به گزارش خبرنگار ایمنا، اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان امروز _یکشنبه پنجم شهریورماه_ در صدمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان میزبان تعدادی از پزشکان و داروسازان شهر بودند.
محمد نورصالحی، رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این جلسه اظهار کرد: پیشنهاد میشود جلسهای با خیرین سلامت و با مشورت سازمان نظام پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی برگزار کنیم تا به سرمایهگذاری در این بخش کمک شود.
وی افزود: با محوریت کمیسیون سلامت کارگروهی با حضور نمایندگانی از نظام پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی باید تشکیل شود تا برای رفع مشکلات سرمایهگذاری در این حوزه تا دو سال آینده برنامهریزی کند.
لزوم تدوین پیوست سلامت برای پروژههای توسعهای شهر
حجتالاسلام منوچهر مهرویپور، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان در این جلسه اظهار کرد: در دوران همهگیری کرونا پزشکان، پرستاران و کادر درمان در خط مقدم فداکاری بسیاری کردند و بسیاری از آنها در این راه به شهادت رسیدند.
وی افزود: در این راستا پیشنهاد میشود نسبت به نامگذاری اسامی شهدای درمان در شهر اقدام شود تا شهروندان با این افراد آشنا شوند.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه پزشکان، پرستاران و کادر درمان ثروت عظیمی هستند و توانایی آنها بر کسی پوشیده نیست، گفت: بر اساس چشمانداز تعیین شده در کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر، اولویت معاونت فرهنگی شهرداری در انجام اقدامات، رویکردی مبتنی بر پیشگیری است، از اینرو توجه به جسم سالم و به دنبال آن توسعه ورزش محلات در برنامهها لحاظ خواهد شد.
وی پیشنهاد داد: پروژههای توسعهای در شهر در کنار پیوست فرهنگی، پیوست سلامت نیز داشته باشند.
حجتالاسلام مهرویپور با اشاره به بازدید اعضای شورای اسلامی شهر از بیمارستانهای سطح شهر همچون کاشانی، امین و چمران گفت: مدیریت این بیمارستانها درخواستهایی از مدیریت شهری داشتند که میطلبد برای تحقق این خواستهها به این مراکز درمانی کمک کنیم، زیرا هر گونه توسعهای به نفع مردم است.
تجلیل از پزشکان حداقل وظیفه شورای اسلامی شهر است
مجید نادرالاصلی، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این جلسه با بیان اینکه تجلیل از پزشکان حداقل وظیفه شورای اسلامی شهر است، اظهار کرد: اتفاقات مثبت و ارزشمندی در کشور در حوزه درمان رخ داده است، اما باید اشکالات را نیز بیان و برای رفع آن تلاش کنیم.
وی افزود: بسیاری از بیمارانی که از خدمات درمانی اصفهان استفاده میکنند، ساکن شهرها و استانهای همجوار هستند، از اینرو با افتخار به این افراد خدمات ارائه میدهیم.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه باید علت خروج پزشکان و مهاجرت آنها را بررسی کرد، تصریح کرد: بیان نقد و چالشهای حوزه درمان را باید در جلسه و از طریق تریبون دیگری انجام دهیم که مدیران متولی حضور دارند، در این راستا وزارت بهداشت و درمان که دارای بودجه و اعتبار است، وظیفه دارد که به این مشکلات رسیدگی کند.
وی خاطرنشان کرد: شورای اسلامی شهر اگر چه فرایندها را تسهیل میکند، اما این به معنای تضعیف کارکرد علوم پزشکی نیست، گفت: جا داشت رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیز در این جلسه حضور پیدا میکرد تا مسائل در تعامل دوجانبه بیان شود.
یکی از الزامات بیمارستانها و مراکز درمانی ایجاد پارکینگ است
ابوالفضل قربانی، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این جلسه با بیان اینکه باید به مطالب مطرح شده از سوی پزشکان بهصورت جدی پرداخته شود، گفت: بخش عمده آلایندهها به منابع متحرک بازمیگردد، که در این راستا تردد مردم به مطب پزشکان در شهر این موضوع را تشدید میکند که باید برای آن چارهاندیشی کرد.
وی افزود: یکی از الزامات بیمارستانها و مراکز درمانی ایجاد پارکینگ است، در حالی که نداشتن پارکینگ بعضی از مراکز درمانی، معضلات جدی را برای اهالی محله و مراجعهکنندگان ایجاد کرده است.
۲۵ درصد تجهیزات پزشکی کشور در استان اصفهان تولید میشود
فرزانه کلاهدوزان، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان در این جلسه اظهار کرد: بهرغم تحریمها و چالشهای موجود، کشور ما در تولید تجهیزات پزشکی پیشرفت کرده است، بهطوری که ۲۵ درصد تجهیزات پزشکی کشور در استان اصفهان تولید میشود.
وی ادامه داد: در دوران شیوع کرونا که بسیاری استانها مشکلاتی را در تجهیزات پزشکی داشتند، اصفهان توانست موفق عمل کند.
اصفهان بیشترین تعداد خیرین سلامت را به خود اختصاص داده است
محمدرضا فلاح، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان در این جلسه با اشاره به فعالیت خیرین سلامت در شهر اصفهان گفت: اصفهان تنها استانی در کشور است که بیشترین تعداد خیرین سلامت را به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه بسیاری از مراکز درمانی خیریه در شهر فعالیت میکنند که قشر محروم از آن بهرهمند میشوند، افزود: در هر قشری افراد سالم وجود دارند و گاهی نیز افرادی هم وجود دارند که خوب عمل نمیکنند، بهطور مثال برخی پزشکان مراعات بیماران را نمیکنند.
نظر شما