به گزارش خبرنگار ایمنا، در آئین افتتاحیه این نمایشگاه شهردار اصفهان، اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان، رئیس دانشگاه اصفهان، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی، مدیران شهری و استانی، صاحبان سرمایه، فعالان و شرکتهای حوزه دانش بنیان حضور داشتند، از جمله آئینهای افتتاحی بود که با استقبال چشمگیر فعالان این حوزه روبهرو شد.
در میان برنامههای مختلف آئین افتتاحیه بارها و بارها یاد شهدا با ذکر نام پربرکت آنها گرامی داشته شد، از جمله یاد و نام شهیدان احمدی روشن و فخری زاده در سالن طنین انداز شد.
روایت تصویری از اصفهان قدیم و معرفی آثار تاریخی اصفهان و بیان ویژگیهای منحصربفرد آن از دیگر بخشهای آئین افتتاح بود، منارجنبان و حمام شیخ بهایی دو اثر تاریخی شهرمان بود که برای حاضران معرفی شد.
حضور ۱۰۰ شرکت دانشبنیان و، ۱۰ صنعت بزرگ و رسانههای فعال در حوزه کارآفرینی در نمایشگاه از ویژگیهای منحصربفرد این رویداد است.
روایت تصویری از اصفهان آینده با به تصویر کشیدن فناوریهای نوین که تحقق آن در آینده، زندگی بهتری را برای شهروندان به ارمغان میآورد، بخش دیگری از آئین افتتاحیه بود.
پوستر دومین نمایشگاه فن نما در سال ۱۴۰۳، با استعانت از پیامبر اکرم و امام جعفر صادق علیه السلام با اذن شهردار اصفهان رونمایی شد.
افتتاح رسمی نمایشگاه هم پس از روبان چینی که جمعی از مدیران شهری و استانی، فعالان علمی و فناوری در فضای همدلانه آن را رقم زدند، انجام شد.
در ادامه شهردار اصفهان، معاونان، مدیران شهری و استانی با حضور در غرفههای مختلف نمایشگاه از نزدیک به گفتوگو با فعالان حوزه فناوری پرداختند، دیدگاهها، پیشنهادات آنها را شنیدند، با چالشها و توفیقات آنها آشنا شدند.
گروههای نمایشی هم با اجرای میان برنامههایی در نمایشگاه، با شعار «ما برای وصل کردن آمدیم» فضا را تلطیف کردند.
نظر شما