به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی پلیس، سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی اظهار کرد: در پی مراجعه یکی از شهروندان به پلیس فتا و ارائه مرجوعه قضائی مبنی بر اینکه در یکی از شبکههای اجتماعی از وی کلاهبرداری شده است، بررسی موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.
وی افزود: در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد شا کی پس از مشاهده آگهی فروش انواع مقاله آماده در یکی از شبکههای اجتماعی با شخص آگهی دهنده تماس برقرار و درخواست خرید میکند و فروشنده نیز از او میخواهد تا مبلغی را به حسابش واریز کند، اما پس از دریافت مبلغ دیگر پاسخهای خود نبوده است و آگهی را نیز حذف میکند.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه در این پرونده ۱۰ شاکی دیگر نیز مورد شناسایی قرار گرفتند، گفت: با انجام اقدامات فنی و تخصصی و جستوجوهای هوشمندانه در فضای سایبری، سرانجام این فرد شیاد شناسایی و طی هماهنگی با مرجع قضائی دستگیر و به مرجع قضائی تحویل شد.
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از صفحات و تبلیغاتی که در شبکههای اجتماعی هستند، تقلبی است و مجرمان با ارائه شماره حساب اقدام به کلاهبرداری میکنند، لذا شهروندان در این خصوص هوشیار باشند و هیچگونه وجهی به این حسابها اواریز نکنند، همچنین شهروندان باید پس از رؤیت کالا یا خدمات و احراز هویت هر یک از طرفین معامله هرگونه تبادل وجهی را به صورت رو در رو و پس از اتمام کار یا خدمات انجام دهند تا گرفتار کلاهبرداران نشوند.
سرهنگ مرتضوی عنوان داشت: افراد در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی ، جهت جلوگیری و مقابله با آن، میتوانند گزارشات خود را در قسمت مرکز فوریتهای سایبری سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir یا با تماس از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ گزارش کنند.
نظر شما