به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، سیدعلی معتمدیپور _جمعه، بیست و چهارم شهریورماه_ در ستاد کاشت استان که با حضور مدیرانی از دستگاههای همکار از جمله شرکت پخش فرآوردههای نفتی، بانک کشاورزی، راهداری و مدیران ادارات تابعه از جمله تعاون روستایی و شرکت غله برگزار شد، اظهار کرد: در دو سال گذشته تلاش ما بر این بوده که کار علمی و مدیریتی را در تولید استان حاکم کنیم و شاهد بهرهوری بالا، جهش تولید و مهمتر از آنها استمرار و تثبیت رونق تولید در این استان باشیم.
وی افزود: به عنوان متولی این بخش، به عینه اثرات مثبت و امیدوارکننده تولید محصولات کشاورزی را که حاصل زحمات خود کشاورزان و تلاش کارشناسان اداری است، لمس کرده و آنچه اکنون اولویت کاری ما است، حفظ و تثبیت موفقیتهای به دست آمده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به رکوردشکنی تولید و خرید تضمینی گندم و کسب رتبههای برتر در کشت قراردادی و طرح ملی جهش تولید در دیمزارها، تصریح کرد: دست تمام کارشناسان و کشاورزانی را که در کسب این موفقیتها نقش داشتند و دارند را میبوسم و از آنها میخواهم که همه این داشتهها و موفقیتها را فراموش کنند و برای یک فصل موفق دیگر در کشت پاییزه، آستین همت بالا بزنند.
وی گفت: عرق کارشناسان پهنه، مدیران شهرستانها و همه عوامل درگیر با تولید در جهاد کشاورزی خشک نشده که فصل دیگری از کار و خدمت فرا میرسد و همین نکته است که کار کشاورز و کشاورزی را باارزش میکند.
معتمدیپور خاطرنشان کرد: سال گذشته موفق شدیم خرید تضمینی محصول مهمی چون گندم سیلویی را از حدود ۳۱ هزار تن به ۷۵ هزار تن برسانیم و بیش از ۱۱ هزار تن هم گندم بذری تولید کنیم که این اقدامات در کنار پیشبینی بارشهای مناسب و تجاربی که در این مدت به دست آوردیم، بهترین پشتوانه برای استمرار موفقیتهای تولید در سال زراعی جدید خواهد بود.
وی با اشاره به پیشبینی هواشناسی مبنی بر پراکنش مناسب بارندگیها و نظر به اهمیت تاریخ کاشت در محصولات کشاورزی، گفت: امسال زودتر از هر سال به استقبال فصل کاشت رفتیم و عوامل مختلف را برای پشتیبانی از عملیات کشت هماهنگ و بسیج کردیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از جذب سهمیه ۳۶ هزار تنی انواع کود و تهیه بذر کافی و باکیفیت گندم در این استان خبر داد و افزود: از روزی که این مسئولیت را گرفتم، پیش از کاشتن هر بذری در دل خاک به فکر کاشتن و نهادینه کردن کشاورزی علمی و مدرن و افزایش ضریب دانش در مزارع و استقبال کشاورزان از بهکارگیری توصیههای فنی و علمی کارشناسان بودم که به لطف الهی این مسیر مهم برای گذار از کشاورزی سنتی به مدرن در حال طی شدن است.
وی افزایش تولید در واحد سطح را یکی از شاخصهای مهم در نتیجهبخش بودن کشاورزی علمی و مدرن دانست و از تولید بیش از ۶ تن گندم در هکتار در مناطقی از شهرستان کهگیلویه خبر داد.
معتمدیپور گفت: موفقیتهای کسب شده در طرحهای ملی بخش کشاورزی و افزایش دو برابری خرید تضمینی گندم اگرچه باارزش است، اما سیاست این سازمان تثبیت وضع موجود و تلاش برای افزایش همزمان کمی و کیفی در تولید محصولات استراتژیکی چون گندم، جو، کلزا و گیاهان علوفهای و دانههای روغنی است.
نظر شما