گازرسانی به ۸۰ روستای سرپل‌ذهاب پایان یافت

فرماندار سرپل‌ذهاب گفت: با حمایت دولت عملیات جهادی گازرسانی به روستاهای این شهرستان سرعت گرفته است، به طوری که تنها در پنج ماه گذشته با فعالیت ۱۴ گروه پیمانکاری ۸۰ روستای منطقه در دشت‌ذهاب و پشت تنگ از نعمت گاز طبیعی برخوردار شدند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، صدراله بابلی روز یکشنبه نهم مهرماه اظهار کرد: عملیات گازرسانی به ۹۳ روستای شهرستان سرپل ذهاب در پانزدهم اردیبهشت ماه امسال با تاکید استاندار کرمانشاه و برنامه محرومیت زدایی دولت از روستاهای منطقه، آغاز شد و با کار شبانه‌روزی توسط شرکت گاز اکنون ۸۰ روستای این شهرستان با ۲ هزار و ۴۲۰ میلیارد ریال گازرسانی شده و آماده بهره‌برداری است.

وی افزود: همچنین تا آبان‌ماه امسال نیز عملیات گازرسانی به ۱۳ روستای باقی مانده از توابع بخش مرکزی به اتمام می‌رسد و سرپل ذهاب از نظر گازرسانی به یکی از شهرستان‌های سبز استان کرمانشاه تبدیل می‌شود و از این رو تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار از نعمت گاز بهره‌مند می‌شوند.

نماینده عالی دولت در سرپل ذهاب گفت: در گذشته توجه کافی به بحث گازرسانی در پشت تنگ ذهاب و دشت ذهاب این شهرستان نشده بود، اما امسال کار جهادی در بحث گازرسانی در منطقه صورت گرفته و از استاندار کرمانشاه و شرکت گاز در راستای اهتمام به این موضوع قدردانی می‌کنم.

بابلی ادامه داد: از مجموع ۲۲۶ روستای این شهرستان، ۲۰۹ روستا دارای سکنه و ۱۷ روستای منطقه واقع در حریم مرز خالی از سکنه هستند که توسعه روستاها و محرومیت‌زدایی از سطح آن‌ها برای برخورداری روستاییان یکی از برنامه‌های دولت است.

فرماندار سرپل ذهاب در بخش دیگری از سخنانش به طرح روکش آسفالت راه اصلی جاده‌ای مسیر سامانه سد هواسان به ازگله که بخشی از آن در حوزه جغرافیایی سرپل ذهاب و بخشی در شهرستان ثلاث باباجانی واقع شده اشاره کرد و گفت: این جاده به طول حدود ۱۲ کیلومتر با اعتبار سه هزار میلیارد ریال انجام شده و به عنوان یکی از اقدامات جهادی دولت آماده بهره‌برداری است.

بابلی افزود: سد هواسان در ۳۰ کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب از نوع خاکی با هسته رسی با حدود ۵۱ متر ارتفاع و ظرفیت مخزن ۱۸۸ میلیون متر مکعب، نقش مهمی در رونق تولید محصولات کشاورزی و اشتغال این شهرستان دارد.

وی ادامه داد: احداث جاده دسترسی به این سد به دلیل زیر آب رفتن جاده قدیم سد هواسان به طول ۱۲ کیلومتر زیر بار رفت و امسال با یک کار جهادی و شبانه‌روزی تکمیل شد.

به گزارش ایمنا، سد هواسان در دل طرح گرمسیری قرار دارد، این طرح که بزرگترین طرح عمرانی کشور با ۱۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در دست اجرا است و آب رودخانه سیروان را از طریق تونل نوسود از منطقه ازگله خارج و زمین‌های منطقه را تا دهلران و مهران در استان ایلام آبیاری می‌کند.

با اجرای طرح سامانه گرمسیری حدود ۹۰۰ میلیون متر مکعب آب در اختیار استان‌های کرمانشاه و ایلام قرار می‌گیرد که در این طرح ۵۰ هزار هکتار از زمین‌های دیم شهرستان‌های سرپل ذهاب، گیلانغرب و قصرشیرین به آبی تبدیل می‌شود ضمن اینکه از این میزان، ۱۰۰ میلیون متر مکعب آب نیز سهم بخش صنعت است؛ سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت دارد.

کد خبر 692186

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.