به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سردار مهدی حاجیان در حاشیه بازدید عصر امروز _پنجشنبه شانزدهم آذرماه _ از پلیس فتا و نمایشگاه دستاوردها و کشفیات این پلیس در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرح یک هفتهای پلیس فتا با سه رویکرد رصد هوشمندانه فضای مجازی، مقابله با با سایتهای واسطهای که اقدام به نمایش محصول برای فروش اموال میکنند و برخورد با افرادی که فضای مجازی را محلی برای قدرت نمایی خود میدانند به مرحله اجرا درآمد.
وی افزود: در این طرح ۹۵ وبگاه مرتبط با حوزه سایتهای خرید و فروش مورد رصد قرار گرفت و در نتیجه ۱۲ نفر از افرادی که اقدام به خرید و فروش اموال مسروقه میکردند، شناسایی و دستگیر و اموال مسروقه نیز از آنها کشف و تحویل صاحبانشان شد.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه ادامه داد: در این طرح همچنین چند نفر از اراذلی که به وسیله سلاح و قمه در فضای مجازی اقدام به قدرتنمایی کرده و باعث ایجاد رعب و وحشت میان مردم شده بودند نیز شناسایی و در عملیاتهایی جداگانه دستگیر شدند.
وی تاکید کرد: امنیت مردم چه در فضای حقیقی و چه مجازی خط قرمز پلیس است و قطعاً افرادی که بخواهند آن را به چالش بکشند قاطعانه و بدون گذشت برخورد خواهد کرد.
سردار مهدی حاجیان گفت: افرادی که در فضای حقیقی و مجازی به هر شیوهای قصد قدرتنمایی داشته باشند مطمئن باشند پلیس به سراغ آنها خواهد رفت و در نهایت دستبند سردی بر دستانشان نقش خواهد بست و به دست قانون سپرده میشوند.
وی همچنین با اشاره به کلاهبرداری هایی که در فضای مجازی صورت میگیرد، بخش عمدهای از آن را به خاطر ناآشنایی مردم و اعتماد کاذبشان به افراد سودجو دانست و گفت: همین ناآشنایی و اعتماد باعث میشود بخشی از اموال و سرمایه شأن از دست برود.
رئیس پلیس استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش به انهدام سه باند رسید ساز جعلی خبر داد و گفت: اعضای این باندها پس از شناسایی افرادی که در فضای مجازی کالایی را برای فروش گذاشتهاند با آنها تماس گرفته و پس از مراجعه به آدرس اعلامی در ظاهر با موبایل بانک اقدام به واریز وجه مورد نظر برای فروشنده کرده و عنوان میکنند چون انتقال از طریق ساتنا انجام گرفته حدود ۲۴ ساعت بعد این مبلغ به حسابتان واریز میشود.
وی گفت: در این روش یک رسید جعلی نیز به فرد فروشنده که وی مطمئن شود پول به حسابش واریز شده ارائه میشود اما در واقع هیچ نقل و انتقالی صورت نگرفته و این افراد پس از دریافت کالای مورد نظر خود اقدام به فرار کرده و دیگر پاسخگو نیستند.
سردار حاجیان به انهدام یک باند کلاهبرداری اسکمیری نیز اشاره کرد و گفت: این افراد هم به اسم فروشندههای دوره گرد پس از تحویل کالایی به مردم اقدام به کپی کردن کارت بانکی مشتریان در کنار دستگاه کارت خوان کرده و سپس از حسابشان پول برداشت میکنند.
وی در ادامه با اشاره به راه اندازی مرکز فوریتها در پلیس فتا کرمانشاه، گفت: شهروندانی که به هر طریق مورد کلاهبرداری در فضای مجازی قرار میگیرند حتماً در سریعترین زمان ممکن موضوع را به پلیس فتا گزارش کنند.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه در هشت ماه سپری شده از سال با تلاش مأموران پلیس فتا ۱۵۰ میلیارد ریال از اموال مردم به آنها بازگردانده شده است، گفت: در پنج ماه اخیر بالغ بر ۲۴ هزار مشاوره به افراد مختلف در حوزه این پلیس به منظور آگاه سازی شهروندان ارائه شده تا در دام افراد سودجو و کلاهبردار نیفتند.
وی در پایان با اشاره به اشراف اطلاعاتی بالای پلیس کرمانشاه، گفت: امروز هیچ مجرمی در این استان احساس امنیت نمیکند و به آنها نیز هشدار میدهیم چنانچه دست از اقدامات مجرمانه خود برندارند با برخوردی سخت و پشیمان کننده مواجه خواهند شد.
نظر شما