به گزارش خبرنگار ایمنا، سعید طالبیپور امروز _چهارشنبه، پنجم مهرماه_ در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: گردشگری در استان کهگیلویه و میتواند پیشران توسعه استان باشد و بازدهی اقتصادی پروژههای گردشگری در استان بر این ادعا مُهر تأیید میزند.
وی افزود: یکی از مواردی که میتواند گردشگری را سمت توسعه ببرد تعریف و ایجاد پروژههای پیشران است، که از جمله این پروژهها میتوان از پارک آبی یاسوج نام برد و پروژه دیگر در دست اقدام پل معلق شهر یاسوج است.
مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: اگر پروژه پل معلق یاسوج به بهرهبرداری برسد در کنار ظرفیتهای موجود در استان موجب ایجاد تحول در توسعه گردشگری استان خواهد شد.
طالبیپور اضافه کرد: در اجرای این پروژه معارضاتی وجود دارد که مقرر شده رئیس منابع طبیعی کشور برای نظارت مستقیم و تعیین تکلیف اختلاف به استان سفر کند.
وی با اشاره به اینکه پروژه پل معلق یاسوج در سفر ریاست جمهوری کلنگزنی شد، اضافه کرد: سرمایهگذار یک هکتار زمین برای شروع کار خریده و آماده است با سرمایه شخصی فاز اول پروژه را شروع کند.
مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: تلاش بر آن است که گردشگری از شهر بیرون و به سمت روستاها برود، چرا که اغلب مخاطبان گردشگری از زندگی شهری آمده و دنبال فضاهای سنتی هستند.
طالبیپور تاکید کرد: صنایع دستی و میراث فرهنگی توسعه بومگردی در روستاها با استقبال خوبی مواجه است و روستای کریک به عنوان پایلوت این کار انتخاب شد و باعث رونق اقتصادی مردم این روستا شدهاست.
وی ادامه داد: ۱۶ روستا در استان کهگیلویه و بویراحمد جهت توسعه گردشگری روستایی و ایجاد بومگردی شناسایی شده و بومگردی به دلیل کم بودن هزینه در احداث مورد توجه سرمایهگذاران است.
مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۴۶ پروژه خرد گردشگری فعال با اعتباری بالغ بر ۸۰۰ میلیارد تومان دست با پیشرفت ۲۰ تا ۸۰ درصد در دست اقدام داریم که این تعداد پروژه باعث اشتغال ۹۰۰ نفر خواهد شد.
طالبیپور افزود: در سفر اول ریاست جمهوری پنج میلیارد تومان اعتبار برای زیرساختهای گردشگری استان مصوب شده بود و با سفر معاون اجرایی ریاست جمهوری به استان قبل از سفر دولت در دور دوم و شناخت ظرفیتهای موجود باعث شد ۲۱۰ میلیارد تومان برای ایجاد زیرساختهای گردشگری در سفر دوم مصوب شود.
نظر شما