شبکه مخابرات فیبر نوری به طول ۵۵ کیلومتر تأمین شده است

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل گفت: برای اجرای خط دوم انتقال گاز به استان اردبیل، شبکه مخابرات فیبر نوری به طول ۵۵ کیلومتر تأمین و حمل لوله‌ها انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، داوود شایقی عصر امروز _سه‌شنبه بیست‌ویکم آذر_ در بررسی طرح خط دوم انتقال گاز به استان اظهار کرد: خط انتقال دوم گاز به استان اردبیل به طول پروژه ۵۵ کیلومتر و قطر ۳۰ اینچ از اول مهر سال جاری آغاز شده است و تا پایان آذر سال آینده به پایان می‌رسد.

وی مبلغ پروژه را ۱۴ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: احداث ۵۵ کیلومتر خط لوله ۳۰ اینچ، احداث دو ایستگاه ارسال و دریافت توپک تمیزکننده، احداث دو ایستگاه شیر بین راهی، احداث دو ایستگاه حفاظت کاتدیک، احداث شبکه مخابرات فیبر نوری به طول ۵۵ کیلومتر و تأمین و حمل لوله‌ها از اهم اقدامات اجرای این طرح است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل با بیان اینکه تهیه همه لوله‌ها از لوله‌سازی اهواز انجام شده است، تصریح کرد: حمل لوله‌ها از کارخانه لوله‌سازی اهواز به کارخانه پوشش سلفچگان و حمل لوله‌های پوشش شده به محل پروژه در استان اردبیل و گیلان انجام شده است.

شایقی پیشرفت فعالیت‌های اجرایی را یادآور شد و افزود: ۵۴ هزار و ۳۴۰ متر برداشت اولیه مسیر، ۳۸ هزار و ۲۰۰ متر پیاده‌سازی آکس لوله‌ها، ۲۶ هزار و ۲۱۰ متر گرید و تسطیح مسیر، ۲۱ هزار و ۳۶۰ متر حفاری کانال، ۹ هزار و ۱۰۰ متر ورود لوله، ۹ هزار و ۱۰۰ متر ریسه لوله و جوشکاری لوله ۲ هزار و ۵۰۰ متر انجام شده است.

وی از انجام ۷۲۰ متر رادیوگرافی در مسیر انجام این طرح خبر داد و خاطرنشان کرد: وضعیت پیشرفت پروژه در مهندسی ۸۰.۱۶ درصد، خرید و تدارکات ۳۰.۲۹ درصد، ساخت و اجرا ۴۰.۱۸ درصد و پیشرفت کل پروژه ۲۴.۲۲ درصد است.

شایقی پیش‌بینی پیشرفت در زمان بازدید را ۷۳.۱۶ درصد اعلام کرد و ادامه داد: در زمان بازدید این پیشرفت ۲۴.۲۲ درصد است و جلوتر از برنامه زمان‌بندی است.

وی افزود: نیروی انسانی مشغول در پروژه را به صورت مستقیم ۱۳۰ نفر و به‌صورت غیرمستقیم ۲۰۵ نفر است.

شایقی با اشاره به موانع اجرایی این پروژه اضافه کرد: وجود فیبر نوری در حریم اختصاصی خط لوله انتقال گاز و وجود خط لوله آب ۱۶۰ میلیمتر پلی‌اتیلن محور روستایی کوته کومه، وجود خط انتقال آب ۱۱۰ و ۱۶۰ میلیمتری پلی‌اتیلن محور روستایی باباعلی از موانع اجرای این پروژه است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل بیان کرد: صدور مجوز عبور از محدوده فرودگاه اردبیل برای اجرای این پروژه ضروری است که نیاز است تا مسئولان در این رابطه اهتمام جدی را داشته باشند.

کد خبر 711543

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.