صدور پروانه فعالیت ۳۲ پیمانکار سرویس مدارس در رشت

سرپرست سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری رشت گفت: تاکنون پروانه فعالیت ۳۲ پیمانکار سرویس مدارس شهر صادر شده است و ۱۲ پیمانکار نیز در فرایند اداری برای دریافت مجوز هستند.

علیرضا زارع در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: هر ساله پیش از آغاز سال تحصیلی، پیمانکاران سرویس مدارس درخواست صدور پروانه فعالیت را به سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری رشت ارائه می‌کنند و این سازمان نیز پس از بررسی و تأیید صلاحیت پیمانکاران پروانه فعالیت را صادر و این افراد را به منظور تنظیم قرارداد و انجام فعالیت به اداره آموزش و پرورش معرفی می‌کند.

وی افزود: فرایند ثبت نام پیمانکاران و رانندگان سرویس مدارس و بارگذاری مدارک در سامانه "سپند" که توسط وزارت کشور به شهرداری‌ها ابلاغ شده است انجام می‌شود.

سرپرست سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری رشت، داشتن گواهینامه معتبر رانندگی، معاینه فنی، بیمه‌نامه خودرو، کارت واکسن، گواهی سلامت و نداشتن سوءپیشینه را از مهم‌ترین شرایط رانندگان در طرح ثبت‌نام سرویس مدارس دانست و خاطرنشان کرد: تاکنون پروانه فعالیت ۳۲ پیمانکار سرویس مدارس شهر رشت صادر شده است و ۱۲ پیمانکار نیز در فرایند اداری برای دریافت مجوز هستند.

زارع با بیان اینکه حدود ۵۰ درصد پیمانکاران و رانندگان سرویس مدارس رشت از بانوان فعال هستند و فعالیت بسیار خوب این افراد در بخش حمل‌ونقل دانش آموزان بسیار مهم و تأثیرگذار است، تصریح کرد: تعداد زیادی از رانندگان بدون داشتن مجوز و صلاحیت، به عنوان سرویس مدارس در شهر رشت فعالیت می‌کنند که از پلیس راهور انتظار داریم با این افراد برخورد کند.

سرپرست سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری رشت با بیان اینکه با بازگشایی مدارس، گشت مشترک این سازمان و پلیس راهور شهرستان رشت به صورت روزانه بر فعالیت رانندگان سرویس مدارس نظارت می‌کند، اظهار کرد: به دلیل حساسیت و اهمیت سرویس مدارس، سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری رشت پروانه فعالیت رانندگان را پس از انجام استعلامات لازم از مراجع ذی صلاح با سختگیری و حساسیت بیشتری صادر می‌کند و پیش از بازگشایی مدارس کارگاه‌های آموزشی و تخصصی برای رانندگان برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه ساماندهی سرویس حمل‌ونقل هر شهرستان بر عهده کارگروه ماده ۱۸ است، افزود: نماینده آموزش و پرورش، نماینده شهرداری، نماینده انجمن اولیا و مربیان، نماینده مدیران مدارس و پلیس راهور ناجا از جمله اعضای این کارگروه هستند، که هر کدام حق رأی دارند و این کارگروه مسائل و مشکلات حمل و نقل دانش‌آموزی مدارس را بررسی و برای رفع آنها اقدام می‌کند.

زارع با بیان اینکه تعیین نرخ سرویس مدارس در هر شهرستان یکی از وظایف مهم کارگروه ماده ۱۸ است، خاطرنشان کرد: اعضای این کارگروه پس از کارشناسی نرخ پیشنهادی حمل‌ونقل دانش آموزان در هر شهرستان، آن را به شورای اسلامی شهر ارائه می‌کند تا پس از کارشناسی مورد تصویب قرار گیرد و در صورت تصویب در شورای اسلامی شهر باید در ستاد تنظیم بازار و هیئت تطبیق فرمانداری شهرستان نیز تأیید شود.

وی به والدین دانش آموزان توصیه کرد: برای بهره‌مندی از سرویس مدارس با شرکت‌های حمل‌ونقل دارای مجوز معتبر قرارداد امضا کنند تا در طول سال تحصیلی با مشکلی مواجه نشوند.

کد خبر 683194

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.