علی رجبی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری پانزدهمین جشنواره انار بادرود، اظهار کرد: در این جشنواره طبق دورههای گذشته، غرفه عرضه محصولات بومی محلی و صنایعدستی از استانهای مختلف کشور شامل کارگاههای سنتی تهیه رب انار، رنگرزی سنتی با پوست انار، مراحل تهیه سرکه و ژله انار برپا خواهد شد.
وی با اشاره به ظرفیتهای کشاورزی منطقه بادرود افزود: علاوه بر کشت محصولات صیفی شامل طالبی، خیار، گرمک، خربزه و دیگر محصولات، سالانه از یکهزار و ۳۰۰ هکتار باغهای انار بادرود حدود ۳۰ هزار تن محصول برداشت و روانه بازار میشود.
شهردار بادرود انار نادری بادرود را جزو پنج ارقام معروف انار در کشور دانست و خاطرنشان کرد: انار بادرود مشهور به نادری دارای پوست ضخیم و دانهای قرمز است که هر ساله برای معرفی و فروش این انار و مشتقات تولیدی آن، جشنوارهای ملی در بادرود برگزار میشود.
وی اضافه کرد: سالانه بیش از هشت هزار تن انار نادری منطقه بادرود به کشورهای حوزه خلیجفارس، آسیای میانه و اروپا صادر میشود.
رجبی ادامه داد: برنامه افتتاحیه و اختتامیه و برنامههای متنوعی از جمله برگزاری نمایشگاه صنایعدستی و سوغات محلی، اجرای بازیهای بومی محلی، برپایی ایستگاه نقاشی انار برای کودکان و نوجوانان و برنامههای فرهنگی در این جشنواره اجرا خواهد شد.
وی از برگزاری کارگاههای آموزشی خبر داد و گفت: برگزاری کارگاههای آموزشی نحوه کاشت، داشت و برداشت انار ویژه باغداران توسط مرکز جهاد کشاورزی بادرود نیز برنامهریزی شده است.
نظر شما