اصلاح بیش از ۷۰ درصد از نقاط حادثه‌خیز برون شهری اصفهان تا سال ۱۴۰۱

استاندار اصفهان گفت: بیش از ۷۰ درصد از ۱۱۸ نقطه حادثه خیز شناسایی شده استان در حوزه برون شهری از سال ۱۳۹۹ تا سال ۱۴۰۱ رفع و اصلاح شده اما ضروری است برای رفع سایر نقاط باقی مانده حادثه خیز اهتمام ویژه‌ای شود.

به گزارش ایمنا، سید رضا مرتضوی در شورای راهبری بررسی وضعیت تصادفات استان ضمن تبریک هفته فراجا، اظهار کرد: جلسه شورای راهبری بررسی وضعیت تصادفات استان با پیگیری معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و پلیس راهور استان به صورت منظم و مستمر تا پایان سال با توجه به فصل زمستان و سفرهای نوروزی برگزار شود.

وی ادامه داد: فرمانداران استان نیز نسبت به تشکیل و پیگیری جلسات شورای هماهنگی ترافیک در شهرستان‌ها اهتمام لازم را داشته باشند.

استاندار اصفهان بیان کرد: براساس گزارش ارائه شده در نشست حرکت خوب و قابل تقدیری در سطح استان انجام شده و بیش از ۷۰ درصد از ۱۱۸ نقطه حادثه خیز شناسایی شده استان در حوزه برون‌شهری رفع و اصلاح شده اما ضروری است برای رفع سایر نقاط باقی مانده حادثه خیز اهتمام ویژه‌ای شود.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه برون شهری نیز سال ۱۳۹۹ در استان ۱۱۸ نقطه شناسایی و این آمار در سال ۱۴۰۱ به ۲۵ نقطه کاهش یافته که خبر امیدبخشی است.

مرتضوی ادامه داد: طبق گزارش ارائه شده سال ۱۳۹۹، ۲۰۲ نقطه حادثه‌خیز، سال ۱۴۰۰، ۱۰۸ نقطه حادثه‌خیز، سال ۱۴۰۱، ۷۳ نقطه حادثه‌خیز و سال ۱۴۰۲، ۷۰ نقطه حادثه‌خیز در حوزه درون شهری استان شناسایی شدند؛ البته باتوجه به اینکه نقاط حادثه‌خیز جدید نیز در این نقاط در نظر گرفته می‌شوند اما آمار نزولی کاهش و رفع نقاط حادثه‌خیز استان مشهود است. در این راستا فرمانداران و شهرداران استان نیز نسبت به پیگیری مسائل درون شهری که موجب کاهش تصادفات می‌شود، مساعدت و پیگیری لازم را داشته باشند.

وی متذکر شد: همچنین به راهکارهای پلیس راهور استان به منظور کاهش تصادفات درون و برون شهری توجه ویژه شود. پلیس زمانی به خوبی می‌تواند عمل کند که امکانات و شرایط لازم برای اعمال قانون و محدودیت را داشته باشد. از این رو رفع مشکلات پلیس‌راه‌های استان در دستور کار قرار بگیرد و دستگاه‌های خدمات رسان این موضوع را در اولویت امور خود قرار دهند.

استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: در توافقی که با سازمان راهداری کشور داشتیم مقرر شد چند دستگاه جرثقیل به استان تخصیص یابد تا در مسیرهای مورد نیاز که متأثر از بارش برف قرار می‌گیرند مستقر شوند از این رو مدیرکل راهداری استان پیش از سرد شدن هوا و آغاز فصل بارندگی دریافت این چند دستگاه جرثقیل را در دستور کار قرار دهد.

وی اظهار کرد: دسترسی‌های راه‌ها براساس استانداردهای لازم انجام شود زیرا برخی راه‌های دسترسی به دلیل استانداردنبودن، خود موجب تصادفات می‌شوند.

مرتضوی با اشاره به پیش رو بودن فصل زمستان، گفت: گلوگاه‌هایی که در سال‌های گذشته در شرایط بارش برف و باران برای مردم مشکلاتی را به وجود می‌آورد پیش از آغاز فصل زمستان رفع شود این موضوع توسط مدیرکل مدیریت بحران استانداری رصد و گزارش آن ارائه شود.

وی با تأکید بر آموزش و فرهنگ سازی در خصوص تصادفات، عنوان کرد: آمار تصادفات همه ما را به این سمت هدایت می‌کند تا از هر ابزار و موقعیتی برای آموزش و فرهنگ سازی صحیح استفاده کنیم.

استاندار اصفهان در مورد دسترسی‌های معادن و مراکز دفع پسماند، اظهار کرد: در این خصوص همکاری لازم صورت بگیرد و با همکاری و پشتیبانی همه دستگاه‌ها و فرمانداران در شرایطی که تذکرات لازم توسط اداره کل راهداری استان به معادن صورت گرفته اما اصلاحی صورت نگرفته، محدود سازی براساس قانون اعمال شود تا اصلاح رویه انجام شود.

مرتضوی در مورد ۲۰ نقطه کور تلفن همراه در مسیر راه‌های استان، گفت: نقاطی که دارای برق هستند در اولویت اصلاح و سایر موارد نیز شناسایی و به سیستم مخابرات تجهیز شوند.

وی خاطرنشان کرد: شهرداران و دهیاران نیز به صورت ویژه بر ارتقای سطح ایمنی ورودی شهرها و روستاها با مجموعه اداره کل راهداری استان همکاری لازم را داشته باشند.

گفتنی است در این نشست با تأیید استاندار اصفهان و اعضای جلسه با درخواست پلیس راه مبنی بر بررسی طرح برخورد با تخلفات سرعت‌های بالا در رانندگی، مقرر گردید از سرعت ۱۲۰ تا ۱۵۰ کیلومتر در ساعت، ۳ روز توقیف خودرو، از سرعت ۱۵۰ تا ۱۸۰ کیلومتر در ساعت، یک هفته توقیف خودرو و از سرعت ۱۸۰ کیلومتر در ساعت به بالا، یک ماه توقیف خودرو اعمال شود.

کد خبر 694437

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.