به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی امروز _شنبه یازدهم آذر_ در مراسم تودیع و معارفه سرپرست راهداری و حمل و نقل جادهای استان، با اشاره به میزبانی کرمانشاه از زوار اربعین حسینی، اظهار کرد: برای اینکه میزبانی شایسته ای از زوار حسینی داشته باشیم، باید در ابعاد مختلفی تلاشهایی صورت گیرد که یکی از آنها آماده سازی راههای استان برای تردد است.
وی با بیان اینکه اربعین برکات مادی و معنوی زیادی را برای کرمانشاه به همراه داشت، گفت: یکی از برکات آن اصلاح، بهبود و بروز رسانی جادههای استان بود که در سالهای آینده هم این روند باید با قوت ادامه پیدا کند تا زوار و مسافران سفری ایمن داشته باشند.
استاندار کرمانشاه در ادامه گفت: با توجه به اینکه کرمانشاه استانی مرزی است و پنج پایانه مرزی دارد، انتظار میرود سازمان راهداری و حمل و نقل کشور، نگاه ویژه به این استان و ظرفیتهای آن داشته باشد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۴۱ تا ۴۲ درصد از صادرات کشورمان به عراق از مرزهای کرمانشاه صورت میگیرد، گفت: این استان سالانه ۱۲۰ میلیون تن تولیدات صنعتی، ۲۰ میلیون تن تولیدات معدنی و پنج میلیون تن تولیدات کشاورزی دارد و از طرفی سالانه میلیونها نفر از شرق و غرب استان وارد و خارج میشوند.
صحرایی با تاکید بر اینکه توان کرمانشاه در حوزههای مختلف بسیار بالاست، عنوان کرد: طی حدود ۱۰ روز گذشته دیداری با وزیر راه و شهرسازی داشتیم تا بتوانیم توان استان را در حوزههای تخصصی این وزارتخانه ارتقا دهیم و خوشبختانه توافقات خوبی هم صورت گرفت.
وی در ادامه گفت: در حال حاضر خدمات رسانی خوبی از جمله در حوزه راه به جامعه روستاییان استان داده میشود و با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) هم برای محرومیت زدایی از روستاها قراردادهای خوبی بسته شده و هم اکنون مشغول فعالیت هستند.
به گفته استاندار کرمانشاه، این قرارگاه در شش استان کشور در حوزه محرومیت زدایی اقداماتی را انجام میدهند که کرمانشاه هم یکی از آنها است.
وی در پایان با تاکید بر اینکه راه خدمت مسدود نمیشود، گفت: ما تا جایی که میتوانیم تلاش خواهیم کرد تا سطح خدمتگزاری را به مردم استان ارتقا دهیم.
سید شهرام کهریزی سرپرست جدید راهداری و حمل و نقل جادهای کرمانشاه هم در مراسم معارفه خود، با اشاره به تحریمهای کشور در حوزه حمل و نقل ریلی و هوایی، اظهار کرد: این مسئله باعث شده تا ۹۰ درصد از حمل و نقل ما در جادهها انجام گیرد.
وی با بیان اینکه ۹ درصد از اقتصاد کشور در حوزه حمل و نقل است، افزود: حدود ۸.۲ درصد از اشتغال کشور هم سهم حمل و نقل در جادهها است.
سرپرست جدید راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه تصریح کرد: در شرایطی که حمل و نقل ریلی و هوایی ما دچار تحریم است و از طرفی بخش زیادی از حمل و نقل ما در جادهها صورت میگیرد، باید برای تقویت و ارتقا حمل و نقل جادهای بگونهای عمل کنیم که کمرنگ شدن حمل و نقل در آن دو حوزه دیگر را تا حدودی جبران کند.
وی تاکید کرد: در این راستا، باید از نظر نوسازی ناوگان حمل و نقل و نیز رفع نقاط پرحادثه به شرایط مطلوب برسیم.
کهریزی تصریح کرد: از طرفی در حال حاضر حدود هفت درصد تولید ناخالص کشور که باید صرف پروژههای عمرانی شود، صرف تلفات و تصادفات جادهای میشود، لذا اگر به ایمن سازی بیشتر توجه کنیم، این هفت درصد صرف ارتقا جادهها خواهد شد.
وی در ادامه به عبور زائرین اربعین حسینی از کرمانشاه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۷۰ درصد از عبور زائرین اربعین حسینی از کرمانشاه صورت میگیرد و میطلبد اقدامات مهمی برای ارتقا و بهسازی جادهها انجام دهیم.
سرپرست راهداری و حمل و نقل جادهای کرمانشاه خاطرنشان کرد: همچنین بخش قابل توجهی از صادرات کشورمان به عراق از طریق استان کرمانشاه صورت میگیرد، لذا توسعه پایانهها هم از اولویتهایی است که در دستورکار خواهیم داشت.
وی در ادامه به تعبیر مقام معظم رهبری که کرمانشاه را سینه ستبر و چهره زیبای ایران اسلامی خواندند اشاره کرد و گفت: جنگ هشت ساله تحمیلی از کرمانشاه شروع شد و با عملیات مرصاد هم در این استان خاتمه یافت، پس سینه ستبر بودن کرمانشاه برای همگان ثابت شده است.
کهریزی افزود: فعالیتهای مجموعه استان در بخشهای مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و … چهرهای زیبا را از این استان خلق میکند که ما هم در حوزه راهداری که به نوعی با تمام حوزههای دیگر در ارتباط است، در این راستا گام برخواهیم داشت.
فریبرز کرمی مدیرکل پیشین راهداری و حمل و نقل جادهای استان نیز با اشاره به وجود پنج مرز رسمی در کرمانشاه و میزبانی این استان از زوار اربعین حسینی، اظهار کرد: طی سالهای گذشته هدف ما خدمت به مردم، نجات جان انسانها، ایمنی و کاهش خطرات راهها بوده است.
وی تصریح کرد: عملکرد ما در سالهای گذشته را مردم در جادهها میبینند و حاصل آن آرامشی است که امروز آن را در راهها احساس میکنند.
مدیرکل پیشین راهداری و حمل و نقل جادهای کرمانشاه افزود: در چند سال اخیر این اداره کل از نظر شاخصهای مربوطه همواره رتبههای اول تا چهارم کشور را کسب کرده است.
فریبرزکرمی شش سال مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه بود.
شهرام کهریزی نیز سوابقی همچون مدیرکل دفتر فنی استانداری و مدیرعاملی سازمان همیاری شهرداریهای استان را در کارنامه کاری خود دارد.
نظر شما