به گزارش ایمنا، سردار غلامحسین محمدی اصل امروز_ یکشنبه بیستونهم مردادماه در کنگره ملی بزرگداشت سه هزار و ۴۰۰ شهید استان اردبیل، اظهار کرد: در راستای برگزاری کنگره ملی شهدای استان بیش از دو هزار اجلاسیه در شهرستانهای استان به صورت یادواره شهدا، دیدار با خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران، جشنوارههای علمی و فرهنگی ورزشی و محافل قرآن و خاطره گویی انجام شده است.
وی در خصوص تولیدات فیلم و مستند و برپایی ۱۵۰ نمایشگاه عکس را از دیگر آثار در راستای این کنگره برشمرد و افزود: فیلمهای بلند «او نمیخوابد»، «تا قهرمانی»، سریال پویانمایی «شهید مرحمت بالازاده» در ۵۲ قسمت و اجرا و پخش ۱۸۶ مورد نمایشهای خیابانی و فیلمهای مستند و طراحی تمبر یادبود شهدا و تولید تابلو فرشهای مزین به تصاویر شهدا و انواع نماهنگ و انتشار ۹۶۰ خبرنامه رادیویی و تلویزیونی از دیگر محصولات فرهنگی در برگزاری کنگره شهدای استان است.
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: سازندگی، محرومیتزدایی و احداث خانههای روستایی، مدرسه سازی، آبرسانی و آسفالتریزی و ایجاد یادمانها و بوستانهای شهدا و آزادسازی زندانیان غیرعمد، تهیه جهیزیه به نوعروسان و کاشت نهال به یاد شهدا از دیگر برکات این کنگره است.
وی از فعالیت دائمی ستاد کنگره سه هزار و ۴۰۰ شهید استان اردبیل با هدف انتقال فرهنگ شهادت به نوجوانان و تربیت جوانان تراز انقلاب اسلامی خبر داد و تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در دیداری که با ایشان داشتیم به تأثیرگذاری سپاه در فضای عمومی کشور و جذب جوانان سفارش کردند و به برکت خون شهدا با قوت به این امر عمل میشود.
محمدی اصل با بیان اینکه اردبیل در جریان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس افتخارهای بزرگی در تاریخ خود ثبت کرده است، ادامه داد: استان اردبیل با اعزام قهرمانانی از سن ۱۲ ساله تا پیرمرد ۶۷ ساله به میدانهای نبرد برخود میبالد و بعد از دفاع مقدس نیز رزمندگان قهرمان این دیار در دفاع از حریم اهل بیت (ع) و دفاع از مرزهای میهن اسلامی در شمال غرب کشور حضور فعال داشتند طوری که مقام معظم رهبری به اردبیل لقب «سرزمین مجاهدتهای خاموش» را دادند.
فرمانده سپاه حضرت عباس اردبیل گفت: به نوجوان ۱۲ ساله مرحمت بالازاده دانشآموز مکتب عاشورا افتخار میکنیم شهیدی که به محضر رهبر انقلاب که آن زمان رئیس جمهور وقت بودند رفت و گفت «اگر من ۱۲ ساله اجازه حضور در میدان نبرد را ندارم بگویید از به بعد روضه حضرت قاسم را نخوانند»، و توانست با کسب اجازه کتبی از محضر آقا به جبهه برود و در اسفندماه سال ۶۳ در سن ۱۴ سالگی پس از حضور در شش عملیات غرورآفرین در عملیات بدر به شهادت رسید.
وی افزود: امیر خلبان غفور جدی که تبحر ویژه در کنترل هواپیماهای جنگی داشت در ۴۵ روز اول با بیش از ۸۰ پرواز عملیاتی در آبان سال ۱۳۵۹ به شهادت رسید و با جمله ماندگارش یعنی» دوست دارم کفنم پرچم ایران باشد»، برای آیندگان عشق و وفاداری به میهن اسلامی را معنا کرد.
محمدی اصل با اشاره به سرلشکر شهید داور یسری عضو دفتر نمایندگی امام (ره) در ستاد مرکزی سپاه، اظهار کرد: او شهید هنرمند و خودساختهای بود که بعد از شش بار مجروحیت در عملیات کربلای پنج به شهادت رسید و ارزشهای معنوی و الهی را به دیگران آموخت.
فرمانده سپاه حضرت عباس اردبیل خاطرنشان کرد: شهید شاپور برزگر، فرمانده محور عملیاتی لشکر ۳۱ مقتدر عاشورا و دانشجوی شهید عمران پستی فرمانده گردان حبیب بن مظاهر لشکر ۲۷ محمد رسولالله از اعضای کمیته استقبال حضرت امام راحل در بهمن ۵۷ و از دانشجویان پیرو خط امام از دیگر شهدا و حماسه آفرینان این خطه است دارالاارشاد و دارالامان اردبیل به این همه افتخار خود سربلند است و این راه را ادامه میدهند.
منبع: ای بنا
نظر شما