به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدرضا جاننثاری امروز _یکشنبه بیستوهشتم آبان_ در حاشیه بیستوششمین جلسه ستاد انتخابات استان، ضمن تبریک ولادت با سعادت حضرت زینب کبری (س) و گرامیداشت روز پرستار اظهار کرد: طبق روال یکشنبههای هر هفته، ستاد انتخابات استان تشکیل جلسه داد و موارد حول محور اجرای انتخابات در استان را مورد بررسی قرار داد.
وی افزود: در این نشست علاوه بر بررسی موارد کلی استان در برگزاری انتخابات، دو کمیته حراست و استعلامات و آموزش نیز به ارائه گزارش اقدامات انجامشده پرداختند.
رئیس ستاد انتخابات استان اصفهان ضمن قدردانی از فعالیتهای انجام شده در دو کمیته حراست و استعلامات و آموزش انتخابات گفت: هفته گذشته میزبان نشست آموزش بخشداران از سه استان اصفهان، چهارمحال و بختیاری و یزد بودیم که آموزشها به صورت منطقهای به بخشداران ارائه شد.
جاننثاری ادامه داد: فرآیند انتخابات نیز در مراحل خوبی قرار دارد و طبق تقویم انتخابات پیش میرویم، در این راستا پس از مرحله پیشثبتنام، ثبتنام نهایی و بررسی صلاحیتها در هیئتهای اجرایی انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: متقاضیانی که عدم تأیید یا عدم احراز صلاحیت شدند، در فرصت زمانی مقرر، اعتراض خود را به هیئت نظارت شورای نگهبان اعلام کردند و هیئت نظارت نیز در فرصت ۵۰ روزهای که دارد، اعتراضات را بررسی میکند.
رئیس ستاد انتخابات استان اصفهان بیان کرد: ثبتنام داوطلبان نمایندگی در مجلس خبرگان رهبری نیز انجام شد و مرحله بعدی در این فرآیند که بررسی صلاحیتها توسط شورای نگهبان است، در حال انجام است.
جاننثاری خاطرنشان کرد: ما مجری انتخابات هستیم و بر خود وظیفه میدانیم تا مُر قانون را رعایت کنیم، از اینرو تمام فعالیتها در حوزه برگزاری انتخابات بر اساس قانون انجام میگیرد.
وی ادامه داد: فرآیند بررسی صلاحیت در هیأتهای اجرایی یکی از مراحل انتخابات است و کسانی که به عدم تأیید صلاحیت و عدم احراز صلاحیت خود اعتراض داشتند میتوانستند اعتراض کنند.
جاننثاری اظهار کرد: عدم تأیید و یا عدم احراز به این معنی نیست که صلاحیت متقاضی زیر سوال رفته است، بلکه ممکن است به دلایل متعدد از جمله ارائه نکردن مدارک و اطلاعات یا نقص در مدارک اتفاق افتاده باشد؛ متقاضیان میتوانند سوابق خود را به هیئتهای نظارت ارائه دهند و نظر نهایی را هیئت نظارت و شورای نگهبان اعلام میکند.
رئیس ستاد انتخابات استان اصفهان در خصوص جانمایی شعب اخذ رأی گفت: نخستین ملاک ما برای جانمایی شعب، سهلالوصول بودن برای رأی دادن است به این معنا که دسترسی مردم به شعبه اخذ رأی راحت باشد.
جاننثاری افزود: تراکم جمعیت موضوع بعدی است که همواره مورد توجه قرار میگیرد اگر در منطقهای تراکم جمعیت داشته باشیم مد نظر قرار میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: به دنبال این هستیم که تعادل برای دسترسی به شعب وجود داشته باشد تا مردم به زحمت نیفتند، با در نظر گرفتن این سه ملاک در تلاش هستیم جانماییهای گذشته را مرور و بهترین نحو شعب را جانمایی کنیم.
نظر شما