علی باقری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اهمیت مادیهای شهر اصفهان اظهار کرد: یکی از هویتهای شهر قدیم اصفهان که باعث ایجاد طراوت و زیبایی میشد، شبکههای آبرسانی یا همان مادیها بود که بین محلههای مختلف در جریان است و به سمت خارج شهر هدایت میشود.
وی افزود: عملکرد مادیها علاوه بر آبرسانی به محلههای قدیم و آبیاری درختان اطراف آن، امور کشاورزی، رفع نیازهای محلات و مانع از سیل حاصل از بارش باران بود که با ساختوسازهای مدرن، این عملکرد تغییر کرد و مادیها مورد بیتوجهی قرار گرفت.
مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان با بیان اینکه توجه مدیریت شهری به حفظ و نگهداری اماکن، معابر و آبراهههای قدیمی شهر اصفهان است، تاکید کرد: مادیهایی که توسط شیخبهایی در دوران صفوی طراحی و اجرا شده، از اهمیت خاصی برخوردار است، زیرا با وجود درختان کهن اطراف آن جلوهای زیبا و باطراوتی را در محلهها ایجاد میکند.
باقری با اشاره به نحوه ساماندهی مادیها در منطقه ۸ گفت: به دلیل وجود درختان تنومند در اطراف مادیها که علاوه بر ایجاد محیط باطراوت و محلی آرام به محلی مناسب برای زندگی شهری مبدل شده و مالکان این محلها را به ساختوساز انبوه ترغیب کرده است.
وی ادامه داد: با توجه به درخواستهای شهروندان و بهمنظور کاهش حیوانات موذی، عملیات ساماندهی مادیها در دستور کار این منطقه قرار گرفت که با لاشهچینی و نماچینی در ارتفاع ۹۰ سانتیمتری این عملیات در حال اجرا است.
مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان با اشاره به هزینه بیش از ۷۰ میلیارد ریال برای ساماندهی مادیها در سال جاری خاطرنشان کرد: ساماندهی مادیهای ساحل، چشمه کساره، آسیاب دوبرجه، آذر کیش، فردوان و تیران به طول ۳۳۶۰ متر در دست اقدام است.
نظر شما