به گزارش خبرنگار ایمنا، داوود قربانی در صحن علنی شورا اظهار کرد: پیروزیهای جبهه مقاومت با عملیات طوفان الاقصی هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی را برملا کرد.
وی افزود: امید میرود این عملیات منجر به پیروزیهایی روز افزون برای ملت ستم دیده فلسطین شود.
رئیس شورای شهر اراک با اشاره به انتخاب شهردار اراک گفت: براساس ماده ۸۰ قانون، شورا اختیار دارد، سه ماه قبل از انتخاب شهردار، یک نفر را به عنوان سرپرست انتخاب کند.
وی افزود: پس از استیضاح علیرضا کریمی شهردار سابق اراک، مجتبی قاسمی به عنوان سرپرست برای سه ماه اخیر انتخاب شد که در این مدت عملکرد قابل قبولی داشت.
قربانی ادامه داد: قاسمی در سه ماه گذشته، فعالیتهای مؤثری در بازگشایی خیابان سید الشهدا، تملکات موجود در طرح ۲۴ متری و طرح دره نورالشهدا داشت.
وی با اشاره به اتمام مهلت قانونی، لازم است برای تمدید و ادامه سرپرستی قاسمی تاکید کرد: اعضای شورا درباره انتخاب شهردار اراک به جمعبندی رسیدهاند.
رئیس شورای شهر اراک با بیان اینکه انتخاب شهردار یکی از وظایف ذاتی شورا است، گفت: افراد حقیقی و حقوقی اجازه دخالت در این وظیفه ذاتی را ندارند، چراکه رأی مردم وظیفه سنگینی را به دوش اعضای شورا قرار داده است.
وی افزود: در تلاش هستیم که یک شهردار انقلابی، مؤمن، جهادی و سالم را انتخاب کنیم تا بتوانیم دین خود را به شهر اراک ادا کنیم.
شهردار اراک باید چالش نیروی انسانی را مدیریت کند
رئیس کمیسیون نظارت شورای شهر اراک هم گفت: شهردار آینده اراک باید چالش نیروی انسانی را در شهرداری مدیریت کند.
سید وحید میرنظامی با اشاره به چالشهای شهر اراک اظهار کرد: از جمله چالشهای شهر اراک میتوان به هوای آلوده، توسعه فضای سبز شهر اراک، بهبود وضعیت بازار اراک، تأمین آب فضای سبز شهری با توجه به منابع محدود آبی و لزوم استفاده از پساب و چالش منابع انسانی اشاره کرد.
وی با بیان اینکه در صورتی که شهردار آینده نتواند این چالشها را رفع کند توفیقاتی نخواهد داشت، افزود: برای جذب نیروی متخصص در شهرداری اراک باید آزمون استخدامی برگزار شود.
رئیس کمیسیون نظارت شورای شهر اراک با بیان اینکه باید با ساماندهی نیروی انسانی این بهم ریختگی کنترل شود، تصریح کرد: باید آموزش نیروهای انسانی، گزینش و حراست با جدیت مدنظر قرار گیرد.
میرنظامی با بیان اینکه در زیر تقاطعهای غیر همسطح و پلهای شهر، شاهد زیبایی خاصی نیستیم اظهار کرد: باید زیباسازی این مناطق مدنظر قرار گیرد و اقدامات خوبی در شهرداری اراک انجام شود.
شهروندان اراکی حق دارند از نحوه انتخاب شهردار آگاه شوند
دبیر شورای شهر اراک هم گفت: دو تا سه هفته پیش در جلسهای با اعضای شورا مقرر شد که یک رویه مناسب برای انتخاب شهردار در پیش گرفته شود و در کنار آن، اعضا گزینههای خود را معرفی کنند.
علی اصغر غفاری اظهار کرد: شهروندان اراکی حق دارند که از نحوهی انتخاب شهردار آگاه شوند و ما به نمایندگی از شهروندان باید مصالح مردم و شهر را مد نظر قرار دهیم.
میتوان خدمات خوبی را به مردم ارائه کرد
علیرضا محمودی گزینه پیشنهادی شهرداری اراک هم گفت: اعتقاد دارم ظرفیت خوبی در شهرداریها وجود دارد که در صورتی که به طور مطلوب مد نظر قرار گیرد، میتوان خدمات خوبی را به مردم ارائه کرد.
وی با بیان به اینکه ۹ اردیبهشت ماه ۱۳۸۷ برای اولین بار وارد شورای شهر اراک شدم، اظهار کرد: دو دوره در شورا و دو سال در شهرداری اراک حضور داشتهام، در استانهای مختلف فعال بودهام.
محمودی با بیان اینکه امکانات زیربنایی که در اراک وجود دارد، باید به فعلیت برسد، تصریح کرد: با وجود اینکه برنامهمحور هستم، اما هماکنون نمیتوان یک برنامه مدون را برای شهر اراک پیشنهاد کرد.
وی با بیان اینکه برنامه شهرداری در قالب بودجه توسط شورا تدوین میشود، افزود: شهردار موظف به اجرای این برنامه است و در واقع برنامه فعلی شهر اراک حاصل تفکر علیرضا کریمی شهردار سابق است که به تأیید شورا رسید و باید آن را دنبال کنم.
محمودی با اشاره به اینکه در صورتی که به عنوان شهردار انتخاب شوم، یک شورای ۱۱ نفره را میخواهم تا مردم از آن منتفع شوند، گفت: بدون شک تصمیمات جمعی علیرغم چابکی کمتر، فراگیرتر و با پشتوانه بیشتر است، بنابراین درصورتی که شهردار شوم، برنامه سال آینده را با مساعدت شورا به خوبی تدوین خواهیم کرد.
نظر شما