به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، مریم جلالی امروز _چهارشنبه سیزدهم دی_ در آئین افتتاح سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری پارس و چهاردهمین نمایشگاه ملی صنایع دستی که به میزبانی شهر شیراز برگزار میشود با بیان اینکه استان فارس در قلب ایران از گذشته تا به امروز نمادی از تمام هنرهای ایرانی است، اظهار کرد: با تمام ظرفیتهایی که این استان دارد، باید بتوان با استفاده از ظرفیتهای بیبدیلی که در هر شهر و منطقه وجود دارد، بتوان اقتصاد هویت بنیان که گردشگری و صنایع دستی جزئی از این اقتصاد است را به ادبیات توسعه متصل کرد.
وی افزود: گردشگری اگر چه امروز یک دانش است، اما در ذات و سطح زندگی ایرانی اسلامی و در خانوادهها جای دارد.
معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تاکید کرد: گردشگری و صنایع دستی دو بال انتقال میراث فرهنگی است و ما وظیفه داریم با مشارکت یکدیگر این نوع ظرفیت را به ادبیات توسعه نزدیک و متصل کنیم و تلاش مدیران اجرایی و دولت باید بر این مبنا باشد.
جلالی ادامه داد: صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری دانش اقتصادی، کسب و کار و رفع موانع باید اتفاقی باشد برای عالمگیری جهانی که تشنه ابنیه و دستساختههای ما است.
وی در خصوص برگزاری این نمایشگاه خاطرنشان کرد: امروز فارس میزبان هنرمندان سراسر کشور است و هر ۳۱ استان میهمان فارس هستند، این هنرمندان نیز گردشگرانی هستند که با دل و جان آثار خود را به نمایش گذاشتند.
تشکیل یک مثلث گردشگری مذهبی در دستور کار است
در این مراسم همچنین محمد ثابت اقلیدی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس در سخنانی اظهار کرد: برای توسعه تسهیلگری و حوزه اقتصادی سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی باید روابط خود را افزایش دهیم.
وی افزود: سیزدهمین نمایشگاه گردشگری پارس و چهاردهمین نمایشگاه ملی صنایع دستی و دومین نمایشگاه صنایع دستی بسیج از مهمترین مأموریتهای این اداره کل محسوب میشود، بنابراین با تعاملی که با بخش خصوصی داریم با جدیت امور این نمایشگاهها پیگیری شد.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس از جذب سرمایهگذار برای شهر پارسه و تخت جمشید خبر داد و تصریح کرد: در حوزه میراث فرهنگی کار بسیار خوبی در حوزه مرمت آثار تاریخی شیراز در حال انجام است که با تقسیم پروژهها به ۱۴ بخش با حضور ۱۴ پیمانکار تمام امورات مرمت دنبال خواهد شد.
ثابت اقلیدی خاطرنشان کرد: این برنامهریزی در دستور کار است تا تورهای فرهنگی را بر محور ساسانی توسعه دهیم تا میزان ماندگاری گردشگر در سطح فارس ارتقا یابد.
وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در این خصوص که گردشگری یک آینه و یک جلوهگاه برای کشور است، افزود: مقام معظم رهبری فرمودند اگر استان فارس به صنعت گردشگری توجه کند، نیازی به سایر موارد نخواهد داشت.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس در پایان از تشکیل یک مثلث گردشگری با محوریت حرم مطهر امام رضا (ع)،حرم مطهر حضرت معصومه (س) و آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) در راستای توسعه گردشگری مذهبی خبر داد.
نظر شما