واکنش رئیس‌جمهور به وصیت «اسلامی ندوشن» چه بود؟

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نوشت: وقتی وصیت استاد اسلامی ندوشن مبنی بر آرام‌گرفتن در نیشابور را به استحضار رئیس‌جمهور رساندیم، وی بر تحقق این وصیت تاکید و با خاک‌سپاری فرزند ایران در باغ مشاهیر نیشابور و در جوار آرامگاه عطار و خیام موافقت کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدمهدی اسماعیلی در صفحه شخصی خود با اشاره به تشییع پیکر مرحوم اسلامی ندوشن نوشت:

«فرهنگ‌دوستان ایران آماده بدرقه باشکوه دکتر اسلامی ندوشن، متفکر فرهنگی میهنمان هستند. وقتی وصیت استاد مبنی بر آرام‌گرفتن در نیشابور را به استحضار آقای رئیس‌جمهور رساندیم، بر تحقق این وصیت تاکید و فوراً با خاک‌سپاری فرزند ایران در باغ مشاهیر نیشابور و در جوار عطار و خیام موافقت کردند. روح بزرگش شاد.»

واکنش رئیس‌جمهور به وصیت «اسلامی ندوشن» چه بود؟

به گزارش ایمنا، محمدعلی اسلامی ندوشن متولد ۱۳۰۴ در ندوشن یزد بود که پنجم اردیبهشت ۱۴۰۱ در کانادا از دنیا رفت؛ او دانش‌آموخته حقوق بین‌الملل از فرانسه و استاد پیشین دانشگاه تهران بود که علاوه بر درس‌های حقوقی، به تدریس نقد ادبی، سخن‌سنجی و ادبیات تطبیقی نیز می‌پرداخت. اسلامی ندوشن سال‌ها زندگی خود را صرف تحقیق در آثار علمی و ادبی ایران و ترجمه آثار نویسندگان جهان کرد و آثارش به‌صورت کتاب در بیش از ۵۰ جلد در زمینه‌های گوناگون از جمله ادبی، فرهنگی و اجتماعی به چاپ رسیده است.

بعضی از کتاب‌های محمدعلی اسلامی ندوشن عبارت است از: «ماجرای پایان‌ناپذیر حافظ»، «چهار سخنگوی وجدان ایران»، «تأمّل در حافظ»، «زندگی و مرگ پهلوانان در شاهنامه»، «داستان داستان‌ها»، «سرو سایه‌فکن»، «ایران و جهان از نگاه شاهنامه»، «نامه نامور»، «ایران را از یاد نبریم»، «به دنبال سایه همای»، «ذکر مناقب حقوق بشر در جهان سوم»، «سخن‌ها را بشنویم»، «ایران و تنهائیش»، «ایران چه حرفی برای گفتن دارد؟»، «مرزهای ناپیدا»، «شور زندگی‌» (وان گوگ)، «روزها» (سرگذشت - در چهار جلد)، «باغ سبز عشق»، «ابر زمانه و ابر زلف»، «افسانه افسون»، «دیدن دگرآموز»، «شنیدن دگرآموز»، «جام جهان‌بین» و «آواها و ایماها».

کد خبر 705661

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.