مصطفی نباتینژاد در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری رویداد فننما اظهار کرد: این جشنواره فناوری و نوآوری ملی و بینالمللی است و تمام شرکتهای دانشبنیان حضور دارند و به احتمال قوی تا سالهای زیادی در اصفهان تکرار نخواهد شد.
وی افزود: در راستای تجلیل از دانشمندان برجسته و زمینهسازی همکاری و توسعه علمی و فناوری در جهان، جایزه مصطفی (ص) به عنوان یکی از نمادهای شایستگی و برتری علمی در سطح جهان، سال ۱۳۹۱ به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: این جایزه که بهصورت دوسالانه به دانشمندان و پژوهشگران برتر جهان اسلام اعطا میشود و به اثری نوآورانه در مرزهای دانش تعلق میگیرد که توسط افرادی شاخص در حوزههای علم و فناوری ارائه شده و زمینهساز بهبود زندگی بشریت باشد.
وی ادامه داد: جایزه مصطفی در حوزههای علم و فناوری ارتباطات و اطلاعات، علموفناوری زیستی و پزشکی، علموفناوری نانو و تمام زمینههای علم و فناوری برگزار میشود.
نباتینژاد تاکید کرد: جایزه مصطفی توسط پارک فناوری پردیس با محوریت شناسایی و معرفی برترینهای علم و فناوری جهان اسلام، با هدف افزایش سطح همکاری و همافزایی، زمینهسازی برای رشد و شکوفایی تمدن نوین اسلامی، ایجاد فضای همکاری و تعامل بین متخصصان و دانشمندان بنیانگذاری شد و معرفی جایزه بهعنوان یکی از نمادهای مهم شایستگی و برتری علمی در سطح جهان دنبال میشود.
طی شش روز، حدود ۳۰ رویداد در قالب جایزه مصطفی در اصفهان برگزار میشود که ظرفیتی بینظیر برای آشنایی شهروندان و جوامع با این حوزه و انتقال تجربیات است.
وی با بیان اینکه دبیرخانه جایزه مصطفی در تهران قرار دارد و چهار دوره آن از سال ۲۰۱۵ شکل گرفته است، ادامه داد: قرار بر این بود که برای تعلق پیدا کردن سایر کشورهای مسلمان، این جایزه خارج از ایران برگزار شود، اما در ادامه مقرر شد آخرین دوره آن در پایتخت فرهنگی جهان اسلام یعنی اصفهان برگزار شود.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به برگزاری جایزه مصطفی در اصفهان با حضور حدود ۱۵۰ دانشمند معتبر علمی از کشورهای مختلف جهان اسلام و حدود هزار مهمان ملی بهعنوان چهرههای علمی و دانشگاهی، تاکید کرد: در عرض شش روز، حدود ۳۰ رویداد در قالب ابن جایزه برگزار میشود که ظرفیتی بینظیر برای آشنایی شهروندان و جوامع اصفهان با این حوزه و انتقال تجربیات است.
وی با بیان اینکه باید نهایت بهره را از برگزاری چنین رویدادی در نصفجهان برد، گفت: بهطور تقریبی تمام دستگاهها بهصورت تمام قد برای برگزاری جایزه مصطفی (ص) پای کار هستند و مدیریت شهری محور برگزاری مراسم افتتاحیه و اختتامیه است.
نباتینژاد با بیان اینکه مراسم افتتاحیه در مرکز همایشهای بینالمللی امام خامنهای اصفهان برگزار میشود، اضافه کرد: مراسم اختتامیه نیز برای اعطای جایزه به چهار یا پنج ستاره اصلی جایزه مصطفی برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه جایزه مصطفی از اصفهان اعتبار میگیرد، اضافه کرد: شعاری که در دوره ششم تحت عنوان «اصفهان من، شهر زندگی» تعریف کردیم و باور داریم که زنده بودن شهر به برگزاری رویدادها وابسته است.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه شهروندان در زمان برگزاری این رویداد باید فرهنگ میزبانی خود را نشان دهند و بدانند چه رویدادی در حال برگزاری است، ادامه داد: همانطور که در زمان برگزاری المپیک، ستارههای ورزشی در شهر میزبان حضور دارند، هنگام برگزاری این جایزه ستارههای علم و فناوری دنیا که افتخار مسلمان بودن دارند، نیز حضور خواهند داشت.
وی افزود: جایزه مصطفی یکی از بهترین فرصتها برای طبقه نخبگی اصفهان، دانشآموزان، دانشجویان، اساتید دانشگاه است، زیرا به بهانه برگزاری آن، شش روز دانشمندان بزرگ مسلمان در نصفجهان حضور دارند.
نظر شما