طرز تهیه غذاهای سالم با جو دوسر پرک و دانه کینوا
جو دوسر پرک هانی فود

غذاهای سالم غذاهایی هستند که ارزش غذایی بالایی دارند و برای سلامتی مفید هستند. این غذاها معمولاً حاوی مقادیر زیادی میوه، سبزیجات، غلات کامل، پروتئین بدون چربی و چربی های سالم هستند.

تا پایان همراه ما باشید.

جو دوسر پرک

جو دوسر پرک، همچنین به نام جو دوسر بخارپز یا جو دوسر فرنی، یک غذای غلات کامل است که از جو دوسر که بخارپز و صاف شده است تهیه می شود. این یک غذای صبحانه محبوب است و همچنین در بسیاری از غذاهای دیگر مانند کوکی ها، گرانولا و اسموتی ها استفاده می شود.

جو دوسر یک غذای خوشمزه و مغذی است که می توان از آن به روش های مختلف لذت برد. این منبع عالی فیبر، پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی است و می تواند به شما کمک کند تا احساس سیری و رضایت کنید.

۱- جو دوسر پرک با بلوبری و تخمه آفتابگردان

مواد لازم برای تهیه صبحانه رژیمی با جو پرک

  • جو پرک یا بلغور جو دوسر – یک فنجان
  • بلوبری – نصف فنجان
  • تخمه آفتابگردان – یک قاشق سوپ خوری
  • عسل طبیعی – یک قاشق سوپ خوری

طرز تهیه جو پرک و بلوبری و تخمه آفتابگردان

جو پرک را بپزید تا نرم و پخته شود، در کاسه ای بریزید و بگذارید کمی سرد شود. حالا بلوبری، تخمه آفتابگردان و عسل را بر روی آن بریزید و سرو کنید.

این صبحانه کاملاً رژیمی بوده و می تواند به لاغری و کاهش وزن افراد کمک کند.

۲- جو دوسر پرک با انبه و نارگیل

مواد لازم برای تهیه صبحانه با جو پرک

  • جو دوسر پرک – ۱ فنجان
  • پودر نارگیل – ۲ قاشق غذا خوری
  • انبه – نصف یک انبه بزرگ
  • شکر قهوه ای – ۱ قاشق غذا خوری
  • بادام هندی – ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه جو دوسر پرک با انبه و نارگیل

جو دوسر پرک را بپزید، در یک کاسه بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود.

شکر قهوه ای را با پودر نارگیل، انبه خرد شده و بادام هندی خرد شده ترکیب کنید و به جو دوسر پخته شده اضافه کرده، هم بزنید و سرو کنید.

تهیه غذا با جو دوسر پرک هانی فود

۳- جو دوسر پرک با سیب و دارچین

مواد لازم برای تهیه صبحانه با جو پرک شده

  • جودوسر پرک – یک فنجان
  • آب (برای خیساندن جو پرک) – ۴ فنجان
  • خرما یا برگه زردآلو – ۴ عدد
  • سیب سرخ – ۱ عدد
  • پودر دارچین – نصف قاشق چای خوری
  • میخک – مقدار کمی
  • آب (برای ترکیب کردن مواد) – ۲ فنجان

طرز تهیه جو دوسر پرک با سیب و دارچین

جو دوسر پرک را در ۴ فنجان آب بریزید و به مدت ۲ تا ۴ ساعت بخیسانید. اگر می خواهید نرم تر شوند، پیشنهاد می کنیم که بگذارید یک شب در آب خیس بخورند.

خرما یا برگه زردآلو را هم در آب بخیسانید.

حالا جو دوسر پرک خیس خورد را به همراه خرما و دو فنجان آب در مخلوط کن بریزید و به مدت ۲۰ ثانیه هم بزنید و سپس در کاسه ای بریزید.

سیب خرد شده، پودر دارچین و میخک را به مواد اضافه کرده و میل کنید.

این صبحانه به صورت خام تهیه می شود و برای گیاهخواران، خام گیاهخواران و افراد وگن مناسب می باشد.

جو دوسر پرک را از کجا تهیه کنیم

علاوه بر فروشگاه ها و عطاری ها که این ماده غذایی را عرضه میکنند در فروشگاه های آنلاین نیز، جو دوسر پرک از بسیاری از برندهای مختلف در دسترس است. همچنین می توانید جو دوسر پرک ارگانیک و غلات کامل را فروشگاه آنلاین هانی فود خریداری کنید.

دانه کینوا

دانه کینوا، که به آن خاویار گیاهی نیز گفته می شود، یک دانه مغذی است که از گیاه کینوا گرفته می شود. این دانه در آمریکای جنوبی بومی است و به دلیل ارزش غذایی بالای خود در سراسر جهان محبوبیت پیدا کرده است.

