به گزارش ایمنا به نقل از وب دا، پزشك متخصص پوست، مو و زيبايي دانشگاه علوم پزشكي ياسوج ضمن بیان این مطلب افزود: انواعي از سلولهاي ايمني پوست در اثر تماس با آلرژنهاي محيطي، منجر به حساسيت و در مواردي نيز بيماريهاي ديگر ميشود كه تماس با نور آفتاب، موجب كاهش اين نوع سلولها در بافت پوست شده و براي درمان برخي بيماريهاي پوستي مانند اگزماهاي تماسي و پسوريازين كاربرد دارد.
دكتر بابك جعفري در رابطه با مضراتي كه نورآفتاب به همراه دارد، اظهار كرد: امواج گوناگون پوست، تاثيرات متفاوتي بر روي پوست بر جاي ميگذارد و به عنوان مثال، طيفA اشعه خورشيد، ميتواند منجر به جداشدن ناخن از بستر خود شده و يا امواج B، در پير شدن پوست تاثير دارد.
وی ادامه داد: امواج B با تاثير بر روي ساختار و عملكرد لايه سطحي و عمقي پوست، چروكهاي عميق و ظريف، خشكي، خشن شدن پوست، نمايان شدن عروق سطحي و كاهش الاسيته پوست را به همراه دارد.
اين پزشك متخصص پوست، مو و زيبايي خاطرنشان كرد: مصرف مرتب ضدآفتاب و تركيبات رتينوئيد، باعث پيشگيري از اين ضايعات و كاهش نياز به جراحيهاي پرخطر می شود.
خبرگزاری ایمنا: نورآفتاب، به دليل تاثيرات مطلوب سيستميك علاوه بر ساخت ويتامينD مورد نياز بدن، با ترشح اندروفينهاي داخلي، موجب بهبود خلقوخوي افراد ميشود.
کد خبر 70121
نظر شما