به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدامیرحسین قاضیزادههاشمی شامگاه چهارشنبه_ بیستوچهارم آبان_ در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان اصفهان با اشاره به حوادث تلخ و وحشتناکی که در غزه رخ داده است، اظهار کرد: همانطور که در قرآن کریم هم آمده است، بعضی از انسانها هستند که از حیوان هم بدتر هستند و به خود اجازه میدهند هرگونه رفتار و جنایت وحشتناکی را رقم بزنند.
وی با بیان اینکه به فرموده مقام معظم رهبری هر شهید یک پرچم تمدنی است، افزود: دو نوع سبک زندگی و دو مدل قهرمان در جوامع مطرح میشود؛ یک قهرمان با جهانبینی معنوی که تجلی آن شهید است و یک نوع قهرمان با جهانبینی مادیگرا که تجلی آن در سلبریتیها مشاهده میشود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: نجات دنیا در گرو معرفی شهداست و و اگر امروزه حماسه مردم غزه را میبینیم که مرگ را به سخره گرفتهاند و بازی کودکان حمل شهید است، به خاطر فرهنگ شهادتطلبی مردم ایران است که مردم غزه از آن الگو گرفتهاند و مانند تجربههای قبلی خود هم عمل نمیکنند.
وی افزود: با وجود جنایتهای رژیم صهیونیستی کمتر از یک سوم مردم غزه هم حاضر به جابجایی و ترک دیار خود نشدند.
باید هر کوی و برزنی به نام شهدا نامگذاری شود
معاون رئیسجمهور با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر حفظ و یاد شهدا اظهار داشت: معظمله ماهانه حتماً یک دیدار با خانواده شهدا خواهند داشت و این دیدارها هیچگاه ترک نشده و به صورت مستمر برگزار میشود که این رفتار میتواند به الگویی برای مدیران جمهوری اسلامی ایران تبدیل شود.
وی افزود: مردم باید قهرمانان واقعی را بشناسند و شهدا قهرمانان واقعی هستند و باید هر کوی و برزنی به نام شهدا نامگذاری شود، چرا که شهدا قابل افتخارترین مشاهیر کشورمان هستند و هر امتیازی را حتی صحبت درباره علما و صالحان را نیز با شهید میسنجند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: مردم اصفهان روزی را که ۳۷۰ شهید عملیات محرم را تشییع کردند، به نام روز اصفهان نامگذاری کردهاند و این موضوع نشاندهنده توجه مردم اصفهان به شهداست و همین مسئله انتظارها را بالا میبرد و باید هر ۵۰ هزار معبری که در اصفهان وجود دارد، به نام شهدا نامگذاری شود.
قاضیزادههاشمی گفت: گلزارهای شهدا باید به میعادگاه عاشقان تبدیل شود، چرا که شهدا امامزادگان عشق هستند و باید گلزارهای شهدا به عنوان عبادتگاه و کانون فرهنگی، دینی و معنوی تبدیل شود.
وی با بیان اینکه اقدامات خوبی در گلزارهای شهدای برخی از استانها مانند تهران و یزد انجام شده است، افزود: به گلزارهای شهدا به عنوان یک حرم توجه کنید، چرا که این گلزارها باید برای قرنها باقی بماند و محور تربیت و الگوی دینی باشد.
به دنبال تولید فیلم و سریال اثرگذار و جریانساز باشید
معاون رئیسجمهور با اشاره به همکاری بنیاد شهید برای ساخت فیلم و سریال در ارتباط با شهدا اظهار داشت: سال گذشته دو فیلم سینمایی و امسال ۱۰ فیلم سینمایی با کمک دستگاههای دیگر ساخته شده است.
وی اضافه کرد: تولید فیلمهای متعدد متعدد نباید از کیفیت کارها بکاهد، فیلم و سریالهای زیادی داریم که اکران نشده است، باید فیلم و سریالی ساخته شود که اثرگذار و جریانساز باشد، حتی اگر نیاز به دو برابر کردن هزینهها باشد.
قاضیزادههاشمی با بیان اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران از حمایت مالی برای ساخت فیلم برای شهدا دریغ نخواهد کرد، گفت: به دنبال تولید کار خوب و با کیفیت باشید، چرا که هر شهید ظرفیت جریانسازی دارد.
وی افزود: در انتشار کتاب هم باید به این نکته توجه داشت که کتابی نوشته شود که اثرگذار باشد و مردم به دنبال خواندن آن باشند.
معاون رئیسجمهور با اشاره به اینکه بنیاد شهید مشکلی از نظر آمبولانس ندارد، اضافه کرد: در حال حاضر ۲۶ آمبولانس در اختیار این مجموعه قرار دارد و در سال جاری نیز ۱۰۰ دستگاه دیگر خریداری خواهیم کرد.
وی بیان کرد: سالهای گذشته با مشکل جدی در زمینه مسکن خانواده شهدا مواجه بودیم اما در دو سال گذشته این مسئله در شهرستانهای استان اصفهان برطرف شده اما همچنان در کلانشهر اصفهان وجود دارد.
به گفته رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، هشت هزار مسکن ویژه خانواده شهدا در اصفهان نیاز است که باید به صورت یکجا این مشکل برطرف شود.
قاضیزاده هاشمی اظهار کرد: ۲۰۰ گلزار شهدا در اصفهان نیازمند مرمت است و از مجموع ۱۰۳۹ گلزار شهدای این استان تاکنون ۹۴۴ گلزار شهدا ساماندهی شده است.
نظر شما