مهدی فاتحی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: با توجه به احداث مجتمع مسکونی نگین شرق در نزدیکی محله جلوان، حدود ۵۰۰ خانوار از طریق خیابان ولیعصر (عج) محله جلوان به سمت مرکز شهر اصفهان دسترسی داشتند.
وی افزود: اگر خیابان ولیعصر (عج) در محدوده منطقه ۱۴ قرار نمیگرفت، شهرداری نمیتوانست اقدامی برای آن انجام دهد که پس از پیگیریهای مدیریت شهری، با مصوبه کمیسیون ماده ۵ مقرر شد این محور ساماندهی شود.
ناظر احداث پروژه خیابان ولیعصر (عج) محله جلوان خاطرنشان کرد: این خیابان با عرض ۲۴ متر و طول ۹۸۰ متر، حدفاصل خیابان عاشق اصفهانی شرقی تا مقابل مجتمع مسکونی نگین شرق ساماندهی شد؛ در قالب این پروژه کل این محور خیابانسازی با دو باند هشت متری آسفالت و رفیوژ با جداکننده ترافیکی انجام شد.
وی اضافه کرد: عملیات اجرایی آسفالت خیابان ولیعصر (عج) حدود یکونیمماه به تعویق افتاد که به دلیل جابهجایی تیرهای برق بود و با همکاری اداره برق ۳۷ تیر جابهجا و بلافاصله این عملیات انجام شد.
فاتحی با بیان اینکه احداث خیابانهای عاشق اصفهانی شرقی و ولیعصر (عج) جلوان، جزو دغدغههای مدیریت شهری بود که به سرانجام رسید، تاکید کرد: احداث خیابان ولیعصر (عج) از اواخر اردیبهشت سال جاری آغاز و آخرین مرحله یعنی اجرای آسفالت آن نیز مهر ۱۴۰۲ انجام شد.
ناظر احداث پروژه خیابان ولیعصر (عج) محله جلوان تاکید کرد: هزینه این پروژه ۴۵۰ میلیارد ریال بوده که از این میزان ۱۵۰ میلیارد ریال برای آزادسازی و سایر هزینهها برای عملیات اجرایی آن بود.
وی اضافه کرد: سه هزار متر مکعب خاکبرداری، ۳.۵ هزار متر مکعب خاکریزی، چهار هزار متر جدولکاری و ۹۵ هزار متر مربع آسفالتریزی، از دیگر مشخصات پروژه احداث خیابان ولیعصر (عج) جلوان است.
نظر شما