به گزارش خبرنگار ایمنا، مجتبی قاسمی با اشاره به ثبت آمار و مشخصات متکدیان در سامانه وزارت کشور اظهار کرد: تمام متکدیان پس از جمعآوری و ساماندهی به وسیله ثبت اثر انگشت و دوربین چشمی در سامانه وزارت کشور شناسنامهدار میشوند.
وی افزود: در راستای دسترسی به آمار و اطلاعات سریع، صحیح، منظم و مستمر در خصوص متکدیان و بهمنظور برنامهریزی بهینه ساماندهی، رفع تنگناها و مشکلات، از این پس آمار متکدیانی که در شهر اراک توسط شهرداری و با همکاری دستگاههای ذیربط جمعآوری و ساماندهی میشوند، در سامانه وزارت کشور ثبت میشود.
سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری اراک اضافه کرد: از روز یکشنبه، نوزدهم شهریورماه سال جاری، هشت متکدی شامل یک زن و هفت مرد توسط شهرداری و با همکاری دستگاههای ذیربط شناسایی شدند.
قاسمی ادامه داد: دو نفر از متکدیان حرفهای تحویل مراجع قضائی شدند و دو نفر دیگر نیز طبق حکم مقام قضائی تحویل کمپ ترک اعتیاد داده شدهاند، یک نفر دیگر به دلیل نداشتن توانایی در تکلم تحویل اداره کل بهزیستی شده است و سایر با قید تعهد آزاد شدهاند.
مجتبی خراجی، سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری اراک اضافه کرد: در روند شناسایی و ساماندهی متکدیان، متکدی حرفهای که دارای سه طبقه منزل مسکونی بود و طبق بررسیها نیاز مالی نیز نداشت، شناسایی شد اما اقدام به فرار کرد؛ از آنجا که پیشتر تذکرات لازم به این فرد داده شده بود، مشخصات وی تحویل مراجع قضائی شد.
وی خاطرنشان کرد: برخی متکدیان با سوءاستفاده از احساسات شهروندان و با اعمالی از جمله نمایش عضو آسیبدیده بدن یا همراه داشتن کودک، اقدام به تکدیگری میکنند.
سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری اراک گفت: از شهروندان درخواست میشود با کمک نکردن به این افراد از افزایش تکدیگری که یک معضل اجتماعی بهشمار میرود، جلوگیری کنند.
خراجی گفت: بیشتر این افراد (متکدیان) اعتیاد دارند که کمک شهروندان موجب مصرف بیشتر مواد مخدر توسط این افراد و حضور در جامعه میشود و این موضوع مسائل و مشکلاتی را به همراه خواهد داشت.
وی افزود: نمایندگان نهادهای حمایتی شرایط متکدیانی که ساماندهی میشوند را بررسی میکنند تا در صورت نیازمند بودن تحت پوشش قرار گیرند.
نظر شما