احمدرضا رئیسزاده در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: با توجه به تغییرات آبوهوایی استان و لزوم تغییر الگوی کشت، در صورت آنکه مزارع دارای آب دائم باشد، میتوان از کشت زعفران بهعنوان کشت جایگزین استفاده کرد.
وی با اشاره به اینکه اصفهان رتبه چهارم کشت زعفران را در کشور به دست آورده است، افزود: سطح زیر کشت این محصول، در استان بیش از ۱۸۰۰ هکتار است.
به گفته مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی اصفهان شهرستانهای نطنز با بیش از ۳۴۰ هکتار و تیران و کرون با سطح ۲۵۰ هکتار، دارای بیشترین سطح زیر کشت زعفران هستند.
رئیسزاده تصریح کرد: میزان کل تولید در استان بالغبر ۱۰ تن بوده که از کیفیت بالایی برخوردار است و حتی بعضی برندها صادر میشود.
وی بیان کرد: برداشت زعفران از اواخر مهر در مناطق سردسیر آغاز شد و تا پایان آذر ادامه خواهد داشت.
نظر شما