۵۶۰۰ روستا در دولت سیزدهم به اینترنت پرسرعت متصل شده است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: هفته گذشته کپسول زیستی کشورمان آزمایش و تست‌های زیرمداری آن با یک پرتاب گر جدید انجام گرفت به‌این‌ترتیب زیست در فضا پس از ۱۱ سال در دولت سیزدهم احیا شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، «عیسی زارع پور» امروز _چهارشنبه بیست‌ودوم آذر_ درباره میزان پیشرفت پروژه فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها به‌عنوان مهم‌ترین پروژه وزارت ارتباطات در دولت سیزدهم اظهار کرد: این پروژه در ۱۰۰ شهر آغاز شده است و تاکنون بیش از چهار میلیون ۷۰۰ هزار خانوار و کسب و کار تحت پوشش قرارگرفته‌اند و تا آخر ماه جاری میزان پوشش فیبرنوری دستکم به پنج میلیون می‌رسد و طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته تا پایان سال نیز ۸ میلیون خانوار تحت پوشش قرار می‌گیرند.

وی افزود: سرعت‌هایی که با این فناوری می‌توانیم تقدیم مردم عزیزمان کنیم سرعت‌هایی چند صد مگابیت بر ثانیه‌ای است و در سفر هفته گذشته ریاست محترم جمهوری به استان البرز، این افتخار نصیب ما شد که این پروژه را در شهرستان چهارباغ افتتاح کنیم و در منزل و محل کار هم‌وطنان حاضر شدیم و سرویس‌هایی با سرعت بیش از ۹۰۰ مگابیت بر ثانیه را تقدیم کردیم و در تلاش هستیم که چنین امکانی را برای سایر هم‌وطنان عزیز فراهم کنیم.

وزیر ارتباطات در ادامه با اشاره به پرتاب موفقیت‌آمیز جدیدترین کپسول زیستی ایران با پرتابگر بومی جدید گفت: هفته گذشته کپسول زیستی کشورمان آزمایش شد و تست‌های زیر مداری آن با یک پرتابگر جدید انجام گرفت تا زیست در فضا پس از ۱۱ سال در دولت سیزدهم احیا شود و این مسیر در این دولت پرشتاب دنبال می‌شود.

زارع پور همچنین در پاسخ به سؤالی درباره اقدامات انجام‌گرفته در وزارت ارتباطات برای صدور مجوز کسب‌وکارها از طریق درگاه ملی مجوزها افزود: یک تکلیف دیگری هم وجود دارد که کل دستگاه‌ها تمام خدمات خود را باید از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند ارائه کنند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۷۰ درصد خدمات دولت از این طریق ارائه می‌شود و امیدواریم تا پایان سال شاهد صد درصدی شدن ارائه خدمات از طریق این پنجره باشیم و مجوز کسب‌وکارها هم یک بخش از آن است و وزارت ارتباطات الان ۹۰ درصد خدمات خود را از طریق پنجره واحد خدمات دولت هوشمند ارائه می‌کند.

وزیر ارتباطات با اعلام اینکه از ابتدای دولت سیزدهم نزدیک به ۵۶۰۰ روستا به شبکه متصل شده‌اند و دسترسی به اینترنت پرسرعت پیدا کرده‌اند که تقریباً معادل چهار سال پیش از آن است، گفت: تا پایان سال نیز همه روستاهای بالای بیست خانوار را نیز به شبکه متصل می‌کنیم که اتفاق بسیار بزرگی است که می‌تواند باعث آبادانی روستاها و انگیزه برای مهاجرت معکوس شود.

منبع: تسنیم

کد خبر 711847

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سجاد IR ۰۷:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۴
    0 0
    سلام و خسته نباشید امیدوارم اینگونه ک میگید باشه من ۵ ساله مهاجرت معکوس،از تهران به روستا داشتم و این نبود اینترنت مارو کشت ای کاش یکی رسیدگی میکرد روستای آقچای وسطی توابع نیر