«کیف پول مشترک» برای شهرداری‌های ۲۰ کلان‌شهر کشور اجرایی می‌شود

رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و شهر هوشمند مجمع شهرداران کلان‌شهرهای اقدام ایجاد کیف پول مشترک بین شهرداری‌های کلانشهرها را اقدامی خیلی بزرگ و به نفع شهروندان و مردم دانست و گفت: در گام نخست این اقدام در ۲۰ کلان‌شهر اجرایی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، یاسر اسدپور امروز _پنجشنبه بیست‌وهفتم مهرماه_ در بیست‌ونهمین کمیسیون فناوری اطلاعات و شهر هوشمند مجمع شهرداران کلان‌شهرهای کشور اظهار کرد: یکی از مهمترین مباحثی که در این جلسه باید پیرامون آن بحث و تبادل نظر شود، موضوع ساختار تشکیلاتی، نظام انگیزشی مرتبط با حوزه فاوا است.

وی با بیان اینکه بحث ارتقای جایگاه آی‌تی و جایگاه سازمان‌های فاوا از دیگر عرصه‌هایی است که باید مدنظرشهرداری‌های کلان‌شهرها قرار گیرد، افزود: بر اساس تأکیدات شهردار اصفهان هم بعد فنی سازمان‌های فاوای شهرداری‌های کلان‌شهرها و مباحث ابزارسازی سازمان مهم بوده و از سوی دیگر باید بتوانیم بحث فرهنگ سازمانی را تغییر بدیم و به سمت هوشمندسازی و مباحث دیتا محور و تحلیل دیتا حرکت کنیم.

رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و شهر هوشمند مجمع شهرداران کلان‌شهرهای کشور تصریح کرد: یکی از بحث‌های مهم زیرساختی داخل کشور، موضوع زیرساخت هوشمندسازی و بحث فیبر نوری است که سازمان‌های فاوا به نمایندگی از شهرداری‌ها همراه با وزارت آی سی تی این موضوع را پیگیری می‌کنند.

وی با اشاره به ضرورت جمع بندی بر روی مواضع مشترک شهرداری‌ها و سازمان‌های فاوا در خصوص نحوه پیاده‌سازی فیبرنوری گفت: در بحث مجوزهای فیبر نوری، باید از شهرداری‌ها دریافت شود، بنابراین در زمینه چارچوب‌هایی که لازمه یکپارچگی در این موضوع است و تعاملی که با سازمان تنظیم مقررات کشوری باید داشته باشند، از سوی شهرداری‌ها باید تبیین شود.

اسدپور ادامه داد: همگن شدن ساختار سازمان‌های فاوای شهرداری‌های و به نوعی متناسب شدن با بحث جمعیت شهرها و از لحاظ ساختار تشکیلات چارت تشکیلاتی مطالبه سازمان‌های فاوای شهرداری‌ها از سازمان شهرداری‌های کشور است.

سامانه شهرسازی در حالت کلی یکی از چالش‌های همه شهرها است که ضرورت دارد هم‌افزایی و هماهنگی در این زمینه ایجاد شود.

وی تاکید کرد: بحث نظام انگیزشی کمیسیون‌های فاوا در قالب مجمع شهرداران کلان‌شهرها از دیگر مسائل مهم بوده که باید یک هم‌افزایی در این زمینه صورت گیرد، یک نظام انگیزشی با ۲۸ ماده تنظیم و طراحی شده که در جلسه هجدهم آبان مجمع شهرداران کلان‌شهرها امید به مصوب شدن آن داریم.

رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و شهر هوشمند مجمع شهرداران کلان‌شهرهای کشور خاطرنشان کرد: بحث سامانه شهرسازی در حالت کلی یکی از چالش‌های همه شهرها است که ضرورت دارد هم‌افزایی و هماهنگی در این زمینه ایجاد شود.

وی بحث و تبادل نظر درباره بحث «کیف پول مشترک» شهرداری‌های کلان‌شهرها را برای پرداخت‌های خرد شهری بااهمیت دانست و افزود: درصدد هستیم کیف پول مشترکی بین شهرداری‌های کلان‌شهرهای کشور ایجاد کنیم که این موضوع در این جلسه مصوب شد و قرار بر تنظیم و طراحی پروتکل‌های مشترک در این زمینه است.

اسدپور با بیان اینکه کیف پول مشترک به این معنا است که شهروندی از کلان‌شهر تهران و مشهد بتواند با همان کیف پول شهر خود از خدمات شهرداری و خاصه حوزه حمل‌ونقل مثل مترو و بی‌آرتی مثلاً کلان‌شهر اصفهان استفاده کند.

وی یادآور شد: بر اساس مصوبه اعضای کمیسیون فناوری اطلاعات و شهر هوشمند مجمع شهرداران کلان‌شهرهای، طراحی پروتکل مشترک ذیل کمیته درآمدهای پایدار و مشارکت‌های این کمیسیون انجام خواهد گرفت و امید داشته این مصوبه در مجمع شهرداران کلان‌شهرها در آبان ماه تصویب شود.

رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و شهر هوشمند مجمع شهرداران کلان‌شهرهای اقدام ایجاد کیف پول مشترک بین شهرداری‌های کلان‌شهرها را اقدامی خیلی بزرگ و به نفع شهروندان و مردم دانست و گفت: در گام نخست این اقدام در ۲۰ کلان‌شهر اجرایی خواهد شد و در گام بعدی در مراکز استان‌های کشور نیز این الگو در راستای سامان‌دهی پرداخت‌های الکترونیک پیاده‌سازی شود.

.

کد خبر 697379

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.