به گزارش خبرنگار ایمنا، علی محمدی کیا بعد از ظهر امروز-سه شنبه ۲۵ مهرماه- در جلسه تکریم و معارفه رئیس اداره آب و فاضلاب تیران و کرون که با حضور مسئولان شرکت آبفا استان اصفهان درمحل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: شبکه آبرسانی در ۴۰ روستا اجرا شده و تعدادی دیگر از آبادیها به این جریان اصلی متصل نیستند که تکمیل و بهره برداری آن باید هر چه سریعتر انجام شود.
وی افزود: بر اساس مصوبه هیأت دولت اعتبار مالی برای تکمیل شبکه آب روستایی، تا ۲ سال آینده ۱۰ هزار روستا به شبکه آبرسانی متصل میشوند که لازم است مدیران آبفا استان اصفهان در تکمیل و بهره برداری از تعداد محدود روستای این شهرستان تسریع کنند.
فرماندار تیران و کرون یادآورشد: این اقدام منجر به وجود آب پایدار از شبکه برای روستاییان خواهد شد از این روی بسیاری از مشکلات مثل آبرسانی سیار و بهداشت آن رفع خواهد شد.
وی به فرسودگی شبکه آبرسانی اشاره کرد و اذعان داشت: اصلاح و بهسازی آن در دورههای قبل در بخشی از نقاط انجام شده و تداوم آن توسط شرکت آبفا برای جلوگیری از هدر رفت آب نیاز است و در سطح شهرها نیز این فرسودگی وجود دارد که بر اساس برنامه سالانه قابل رفع است.
محمدی کیا، خاطرنشان کرد: با توجه به مشکلات خشکسالی، بهسازی شبکه آب در مدیریت منابع و مدیریت انرژی نقش مهمی و اساسی دارد.
وی به پروژه فاضلاب شهر تیران اشاره کرد و یاد آورشد: این پروژه که از سال ۹۳ آغاز شده در حال حاضر در حال بهره برداری بوده و ۷۰ درصد شبکه اجرا و فاز اول تصفیه خانه فعالیت میکند که مشارکت مردم و بخش خصوصی در تسریع اجرای آن نقش مهمی داشت.
فرماندار تیران و کرون توزیع اعتبارات دولتی و توجه به این پروژه در وزارت نیرو را مهم خواند و گفت: پوشش کامل شبکه فاضلاب با اجرای آن و خرید انشعاب توسط شهروندان انجام و بهره برداری از فاط دوم فاضلاب در دستور کار با خرید تجهیزات در حال انجام است.
وی با بیان اینکه اجرای شبکه فاضلاب ثمرات خوبی دارد که حفظ منابع آب چاهها و جلوگیری از آلودگی از جمله آن است، تصریح کرد: این پروژه و مدل مشارکتی در دیگر شهرهای این شهرستان قابل اجرا بوده که تصویب آن در شرکت آب و فاضلاب استان و وزارت نیرو انجام شود.
تشکیل مجمع خیرین آب
قائم مقام شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان به تشکیل مجمع مردم نهاد خیرین آب در این استان اشاره کرد و گفت: این اقدام برای رفع نیازهای آبرسانی و خدمات این حوزه خواهد بود.
مجید حبیبیان ادامه داد: هنگام اجرای پروژههای آبرسانی در بعضی از نقاط استان امکان تأمین مالی دولتی فراهم نیست و مردم نیز در برخی از مواقع توانایی پرداخت هزینه ندارند که خیرین در این خصوص همکاری میکنند.
وی ادامه داد: برای تشکیل این مجمع مردمی، از ظرفیت خیرین در سراسر استان اصفهان استفاده شده و منافع آن به کل کشور میرسد.
قائم مقام شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با اشاره به پروژه فاضلاب شهر تیران به صورت مشارکت مردم و بخش خصوصی و حمایتها دولت گفت: مدل اجرای این پروژه توانست سرعت کار را افزایش و مانع تأخیر به دلیل محدودیت مالی شد.
در این جلسه از اقدامات سعید عابدینی مدیر پیشین اداره آب و فاضلاب تیران و کرون تجلیل شد و مسعود مقدسی که پیش از این مدیر ادارات آب و فاضلاب فریدون و فریدونشهر بوده، به سمت مدیر آب و فاضلاب این شهرستان معرفی شد.
نظر شما