به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابطعمومی شهرداری سنندج، سیدانور رشیدی امروز _شنبه چهارم آذر_ در نشست صمیمی با فعالان اجتماعی، فرهنگی و هنری سنندج، با اشاره به گستره فعالیتها و وظایف شهرداری اظهار کرد: ۳۰۰ شرح وظایف برای شهرداری در نظر گرفته شده است که شهروندان از تولد تا مرگ با شهرداری در ارتباط هستند، لذا زندگی مردم با شهرداری عجین شده است.
وی با بیان اینکه دامنه و گستره حقوق شهری شامل برنامهریزی و مدیریت شهری است، افزود: شهرداریها طیف وسیعی از فعالیتهای مربوط به شهرسازی، طراحی، توسعه شهری، اقتصاد شهری، سیاست شهری و فرهنگ شهری را زیرپوشش قرار میدهد.
شهردار سنندج خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما این است که در مسیر خدمت به شهر و شهروندان حرکت کنیم و اینکه تا چه میزان موفق بودهایم را باید مردم قضاوت کنند چون مردم بهترین قاضی سنجش عملکرد هر حوزه و دستگاهی هستند.
رشیدی تصریح کرد: شهر سنندج سرزمین طبیعت، تاریخ و فرهنگ و خاستگاه مشاهیر، مفاخر و هنرمندان بزرگی همچون قطبالدین صادقیها، کامکارها، عندلیبیها و یوسفزمانیها و دیگر بزرگانی است که نام و نشان آنها شهرت جهانی دارند و همواره بر تارک تاریخ میدرخشد.
وی با بیان اینکه شهر موجود زندهای است و به دلیل زنده بودن نیاز به کار و برنامهریزی پویا و همیشگی دارد، گفت: اعتبارات استانی شهرداری در سال جاری ۵۵ میلیارد تومان و سال گذشته ۲۲ میلیارد تومان بود که تا این مقطع تنها ۱۰ میلیارد تومان آن تخصیص یافته است.
شهردار سنندج در پاسخ به این سوال که تأمین منابع مالی اجرای پروژهها و حمایتهای صورت گرفته از سوی یونسکو و بانک جهانی بوده است، اظهار کرد: شهر خلاق موسیقی جهان یک موضوع فرهنگی است و هیچ اعتباری از سوی این سازمان به شهرداری اختصاص نیافته است.
رشیدی اضافه کرد: اگر در زمان افتتاح پروژهها آرم یونسکو را در تبلیغات لحاظ کردهایم با هدف فرهنگسازی بیشتر در مورد شهر خلاق موسیقی بوده است.
وی با اشاره به اینکه غیر از اعتبارات داخلی هیچ اعتباری برای اجرای پروژهها و برنامهها به شهرداری سنندج اختصاص نیافته است، تاکید کرد: برخلاف شایعات مطرح شده، نه گنجی پیدا کردهایم و نه یونسکو مبلغی به ما داده است بلکه بزرگترین سرمایه و پشتوانه مدیریت شهری در سنندج همراهی و همدلی مسئولان، اعضای شورای شهر و مردم فرهنگی است که تیم مدیریت شهری را در رسیدن و دستیابی به اهداف یاری میکنند.
عدالتمحوری اولویت شهرداری در ارائه خدمات است
شهردار سنندج تصریح کرد: ریسکپذیری و اشرافیت بر ظرفیتهای شهر و حمایت بسیار خوب اعضای شورا بستر را برای کار و تلاش با محور و دیدگاه عدالتمحوری فراهم کرده و اقدامات انجام شده تا حدود قابل قبولی موجب رضایتمندی شهروندان و عمران و آبادانی شهر شده است.
رشیدی اضافه کرد: سعی کردهایم با یک برنامهریزی دقیق قبل از پایان فصل عمرانی بستر اجرای پروژههای عمرانی را فراهم کنیم و منابع اعتبارات موردنیاز این پروژهها نیز از اعتبارات و منابع داخلی است.
وی افزود: انجام بیش از ۲۰۰ هزار متر جدولگذاری و پیادهروسازی، انجام طرح مطالعات مهارهای آبهای سطحی شهری، احداث مخزن ۵۰ هزار لیتری برای ذخیرهسازی چشمهها، انجام بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار متر مربع آسفالت در سطح شهر از اقدامات مختلف انجام شده در شهر بوده است.
شهردار سنندج با بیان اینکه اقدامات در قالب برنامههای کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت تعریف شده و در حال اجرا است، گفت: در بازه زمانی سال گذشته تاکنون ۱۱ پارک درونمحلهای کوچک در سطح شهر اجرا شده است.
رشیدی افزود: در راستای رفع مشکلات ترافیکی نیز کلان پروژههای متعدد و احداث پارکینکهای طبقاتی در نقاط مختلف به ویژه در هسته شهر در دستور کار قرار گرفته و در حال احداث است.
