به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، شورای شهر گریوشام در کنت انگلستان بهدنبال افزایش تقاضای ساکنان برای بازیافت وسایل برقی مستعمل یا از کار افتاده خود، از طرحهایی برای راهاندازی صندوقهای کوچک بازیافت لوازم الکترونیکی موسوم به بانکهای بازیافت برق در سراسر منطقه رونمایی کرد. این طرح به شورا کمک میکند تا به برنامههای بلندپروازانه خود برای تبدیل شدن به یک منطقه صفر انتشار خالص تا ۲۰۳۰ جامه عمل بپوشاند.
صندوقهای بازیافت لوازم برقی در بریتانیا
شورا ۱۸ صندوق کوچک بازیافت برق راهاندازی کرده است تا تقریباً همه ساکنان بهراحتی در شعاع کمتر از یک مایلی خانه خود به آن دسترسی داشته باشند. خدمات این بانکها توسط یک ون برقی انجام میشود و شامل دریافت اقلامی از ساکنان میشود که اغلب در مورد نحوه دور انداختن آنها گیج میشوند.
بانکهای بازیافت برق یکی از بیش از ۴۰ پروژه بریتانیا در زمینه کاهش زبالههای الکتریکی است که با ۲۲ هزار و ۴۱۸ پوند هزینه راهاندازی شده است. این پروژه در گریوشام پیشرو خواهد بود و به پروژههای دیگر در سراسر کشور ملحق میشود که بازیافت وسایل الکترونیکی را برای ساکنان بریتانیا آسانتر کند.
بانکهای کوچک بازیافت برق گریوشام با یک کمپین افزایش آگاهی یکساله حمایت میشوند تا موضوع رو به رشد زبالههای الکترونیکی و روشهای بازیافت یا استفاده مجدد از این لوازم را برای همه ساکنان برجسته کنند. این کمپین با شوراهای محلی، مدارس و گروههای اجتماعی مختلف همکاری خواهد کرد تا استفاده از بانکهای بازیافت جدید را ترویج دهد.
ترویج بانکهای بازیافت برق در بریتانیا
هدف صندوقهای بازیافت لوازم برقی در سراسر بریتانیا کاهش قابلتوجه زبالههای الکترونیکی و اثرات زیستمحیطی آن با تسهیل بازیافت وسایل الکترونیکی برای مصرفکنندگان عنوان شده است و با توسعه صندوقهای جدید در گریوشام، این کشور بهطور کلی بیش از ۴۰۰ نقطه ویژه جمعآوری زبالههای الکترونیکی برای ۵.۵ میلیون نفر از ساکنان خود در اختیار خواهد داشت.
تحقیقات نشان داده است که ۸۰ درصد از مصرفکنندگان بریتانیایی بازیافت را مهم میدانند و اکثر آنها درباره اقلام الکترونیکی از کار افتاده حتی اگر تنها یک کابل برق باشد احساس نگرانی میکنند. امروزه میلیونها وسیله الکتریکی در خانههای بریتانیا وجود دارد، اما ۳۹ درصد از مردم به جای بازیافت، وسایل برقی مستعمل خود را دور میریزند، چراکه فکر میکنند بازیافت آن بسیار دشوار است. هدف بریتانیا از پروژههایی همچون بانکهای بازیافت برق غلبه بر این قبیل مشکلات است.
شورای شهر گریوشام مکانهای نصب صندوقهای بازیافت خود را برای وسایل برقی کوچک با دقت بالا برنامهریزی کرده است تا مطمئن شود در دسترس همه افراد در منطقه است و با سرمایهگذاری در بهبود خدمات جمعآوری و تحویل اقلام الکترونیکی، همچنین کاوش در روشهای جدید بازیافت این اقلام، گام مهمی در جهت ایجاد آیندهای پایدارتر برداشته است که بازیافت وسایل برقی را برای ۱۰ میلیون نفر بریتانیایی آسانتر میکند.
نظر شما