به گزارش خبرنگار ایمنا، توسعه زیرساختهای ارتباط جادهای از لازمههای پیشرفت و توسعه در هر منطقهای به شمار میرود. استان کهگیلویه و بویراحمد با توجه به موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در مسیر ارتباطی شمال به جنوب کشور دارای بیش شش هزار ۱۰۰ کیلومتر راه ارتباطی است که از این بالغ بر ۴ هزار و ۴۰۰ کیلومتر آن راه روستایی و بیش از ۲۵۰ کیلومتر آن بزرگراه میباشد.
با توجه به نبود خط ریلی، مسیر ارتباطی دریایی و وضعیت شبه تعطیل دو فرودگاه یاسوج و گچساران توسعه راههای ارتباطی جادهای برای استان کهگیلویه و بویراحمد، یک ضرورت غیر قابل انکار است.
محمد راستا، مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: راه ارتباطی در استان کهگیلویه و بویراحمد محور اصلی توسعه است.
وی با بیان اینکه دولت سیزدهم نگاه ویژهای به توسعه راههای کهگیلویه و بویراحمد دارد، افزود: در سفر دوم ریاست جمهوری پنج هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به راه و شهرسازی استان اختصاص داده شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد بر ضرورت توسعه راههای استان تأکید کرد و گفت: از لحاظ فنی زمانی که عبور و مرور روزانه در یک مسیر از چهار هزار خودرو بیشتر باشد، آن مسیر باید چهارخطه شود.
راستا خاطرنشان کرد: پروژه چهارخطه کردن کمربندی یاسوج حد فاصل پلیسراه یاسوج_ اصفهان به پلیسراه یاسوج_ شیراز با پیشرفت ۵۰ درصدی در حال اجرا است.
مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد، تصریح کرد: این پروژه به طول ۱۴ کیلومتر و با اعتبار ۷۷ میلیارد تومان، علاوه بر کاهش حوادث به رفع ترافیک در حوزه شهری یاسوج با اتصال مسیرهای فرعی، کمک شایانی خواهد کرد.
نظر شما