به گزارش خبرگزاری ایمنا، محسن ضیایی اظهار کرد: در هر ماه حدود ۳۲ هزار و ۵۰۰ تن آرد یارانهای نوع یک و دو بین خبازان و فانتزیپزهای استان اصفهان توزیع میشود.
وی اظهار کرد: ۱۸ کارخانه آردسازی که مجهز به فناوریهای روز دنیا هستند، این مقدار محصول را تولید و در اختیار حدود ۴۸۰۰ نانوایان و فانتزیپزها قرار میدهند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان گفت: بر اساس گزارشهای مرکز پژوهشهای غلات وابسته به وزارت جهاد کشاورزی، کیفیت تولید آرد و نان در این استان جزو چهار استان برتر کشور است.
ضیایی اظهار داشت: برای کنترل کیفیت و کمیت و قیمت تولید انواع نان توسط خبازیها واحدهای نظارتی متشکل از نمایندگان دستگاههایی همچون تعزیرات حکومتی، اتحادیههای مربوط، فرمانداریها، جهاد کشاورزی، غذا و دارو و اداره کل غله بر عملکرد آنها نظارت میکنند.
نظر شما