تعامل شهرهای خلاق یونسکو زمینه‌ساز توسعه پایدار است

رئیس شورای اسلامی شهر سنندج گفت: یکی از مهمترین اهداف و سیاست‌هایی شهرهای خلاق توسعه پایدار و همه‌جانبه در بخش‌های مختلف است که این مهم با همدلی و تعامل بیشتر میان شهرهای خلاق تحقق پیدا می‌کند.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی شهرداری سنندج، عزت رضایی امروز _چهارشنبه دوازدهم مهرماه_ در نشست تخصصی شهرداران شهرهای خلاق جهان در سنندج، اظهار کرد: برگزاری جشنواره موسیقی اقوام در شهر سنندج فرصت مغتنمی برای معرفی هرچه بیشتر ظرفیت‌های این استان و همدلی و هم افزایی بین شهرهای خلاق ایران در یونسکو بود.

وی افزود: امیدواریم این نشست‌ها بتواند زمینه همکاری هرچه بیشتر و برنامه‌ریزی‌های اصولی در راستای پیشبرد اهداف در نظر گرفته شده برای شهرهای خلاق ایران اسلامی را فراهم سازد.

رئیس شورای شهر سنندج ادامه داد: یکی از مهمترین اهداف و سیاست‌هایی شهرهای خلاق توسعه پایدار و همه جانبه در بخش‌های مختلف است که این مهم با همدلی و تعامل بیشتر بین شهرهای خلاق تحقق پیدا می‌کند.

ضرورت تشکیل کمیسیون مشترک شهرهای خلاق جهان

رحیم شوقی، شهردار شهر خلاق رشت نیز در این جلسه گفت: برگزاری نشست‌های تخصصی و تشکیل کمیسیون مشترک شهرهای خلاق جهان باید به عنوان یک اولویت مهم موردتوجه یونسکو قرار گیرد.

وی اضافه کرد: این افتخار بزرگی برای ما بود که در جشنواره موسیقی اقوام ایرانی حضور پیدا کنیم و از نزدیک شاهد این سطح از هنرنمایی هنرمندان در شهر خلاق موسیقی جهان باشیم.

تعامل شهرهای خلاق یونسکو زمینه‌ساز توسعه پایدار است

شهردار رشت، با بیان اینکه برگزاری جشنواره موسیقی اقوام ایرانی در شهر خلاق موسیقی جهان در سنندج، به نظر فتح‌الباب بسیار ارزشمندی برای تبدیل این جشنواره به جشنواره ملل است، گفت: قطعاً تعامل بین شهرهای خلاق جهان می‌تواند در تحقق اهداف بسیار تأثیرگذار باشد که البته یونسکو در این راستا باید بیش از پیش ورود کرده و بستر و زمینه را برای ارتباطات هرچه بیشتر بین شهرهای خلاق جهان فراهم سازد.

وی تصریح کرد: شهر رشت با پیشینه تاریخی و ظرفیت بیش از ۴۰۰ نوع غذا که هرکدام در نوع خود بی نظیر است موفق به کسب عنوان شهر خلاق غذای جهان شده است که باید از این ظرفیت استفاده کنیم قطعاً در حوزه موسیقی هم سنندج همین شرایط را دارد.

شهرهای خلاق باید به قطب و مقصد اصلی گردشگری ایران تبدیل شود

محمدرضا فروتن، دبیر شهر خلاق رشت هم در این جلسه اظهار کرد: در کنار برندهای شهرهای خلاق به ثبت رسیده می‌توانیم در راستای دیپلماسی ملی از طریق دبیرکل یونسکو در تهران زمینه نشست مشترک شهرداران و استانداران شهرهای خلاق ایران را با وزرای علوم، میراث فرهنگی و آموزش و پرورش فراهم سازیم که حداقل خروجی این نشست‌ها، ارتباطات شهرداران شهرهای خلاق با وزرای کشور است.

وی اضافه کرد: در این راستا باید یک بسته قابل ارائه آماده شود تا بتوانیم در قالب این بسته کارهای مختلف و یکپارچه‌ای را با همبستگی شهرهای خلاق ایران رقم بزنیم. مزیت خوب این کار توسعه در بخش‌های مختلف و ایجاد ظرفیت‌های لازم برای توسعه هرچه بیشتر صنعت گردشگری است.

دبیر شهر خلاق رشت گفت: سنندج با این همایش به این گستردگی که با حضور ۱۸ قوم ایران برگزار شد باید به یکی از قطب‌ها و مقصدهای گردشگری تبدیل شود.

فروتن ادامه داد: استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت‌های شهرهای خلاق می‌تواند نقش بسزایی در ایجاد اشتغال و جلوگیری از افزایش آمار بیکاری داشته باشد و باید اقدامات لازم در راستای حفظ عنوان شهرهای خلاق صورت بگیرد که این کار مستلزم همراهی هرچه بیشتر مسئولان در رأس است.

کد خبر 692957

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.