به گزارش خبرنگار ایمنا، ۱۰ روز از آغاز بزرگترین عملیات مقاومت فلسطین علیه رژیم صهیونیستی میگذرد، طوفانی که صبح شنبه، پانزدهم مهرماه پایههای سست اسرائیل را لرزاند و آنچنان غیرمنتظره، همهجانبه و غیرقابل پیشبینی بود که مطابق اعلام شبکههای رژیم صهیونیستی آمار کشتههای این رژیم تا این لحظه به ۱۵۰۰ نفر رسیده است و دست کم ۱۲۶ صهیونیست در عملیات طوفانالاقصی به دست نیروهای فلسطینی اسیر شدهاند. در این عملیات فقط در ۲۰ دقیقه، ۵ هزار راکت به سمت مواضع صهیونیستها روانه شد و همزمان با آن پاراگلایدرهای حماس بر فراز سرزمینهای اشغالی به پرواز درآمد تا آسمان برای اشغالگران ناامنتر از همیشه شود، همچنین نیروهای فلسطینی توانستند از مرز نوار غزه عبور کنند و به شهرکهایی همچون «عسقیلان» و شهرک پرجمعیت صهیونیستنشین «سیدروت» نفوذ کنند و تا ساعاتی کنترل این شهرک را به دست بگیرند.
پس از این عملیات مهم که شاید بتوان گفت از سال ۲۰۰۶ بی سابقه محسوب میشد، رژیم صهیونیستی برای جبران این شکست عظیم اطلاعاتی و ترمیم هیمنه پوشالی بربادرفته خود، بمباران گسترده و بیوقفه هوایی مردم بیپناه نوار غزه را آغاز کرد. بمبارانی که تاکنون طبق گفته سازمان دیدهبان حقوق بشر معادل یک چهارم بمب اتم ویرانی به بار آورده است و حتی این رژیم طی روزهای دهم و یازدهم اکتبر در حمله به غزه و لبنان از بمب فسفری استفاده کرده است. در این حملات وحشیانه، بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ فلسطینی جان خود را از دست دادند که حدود نیمی از آنها زنان و کودکان بودهاند. این بمباران ضد انسانی در شرایطی صورت گرفته است که آب و برق ساکنان نوار غزه نیز توسط صهیونیستها قطع شده و در همین رابطه، گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل در اراضی اشغالی فلسطین تاکید کرد که ساکنان نوار غزه در معرض نسلکشی قرار دارند.
مردم جهان در کنار فلسطین ایستادند
پس از ادامه جنایتها و کشتار بیامان زنان، کودکان و مردم فلسطین که در بزرگترین زندان روباز جهان در نوار غزه زیر آتش بمباران بیوقفه صهیونیستها قرار گرفتهاند، مردم کشورهای مختلف در گوشهگوشه جهان، در حمایت از فلسطین به میدان آمدند و نه فقط در کشورهای اسلامی، بلکه در کشورهای اروپایی مانند فرانسه، انگلستان، همچنین در آمریکا علیرغم محدودیتهای دولت این کشورها و اعمال جریمه برای حامیان غزه، تاکنون تجمعات و تظاهرات بسیاری در حمایت از مردم غزه برگزار شده است.
در این تجمعات هزاران نفر از مردم عراق کفنپوش به میدان التحریر بغداد رفتند و مردم یمن و لبنان نیز به خیابانها آمدند و با حضور در میدانها و خیابانهای اصلی این کشورها، ضمن اعلام انزجار از جنایات ۷۵ ساله اسرائیلیها، پرچم رژیم صهیونیستی را به آتش کشیدند.
در همین راستا هزاران شهروند اردنی با بسته شدن بزرگراه منتهی به مرز با فلسطین اشغالی پای پیاده به سمت مرز به راه افتادند تا همبستگی خود را با ملت و مقاومت فلسطین ابراز کنند. در پاکستان نیز مردم مسلمان این کشور در شهرهای بزرگ و کوچک در حمایت از عملیات رزمندگان فلسطین به خیابانها رفتند و ضمن ابراز همبستگی با مردم غزه، حمایت غرب از تهاجم اسرائیل و سکوت مجامع بینالمللی را محکوم کردند. در قطر هم تعداد زیادی از شهروندان در حمایت از مردم غزه و محکومیت تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند. صدها بحرینی و هزاران نفر از مردم ترکیه نیز تظاهرات مشابهی را برگزار کردند. شماری از مردم کویت هم در مقابل پارلمان این کشور در حمایت از فلسطین و غزه شعار دادند.
در اروپا هم در حالی که برخی کشورها تجمع حمایتی از مردم فلسطین را ممنوع کرده بودند، تظاهراتهایی برگزار شد، برای مثال در فرانسه روز پنجشنبه تظاهراتکنندگان با در دست داشتن پرچم فلسطین در میدان جمهوری پاریس گردهم آمدند. در آلمان نیز تظاهرات مشابهی انجام شد و در آمریکا هم، گروهی از دانشجویان کالج بروکلین و هاروارد آمریکا در حمایت از مردم فلسطین گردهم آمدند، همچنین در شیکاگو راهپیمایی حمایت از مردم غزه برگزار شد. در لندن نیز هزاران نفر در مقابل دفتر بیبیسی تجمع کردند و حمایت خود را از مردم فلسطین اعلام کردند، صدها تونسی هم به نشانه حمایت از فلسطینیان ساکن نوار غزه و مقاومت فلسطین به خیابانها آمدند، این در حالی است که با وجود عادیسازی روابط برخی حکومتهای عربی با رژیم اشغالگر، اما ملتهای عربی مانند مراکش با حضور میلیونی خود در خیابان پشت فلسطین ایستادهاند.