وی گفت: احداث سه هزار متر پارکینگ روبروی پارک شهدا و احداث پارکینگ هفت هزار متری در میدان آزادی از برنامهریزیهای صورت گرفته برای مدیریت ترافیک در سطح شهر است.
شهردار سنندج به توسعه فضای سبز شهری و اقدامات این حوزه گریزی زد و گفت: اجرای چندین بوستان بزرگمقیاس در نقاط مختلف شهر، احداث جاده سلامت و راهاندازی پویش سنه سبز اتفاقات خوبی است که هر کدام به نوبه خود نقش بسزایی در توسعه و آبادانی شهر و ارتقای سطح رضایتمندی شهروندان داشته است.
تعریف ۶ هزار میلیارد تومان پروژه سرمایهگذاری در سنندج
رشیدی ادامه داد: در راستای ایجاد درآمد پایدار شش هزار میلیارد تومان پروژه سرمایهگذاری تعریف شده که در دی ماه امسال اطلاعرسانی لازم در مورد آن صورت میگیرد.
وی با اشاره به پیگیریهای مکرر در زمینه اجرای پروژه تلهکابین سنندج هم گفت: پیگیریهای مکرر و مکاتبات مختلف در این راستا انجام شده و تمام تلاش ما رایزنیهای مختلف در سطح کشور برای تحقق این مطالبه مردمی است.
شهردار سنندج در مورد نوسازی ناوگان حملونقل به عنوان دیگر مسئله مهم در شهر سنندج هم گفت: از ۴۸ دستگاه اتوبوس در شهر سنندج ۲۸ دستگاه فعال و مابقی اسقاطی است.
رشیدی افزود: با وجود تمام مشکلات اقتصادی سال گذشته ۲۰ دستگاه اتوبوس با صرف اعتباری بالغ بر ۲۸ میلیارد تومان خریداری شد که تاکنون پنج دستگاه آن تحویل شده است.
وی تصریح کرد: از سه هزار و ۱۲۲ دستگاه تاکسی فعال در سنندج ۷۰ درصد یعنی ۲ هزار آن دستگاه فرسوده هستند که ۲۳۰ دستگاه تاکسی از این تعداد تاکنون نوسازی شده است.
شهردار سنندج گفت: ارائه خدمات به صورت ویژه در ناحیه منفصل شهری از تأکیدات مدیران ارشد استان بوده و بر همین مبنا فعالیت در حوزههای مختلف در این منطقه را در دستور کار قرار دادهایم.
اقدامات انجام شده در نواحی منفصل شهری با هیچ دورهای قابل قیاس نیست
رشیدی با اشاره به اقدامات انجام شده در نواحی منفصل شهری، تاکید کرد: در راستای عملیاتی شدن تحقق عدالتمحوری در ارائه خدمات توجه ویژهای به نواحی منفصل شهری صورت گرفته است تا جای که اقدامات انجام شده قابل قیاس با هیچ دورهای نیست.
وی اضافه کرد: با توجه به اولویتبندیهای صورت گرفته، کار در حاشیه شهر در چند حوزه شامل آسفالت، جدولگذاری، مهار آبهای سطحی و ایجاد زیرساختهای در بخشهای مختلف پیش رفته است.
شهردار سنندج تصریح کرد: در حوزه توسعه زیرساختهای ورزشی نیز در یک سال گذشته در کنار اجرای گذرهای ورزشی، شش چمن مصنوعی فوتبال، زمین والیبال، تنیس و غیره در نقاط مختلف شهر اجرا شده است. ادعا نمیکنیم با اقدامات انجام گرفته تمام مشکلات شهر سنندج حل شده اما هر آنچه در توان داشتهایم را برای پاسخگویی به مطالبات شهروندان و عمران و آبادانی شهر به کار گرفتهایم.
رشیدی در مورد درخواست حضار در جلسه مبنی بر ساماندهی دستفروشان و وانتهای میوهفروش هم گفت: این طرح در سال گذشته به عنوان طرح بسیار موفق اجرا شد، اما در ادامه به دلایل اجتماعی استمرار آن به تعویق افتاد.
وی گفت: برنامهریزی لازم برای اجرای دوباره این طرح شروع شده که البته این کار نیاز به همراهی و همکاری بخشهای مختلف به ویژه فعالان اجتماعی دارد.
شهردار سنندج افزود: برنامهریزیهای لازم برای اجرایی کردن طرح پیادهراه سازی در بافت تاریخی شهر از میدان انقلاب به سمت طالقانی انجام شده است و امیدواریم بتوانیم با گرفتن مصوبه شورا زمینه این کار را تا پایان سال فراهم کنیم.
نظر شما