتاج دلیل است و دلیل از اندیشه و فکر است که برمیخیزد، بنابراین اگر شاهدیم که جبهه مقاومت توانسته است به چنین بالندگی برسد، باید بپذیریم که قدم اول آن در عالم فکر برداشته شده است.
خضریان ادامه داد: کاری که علامه مصباح یزدی در دهههای گذشته انجام داد، فراهمآوردن چنین امکانی برای ایدئولوژی مقاومت بود که توسط مجاهدانی همچون شهید حاج قاسم سلیمانی، سیدحسن نصرالله و دیگر سرداران و رهبران جبهه مقاومت در فلسطین، عراق، یمن و سوریه به فتوحات میدانی و توفیقات عینی تبدیل شدند.
رئیس کمیته سیاسی، نظامی و امنیتی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی با اشاره به شهادت تعدادی از سرداران جبهه مقاومت از جمله سیدرضی موسوی و صالح الوارودی افزود: شهادت این سرداران و اقدامات تروریستی دولت غاصب صهیونیستی در غزه، همچنین اقدام جنایتکارانهای که در جوار مزار شهید سلیمانی در کرمان به وقوع پیوست، موجب مضاعف شدن اندوه و البته خشم انقلابی همه ما شده است. اما این را نباید فراموش کنیم که این اقدامات صهیونیستها از سر استیصال آنهاست. کسانی که پیش از این مدعی بزرگترین و مجهزترین ارتش منطقه بودند، امروز به دلیل شکست مفتضحانه در مقابل نیروهای مقاومت فلسطینی، رو به اقدامات گروهکهای تروریستی در دهه ۶۰ آوردهاند.
خضریان با اشاره به برخی اظهارات غلط در فضای مجازی که عموماً توسط افراد دلسوز و البته ناآگاه مطرح میشود، گفت: برخی به دلیل نگاه برشی و مقطعی گمان میکنند که این اقدامات رژیم صهیونیستی در سوریه، لبنان و یا کرمان، یک عملیات آفندی است و بر همین اساس و به صورت هیجانی، خواستار واکنش سریع جبهه مقاومت میشوند. در حالی که حقیقت ماجرا این است که اقدام رژیم جعلی اسرائیل واکنشی به صدها حملهای است که جبهه مقاومت در ماههای گذشته علیه صهیونیستها و مواضع حامیان اصلی آنها در منطقه داشته و به معنای واقعی رژیم صهیونیستی، ضربه فنی شده است.
سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس ادامه داد: باید مراقبت کرد تحلیلهایی از سر دلسوزی یا بعضاً غرضورزانه، ذهنیت اجتماعی را به بیراهه نبرند. تحلیلهایی که فاقد بررسی اتفاقات چند ماه اخیر با یک نگاه کلان هستند، باعث سرخوردگی اجتماعی میشوند. این موضوع همان چیزی است که رژیم صهیونیستی به دنبال آن است تا جبهه مقاومت را تحت فشار افکار عمومی داخلی خود ناچار به واکنشی سریع و احساسی کند؛ تا بتواند با تغییر میدان از معرکه غزه نجات پیدا کند. البته بدون تردید بر اساس اصل اقدام متقابل باید به جنایات صهیونیستها پاسخی قطعی و پشیمان کننده داد. منتها نه در جایی که آنها انتظارش را میکشند و پیشبینی کردهاند، بلکه در جایی که آنها انتظارش را هم ندارند.
نظر شما