فیلم «آلفا و ربات نابودگر» آخرین اثر آرش میراحمدی بود

کارگردان فیلم «آلفا و ربات نابودگر» گفت: این فیلم آخرین هنر زنده یاد آرش میراحمدی بود که در زمان فیلم‌برداری با وجود بیماری‌اش به موقع سر ضبط فیلم حاضر می‌شد و سرنوشت این فیلم برای او بسیار مهم بود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، شهرام قدیری عصر امروز _دوشنبه، هفدهم مهر ماه_ در نشست خبری فیلم «آلفا و رباب نابودگر» در پاسخ به سوالات خبرنگاران کودک و نوجوان، با بیان اینکه ایده فیلم آلفا و ربات نابودگر برگرفته از یک تحقیق بود، اظهار کرد: رشته رباتیک در مدارس خارج از کشور به صورت واحدهای درسی یا کنار درسی تدریس می‌شود و بچه‌ها علاقه زیادی نسبت به علم رباتیک دارند و بر همین اساس به‌دلیل علاقه‌ای که نسل کودک و نوجوان به ربات‌ها دارند، فیلم آلفا و ربات نابودگر را ساختیم که داستان خوبی برای کودکان و نوجوانان امروزی است.

وی افزود: طرح کلی فیلمنامه از خودم بود و محمدجواد صالحی این طرح را ویرایش کرد، این کار قرار بود یک بُعد دیگر از کودک و نوجوان را نشان دهد و ارتباطات کودک امروز با اینترنت و موبایل چیزی بود که خواستیم به نمایش بکشیم.

کارگردان فیلم آلفا و ربات نابودگر ادامه داد: در قسمت‌هایی از فیلم آلفا و ربات نابودگر عشق خانوادگی را به نمایش کشیدیم مثل قسمتی از فیلم که در نهایت مادر طلسم شیطان را نابود کرد و این‌ها پیام‌های از فیلم بود، اما در کل می‌خواستیم بچه‌ها با دیدن این فیلم لذت ببرند.

وی با بیان اینکه ربات‌های فیلم آلفا و ربات نابودگر واقعی بودند و ساخت ربات «بدمن» فیلم دو ماه زمان برد، گفت: ربات بدمن فیلم حتی قابلیت حرکت کردن هم داشت، اما داستان فیلم نیازی به این حرکت نداشت، تمام ربات‌های که در فیلم شاهد هستید ربات‌هایی هستند که در کشورهای دیگر جایزه گرفته بودند و با تلاش زیادی از دانشگاه‌های مختلف توانستیم این ربات‌ها را تهیه کنیم، در تیتراژ پایانی بعد از اسامی بازیگران اسامی ربات‌ها هم نوشته شده بود.

قدیری خاطرنشان کرد: فیلم آلفا و ربات نابودگر تجربه تلخی بود و روزی که شروع به ضبط این فیلم کردیم در واقعیت برای گرفتن سه روزه ربات‌ها تلاش زیادی صورت گرفت، از این رو در فیلم‌های بعدی چنین موضوعی را انتخاب نخواهم کرد.

سریال یکی بود یکی نبود، برگرفته از کلیله و دمنه

وی با بیان اینکه در حال حاضر سریالی را با نام «یکی بود یکی نبود» ساخته‌ام و سه ماه است که از سه شبکه تلویزیونی پخش می‌شود، تاکید کرد: سریال یکی بود یکی نبود برگرفته از «کلیله و دمنه» است که حدود ۲۵۰ بازیگر کودک و نوجوان دارد و پربازیگرترین سریال کودک و نوجوان معرفی شده، در حال حاضر ۶۰ قسمت از این سریال را ساخته‌ایم که ۲۰ قسمت از آن پخش شده است و در حال ضبط فصل دوم این سریال هستیم.

کارگردان فیلم آلفا و ربات نابودگر با بیان اینکه لباس‌های بازیگران لباس‌های خاصی است و نزدیک ۱۰۰ مدل لباس در این فیلم استفاده شد، ادامه داد: روز طراحی گریم «آشا محرابی» چندین ساعت در حال امتحان گریم‌های مختلف بودیم، از طرفی در حین فیلمبرداری اُمیکرون بازیگر نقش اول فیلم را راهی بیمارستان کرد و به این دلیل نیز ضبط فیلم به مدت یک هفته لغو شد و فردای آن روز نیز چهار نفر از بازیگران و کارگردان فیلم دچار اُمیکرون شدند.

وی با بیان اینکه فیلم آلفا و ربات نابودگر در زمستان ۱۴۰۱ در بیابان‌های اطراف تهران فیلمبرداری شد، اضافه کرد: فعالیت‌هایی که در مدرسه فیلم آلفا و ربات نابودگر صورت می‌گرفت بیشتر فوتبال بود، از این رو در نهایت بچه‌ها جمع شدند و حرف‌هایشان را عملی کردند.

قدیری همچنین ضمن تسلیت به خانواده آرش میراحمدی، خاطر نشان کرد: فیلم آلفا و ربات نابودگر آخرین هنر زنده یاد آرش میراحمدی بود که در زمان فیلم‌برداری با وجود بیماری‌اش به موقع سر ضبط فیلم حاضر می‌شد و سرنوشت این فیلم برای او بسیار مهم بود، همچنین آرش میراحمدی علاقه زیادی به سینمای کودک داشت.

وی افزود: فیلم آلفا و ربات نابودگر را با عشق برای کودکان ایران زمین ساختیم، زیرا کودکان و نوجوانان امروز قصه و محتوایی ندارند و این موضوع بسیار ناراحت‌کننده است.

کد خبر 694482

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.