حمایتها از مردم فلسطین به همین جا محدود نشد و «ای ون بیلارا» وزیر حقوق اجتماعی اسپانیا دیروز خواستار محاکمه بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی در دیوان کیفری بینالمللی شد. او همچنین از اتحادیه اروپا خواست دست از همکاری با نتانیاهو که یک جنایتکار جنگی است، بکشد و در بیان مواضع خود مستقل عمل کند. وزیر خارجه چین هم اعلام کرد که تلآویو باید مجازات دستهجمعی مردم غزه را متوقف کند.
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه نیز در دیدار با محمد السودانی، نخستوزیر عراق که هفته گذشته در سفری رسمی به مسکو رفته بود، از تشدید درگیریهای اخیر میان اسرائیل و فلسطین ابراز تأسف کرد و گفت: اجرای مصوبات شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد ایجاد کشور مستقل فلسطین ضروری است.
چطور به فلسطین کمک کنیم؟
مردم ایران که همواره در خط اول حمایت از محور مقاومت و مردم مظلوم فلسطین بودهاند، تاکنون تظاهرات و تجمعات گستردهای در شهرهای مختلف ایران برای اعلام همبستگی با مردم غزه برگزار کردهاند و خواستار کمک به مردم فلسطین هستند، اما محدودیتهای جغرافیایی و هممرز نبودن با فلسطین اشغالی، این سوال را ایجاد کرده است که چطور میتوان کمکهای بیشتری را به دست مردم تحت محاصره غزه رساند؟
در همین راستا، رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلالاحمر نیز از اعلام فراخوان رسمی این جمعیت برای جمعآوری کمکهای نقدی مردم و خیرین کشورمان به مردم مظلوم فلسطین خبر داد.
وحید سلیمی با اشاره به درگیریهای نظامی و جنگ مسلحانه بین فلسطین و اسرائیل و شهادت و مجروحیت تعداد قابل توجهی از ساکنان غزه و آوارگی آنها بر اثر حملات هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی گفت: جمعیت هلالاحمر با استناد به اصول حقوق بشردوستانه و مطابق با وظایف ذاتی و اهداف نهضت بینالمللی صلیب سرخ و هلالاحمر، همچنین اعلام آمادگی کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر کشورمان به رئیس جمعیت هلال احمر فلسطین مبنی بر ارسال محموله بشردوستانه و امدادی به این کشور، برای جمعآوری مشارکتها و کمکهای نقدی مردم و خیرین به مردم مظلوم فلسطین فراخوان عمومی اعلام میکند:
شماره حساب: ۴۱۰۱۰۳۴۷۴۱۹۹۹۹۹۸۲
شماره کارت: ۶۳۶۷۹۵۷۰۷۸۷۵۸۳۳۶۴
شماره شبا: IR700100004101034741999998
واکنش مراجع تقلید به جنایتهای اسرائیل
تعدادی از مراجع عظام تقلید نیز در پی بمباران هوایی بی وقفه مردم غزه توسط رژیم صهیونیستی، این جنایت و نسل کشی مردم مسلمان فلسطین را محکوم و عموم مردم ایران و کشورهای اسلامی را به حمایت از مردم فلسطین دعوت کردند، همچنین دفتر حضرت آیتالله مکارمشیرازی و نوریهمدانی طی پیامی با اختصاص یکسوم سهم امام (ع) مقلدین در حمایت از مردم مظلوم فلسطین موافقت کردند.
منم باید برم… / کمپین اعزام به فلسطین
علاوه بر تظاهرات گسترده مردم و حمایت مقامات و چهرههای شاخص جمهوری اسلامی از مردم فلسطین، هزاران نفر از جوانان و مردم ایرانی با راهاندازی پویشهای مختلف، همچنین امضای طومار در تجمعات و راهپیمایی ضدصهیونیستی، ضمن اعلام آمادگی برای حضور در میدان مبارزه با صهیونیستها، از مسئولان خواستند شرایط حضور در این میدان را فراهم کنند. در همین راستا حدود ۱۳۶۲۶ نفر (تا لحظه تنظیم این گزارش) از مخاطبان «خبرگزاری فارس» در پویشی از مسئولان وزارت خارجه و دولت خواستهاند برای اعزام داوطلبان به فلسطین برنامهریزی کنند.
در متن یکی از پویشهایی که با عنوان «اعزام لشکر داوطلبان مبارزه با صهیونیست به فلسطین» به ثبت رسیده و در مدت بسیار کوتاهی بیش از هزار نفر از آن حمایت کردهاند، آمده است که: «با توجه به آغاز عملیات «طوفانالاقصی» دفاع زمینی گروه حماس در مقابله با صهیونیست جهانخوار که مورد استقبال همه مردم آزاده جهان قرار گرفته است، از مسئولان خواهشمندیم با اعزام جوانان داوطلب برای جنگ با شیاطین زمینی موافقت نمایند.»
در حال حاضر با توجه به تأثیرگذاری فضای سایبری در جوامع بینالمللی کاربران زیادی در فضای مجازی با استفاده از هشتگ «#منم_باید_برم» آمادگی خود را برای حمایت همهجانبه از فلسطین نشان دادند و اعلام کردند که برای اعزام به فلسطین آماده هستند، بهطور قطع انباشت این واکنشها نسبت به جنایات اسرائیل و حمایت از مردم مظلوم غزه پیامی مهم را به مردم جهان مخابره خواهد کرد.
نظر شما