راهکاری جدید برای کاهش پسماند غذایی در مدارس

اخیرا گروهی از دانش‌آموزان نیویورکی اپلیکیشینی به نام Evergreen با هدف پیشگیری از هدر رفتن غذا ارائه کرده‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، گروهی از دانش‌آموزان شهر نیویورک اپلیکیشینی به نام Evergreen با هدف پیشگیری از هدر رفتن غذا ارائه کرده‌اند، این اپلیکیشن داده‌هایی در مورد غذای مورد علاقه افراد جمع‌آوری می‌کند، دانش‌آموزان اعلام کرده بودند که از این طریق می‌توان متوجه شد که افراد چه مواد غذایی را دوست دارند و چگونه می‌توان از آن مواد برای ایجاد غذای جدید استفاده کرد.

با وجود اینکه اپلیکیشن Evergreen هنوز در مرحله آزمایشی اولیه است، اما ممکن است در کالج‌ها و دبیرستان‌های نیویورک به صورت گسترده مورد استفاده قرار بگیرد، هدف از این کار این است منوی ناهار به گونه‌ای تنظیم شود که میزان پسماند غذایی به صفر برسد؛ می‌توان داده‌ها در مورد نحوه مصرف غذا توسط دانش‌آموزان را با استفاده از اپلیکیشن یادشده ردیابی کرد، سپس آن‌ها را در اختیار مسئولان مدارس قرار داد تا متوجه شوند باید چه غذاهایی را در منوی ناهار قرار دهند.

به طور میانگین، دانش‌آموزان با آوردن ناهار بسته‌بندی شده، باعث تولید سالانه حدود ۶۷ پوند زباله می‌‎شوند؛ همچنین، تخمین زده شده است که ضایعات مواد غذایی در مدارس ایالات متحده سالانه به ۵۳۰ هزار تن می‌رسد.

کد خبر 703318

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.