به گزارش خبرگزاری ایمنا، بسیاری از والدین آموزش و تربیت همواره یکی از اصلیترین دغدغه خانوادهها بوده و مدارس بهعنوان اولین محیط ارتباط بیرونی ارتباط کودکان با جامعه نقشی مهم در این باره ایفا میکند؛ در این میان برخی از مجموعههای فرهنگی فرصتی متفاوت برای این عرصه را پدید آوردهاند تا کودکان و نوجوانان ضمن آشنایی با مضامین دینی و فرهنگی، به درس و مدرسه خود نیز برسند.
در همین راستا حجتالاسلام حسین برومند، مسئول کانون فرهنگی منتظران مهدی (عج) در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه این کانون با هدف انجام کارهای فرهنگی و تربیت نیرو تشکیل شده است، اظهار میکند: کانون منتظران مهدی (عج) فعالیت خود را از سال ۱۳۷۱ در مسجد شهید بهشتی اصفهان آغاز کرد و در ادامه مسیر در سال ۱۳۷۸، با برگزاری هئیتهای هفتگی، کلاس قرآن، برنامههای ورزشی، اردو و برنامههای فرهنگی و تربیتی توسعه یافت.
وی میافزاید: سال ۱۳۸۸ توانستیم به صورت تخصصی در دل این مجموعه، کانونی به نام کانون پرورش نخبگان را تأسیس کنیم و برای شناسایی و جذب نخبگان به مدارس رفتیم.
مسئول کانون فرهنگی منتظران مهدی (عج) با اشاره به اینکه سال ۱۳۹۷ این کانون تبدیل به مدرسه در مسجد شد، تصریح میکند: از آنجا که دانشآموزان بیشتر وقت خود را در مدرسه سپری میکنند، تصمیم گرفتیم با انجام این کار دانشآموزان را برای تعلیم، تربیت و انجام فعالیتهای مختلف فرهنگی به مساجد بیاوریم.
برومند درباره مهمترین چالش کار فرهنگی خاطرنشان میکند: فضای رسانهای چالشی است که موجب تغییر سبک زندگی خانوادهها و فضای مدارس شده است و بر همین اساس امروزه مساجد و کانونهای فرهنگی شور و نشاط قبل را ندارند و حضور مردم در مساجد کمرنگ شده است.
وی با بیان اینکه مسجد پناهگاه کودکان و نوجوانان است، میگوید: ایجاد فضای مناسب تربیتی برای نوجوانان و جوانان، نیروسازی برای انقلاب اسلامی و کشور، ایجاد تحول در آموزش و پرورش و احیای مسجد از اهداف این کانون است.
مسئول کانون فرهنگی منتظران مهدی (عج) با یادآوری اینکه در این کانون افراد با برگزاری بازارچه و فروش کالا فعالیتهای اقتصادی و مهارت درآمدزایی را یاد میگیرند، ادامه میدهد: اجرای برنامه حفظ قرآن، ایجاد محیط سالم، انجام فعالیتهای فرهنگی، هنری و مهارتی و بهکارگیری نیروهای علاقهمند به فضای تربیتی از ظرفیتهای این کانون بهشمار میآید.
نظر شما