داود قربانی، هشتم شهریورماه در گفت وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه با واگذاری بعضی از اختیارات به شوراها به نفع دولت و شهرهاست اظهارکرد: اگر مدیریت بهزیستی وآموزش و پرورش را به شورای اسلامی شهر واگذار کنند ۱۰۰ درصد کیفیت ارائه خدمات بهتر خواهد شد.
وی با بیان اینکه رفع مشکلات و تعیین راهبردهای کاری مناسب از اولویت شورای شهر اراک است افزود: اهتمام جدی در حوزه رفع مشکلات مردم و تعیین راهبردهای کاری مناسب در بین اعضای شورای اسلامی شهر و مدیریت شهری اراک وجود دارد.
رئیس شورای اسلامی شهر اراک گفت: قانون اسلامی به عناوین مختلف بستری را فراهم کرده که مردم بر تصمیمگیری و تصمیم سازیها تأثیرگذار باشند که یکی از این بسترها تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستا است.
وی با بیان اینکه فضای شهری اراک باید همواره سرزنده و پویا باشد، تصریح کرد: در شرایط فعلی باید رویکرد بهتری به موضوعات گردشگری شهر داشته باشیم.
قربانی ادامه داد: اقداماتی باید انجام شود تا بستر سرمایهگذاری در شهر گسترش یابد و بتوانیم اراک را به سمت توسعه و تعالی هرچه بیشتر پیش ببریم.
وی با بیان اینکه زیرساختهای فناوری اطلاعات باید در شهر تقویت شود تاکید کرد: استفاده از برنامههای کاربردی برای کنترل ترافیک شهر بسیار مؤثر است و شهرداری برای ساماندهی صنوف مختلف باید به سمت استفاده از برنامههای کاربردی پیش رود.
رئیس شورای اسلامی شهر اراک با بیان اینکه خدمات مورد نیاز شهروندان را باید با محوریت شهرداری و به صورت غیرحضوری به آنها ارائه دهیم، ادامه داد: اعضای شورای اسلامی شهرها برای کاهش مشکلات زیستمحیطی باید اقدامات بیشتری انجام دهند.
وی تصریح کرد: شورای اسلامی شهر باید درباره مدیریت مسائل شهر از ظرفیتهای موجود به نحو مطلوب استفاده کند و رفع مسائل داخلی را به مردم واگذار کند تا بتواند تمرکز خود را به مسائل بیرونی اراک داشته باشد و بهتر نتیجه گیرد.
قربانی با بیان اینکه دموکراسی جمهوری اسلامی با دولتهای غربی تفاوتهای بسیاری دارد و شهردار هم برآمده از مردم است اظهارکرد: همه اعضای شورا دلواپس و نگران شهر هستند و لازم میدانند که به نسل خود و نسل آینده پاسخگو باشند.
وی افزود: اقتصاد دانشبنیان، بافت تاریخی، بهرهوری و مشارکت شهروندان موضوعات مهمی است که پیگیری شده و میشود.
رئیس شورای اسلامی شهر اراک با بیان اینکه ادعا داریم که همه طیف مخاطب را در برنامههای خود مشارکت دادهایم و در نظر گرفتهایم گفت: تلاش اعضای شورا این است که بتوانیم اراکی فراهم کنیم که در تراز ایدهآل قرار گیرد.
وی با بیان اینکه جایگاه شوراها را در این دوره در حوزه برنامهریزی و توسعه شهری همترازی با سایر دستگاهها در نظر گرفتیم افزود: یکی از اشکالات این موضوع آن است که قصد داریم در کنار تمام دستگاهها اقداماتی را انجام دهیم، در حالی که جایگاه شوراها فراتر از این است و به عنوان ستون باید در تمام ظرفیتها سهم مشخصی در حوزه شهری داشته باشد.
قربانی خاطر نشان کرد: تصویر آینده اراک را بر مبنای اقتضائات متصور میشویم که یکی از مشکلات جدی به شمار میرود، در حالی که اگر برای زیست بوم شهر طراحی درستی داشته باشیم، شرایط بهتری را شاهد خواهیم بود.
وی اضافه کرد: جایگاه سرمایهگذاری و حمایت از سرمایهگذاران در شهر باید مشخص شود و بدانیم چه توسعهای را مبنای توسعه اراک قرار دادهایم.
رئیس شورای اسلامی شهر اراک بیان کرد: بهبود زیستپذیری در شهر، بحث آب و هوا، فرونشست زمین و آب از موضوعات مهمی است که باید بررسی و مشکلات مربوطه رفع شود.
وی با بیان اینکه تجمیع صنایع در اراک موجب رشد مهاجرت جمعیت به این شهر و بروز مشکلات آلودگی هوا و کاهش کیفیت خدمات شده است، بر لزوم استفاده بهتر از فضای سبز و پارکهای شهر تاکید کرد.
قربانی با بیان اینکه شهر نیاز به منابع مالی دارد بنابراین باید با توسعه گردشگری، این ظرفیت مهم را مدیریت کنیم افزود: آنچه در طول سالهای گذشته شاهد بودیم و در سالهای اخیر همان روند مشاهده میشود، بیتوجهی به ظرفیت مدیریت شهری و شوراها در اداره امور شهرها و روستاهاست.
وی با اشاره به منویات امام راحل گفت: آنچه که در اصول دهگانه قانون اساسی در خصوص شوراها انعکاس پیدا کرد، مربوط به واگذاری امور محلات و بخشها و شهرها و استانها به نمایندگان مردم است.
رئیس شورای اسلامی شهر اراک ادامه داد: سیاستهای کلی همانی است که مجلس شورای اسلامی باید تصویب کند و توسط دولت اجرا شود، بنابراین انتظار ورود مدیریت شهری به مسائل کلان کشور نیست اما استفاده از ظرفیت شوراها برای اداره امور شهر خود لازم است.
وی افزود: مدیریتهای محلی حلکننده بسیاری از مشکلات شهر و شهروندان است و تحقق این امر رضایتمندی بیشتری در میان مردم ایجاد میکند.
نظر شما