دانه کینوا یک منبع عالی از پروتئین، فیبر، منیزیم، پتاسیم، آهن و فسفر است. همچنین حاوی مقادیر خوبی از ویتامین های گروه B است.

دانه کینوا هانی فود

گرفتن تلخی کینوا

تلخی کینوا به دلیل وجود ساپونین در پوست آن است. ساپونین یک ماده طبیعی است که در بسیاری از گیاهان یافت می شود. در کینوا، ساپونین به عنوان یک عامل دفاعی عمل می کند و از دانه ها در برابر حشرات و بیماری ها محافظت می کند.

برای گرفتن تلخی کینوا به روش زیر عمل کنید:

  • کینوا رو داخل آب ولرم به مدت یک ربع الی بیست دقیقه خیس کنید (آب تا یک بند انگشت بالای کینوا باشه).
  • سپس داخل آبکش پارچه رو پهن و کینوا رو آبکش کنید.
  • سپس اطراف پارچه رو جمع کرده و محکم بپیچید به شکلی ک کینوا ازش خارج نشه.
  • داخل یه ظرف بزرگ آب کرده و کیسه کینوا رو داخلش به مدت دو دقیقه ماساژ دهید.
  • سپس آب رو خالی نمایید.
  • سه بار این کارو انجام دهید.
  • سپس مجدد آبکش کرده و تمام، نوش جونتون.

کینوا برگر یا کتلت کینوا

مواد لازم

۱ استکان کینوا

۴ استکان آب

۱ عدد هویج پخته متوسط

۱ عدد سیب زمینی پخته متوسط

۱ عدد تخم مرغ

۱ قاشق غذاخوری شوید خشک

۲ قاشق غذاخوری پودر سوخاری

نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم

۲ عدد سیر و پیاز رنده شده

اول پخت کینوا را با آب می پزیم خنک که شد همه مواد را مخلوط کرده و به شکل دلخواه فرم داده در روغن داغ سرخ می کنیم به دلخواه تزیین می کنیم و تمام.

کینوا سه رنگ با فیله مرغ

مواد لازم

۱ استکان کینوا سه رنگ

۲ استکان آب

۱ قاشق چای خوری روغن

کمی نمک

فیله مرغ

ادویه مخصوص کباب فیله

برای پخت کینوا ابتدا یک استکان کینوای سه رنگ رو داخل قابلمه ریخته بعد دو استکان آب به همراه نمک و روغن به قابلمه اضافه کرده و میزاریم کاملاً بجوشه دقیقاً ۱۵ دقیقه

روش درست کردن کینوا مثل برنجه بعد زیر گاز و خاموش میکنید و میزارید ده دقیقه کینوا داخل قابلمه تمام آب رو به خودش بگیره و جذب کنه به فیله های تکه تکه شده مرغ هم ادویه مخصوص میزنید و بدون روغن در ظرف گریل شروع به پختن میکنید. وقتی فیله پخته شد به همراه کینوا نوش جان میکنید.

سالاد کینوا

۱۰۰ گرم کینوا
رب انار به میزان لازم
۱ عدد پیاز قرمز متوسط
کنجد به مقدار لازم
گوجه گیلاسی به میزان لازم
گردو به مقدار لازم
۱ دسته سبزی شاهی
دانه انار ترش به میزان لازم
روغن زیتون به میزان دلخواه
نمک صورتی
اینبار برای پخت کینوا ابتدا کینوا ها را برای حداقل ۴ ساعت در آب و آبلیمو خیس میکنیم.
هنگامیکه کینوا نرم شد آب آن را خالی میکنیم و در ظرف مورد نظر می ریزیم.
شاهی ها را شسته و آماده می کنیم. آنها را به کینوا اضافه کرده و کنجد و پیاز خلالی قرمز و گردو و رب انار و روغن زیتون را هم اضافه می کنیم و به آرامی با هم مخلوط می کنیم تا شاهی ها له نشوند. گوجه گیلاسی ها را طولی نصف می کنیم و اضافه می کنیم.
دانه های انار را هم در آخر رویه سالاد تزیین می کنیم.روغن زیتون و رب انار رو دست و دل باز اضافه کنید و نمک را فراموش نکنید.

دانه کینوا را از کجا تهیه کنیم

برای تهیه و خرید دانه کینوا میتوانید به فروشگاه ها و یا عطاری ها مراجعه نمایید. چنانچه قصد دارید کینوا را از فروشگاه های آنلاین تهیه کنید، یکی از گزینه های مناسب، فروشگاه هانی فود ( honeyfood-co.com)، که دارای محصولات ارگانیک و سالم میباشد.

کد خبر 715183

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • Hamed IR ۱۴:۴۶ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۶
    0 0
    درود بر شما ممنون از مطلب خوبتون
  • علی IR ۱۹:۴۱ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۱
    0 0
    سلام دانه کینوا خیلی باارزشه بهترین جایگزین برنج هست. مرسی از سایتتون